Lauantai 31.3. Manchester United - Swansea. Rökälevoitto vai niukka voitto Man Utd:lle?

Manchester United voittanee Swansean, mutta millä lukemilla? Tsekkaa parhaat kertoimet ja lyö vetoa tuloksesta!

Manchester United – Swansea klo 17:00 31.3.2018

Lauantaina Manchester United saa vieraaksi Swansean. Kertoimet kertovat että kotijoukkue on suuri ennakkosuosikki, mutta Swansea on viime aikoina pelannut varsin pirteästi. Kuntopuntarin kuudes sija on vain kaksi pykälää Unitedia perässä, joten voisiko tässä ottelussa muhia jopa yllätys?

Zlatan jumaloi nyt muissa seuroissa…

United ei kuitenkaan ole pahemmin saanut kotona pataansa tällä kaudella, 15 ottelusta pistemenetyksiä on vain kolmessa ottelussa. Kovin todennäköistä ei siis Swansean jymypaukku ole, mutta ainahan kaikki on mahdollista. Unitedin edellisestä pelistä on maajoukkuetauon takia jo melkoisesti aikaa ja edellinen peli mentiin tällä kokoonpanolla. Zlatan Ibrahimovic siirtyi LA Galaxyyn, joten Jose Mourinholla on nyt yksi vaihtoehto vähemmän kentälle laitettavaksi.

Romero – Shaw, Smalling, Bailly, Valencia – Matic, McTominay – Martial, Lingard, Mata – Lukaku

 Swansea kärsi edellisessä Valioliigapelissä kotonaan 0-3 tappion Tottenhamille tällä kokoonpanolla:

 Nordfelt – Olsson, Mawson, Bartley, Hoorn, Naughton – Clucas, Carroll, Sung-yueng, Dyer – Abraham

United on suursuosikki

 Näin tätä peliä pitää lähestyä. Vaikka Swansea on viime aikoina pelannut ihan passelisti, ei se näitä isompia joukkueita vastaan ole oikein hyvin onnistunut. Edellinen Manchesterissa pelattu matsi tosin päättyi 1-1 tasapeliin, joten ei lynkata nyt Swanseaa ihan täysin. Pelaajarosteri on vaan sen verran heppoisampi, että Unitedilla ei pitäisi olla mitään vaikeuksia napata tästä täysiä pisteitä.

Tulosvedossa voisi heitellä tähän peliin mitä tahansa 2,3,4 – 0,1 lukemista, sen verran arvoituksellinen tämän ottelun lopputulos on. Unitedin voittoa lähdetään pelaamaan ja Manchester jatkaa Valioliigan kakkospaikalla tämänkin ottelun jälkeen.

Lauantaina nähdään jälleen mainio määrä Valioliigapelejä ja tässä yksi mainio kohde lauantain vetoihin. Ei taida olla kyse siitä voittaako United vaan pikemminkin siitä että monellako maalilla voitto tulee ja mitkä ovat tulosvedon lukemat.

Manchester Unitedin luukkua vartioinee huippuvireessä oleva David de Gea:

Tulosvedossa voisi heitellä tähän peliin mitä tahansa 2,3,4 – 0,1 lukemista, sen verran arvoituksellinen tämän ottelun lopputulos on. Unitedin voittoa lähdetään pelaamaan ja Manchester jatkaa Valioliigan kakkospaikalla tämänkin ottelun jälkeen.

Aseta vetosi