Valioliiga: Norwich - Bournemouth, me halutaan Pukkiparty!

Teemu Pukki kruunattiin Vuoden Urheilijaksi (toivottavasti, toim. huom) viikolla ja nyt on paluu arkeen. Bournemouthin kausi ollut sysimusta, pistäisikö Pukki mustaan vielä tummemman sävyn päälle tekemällä maalin, pari tai vaikka kolme? Kaikkiin löytyy kerroin!
Valioliiga: Norwich - Bournemouth
tammikuu 18,2019
17:00

Valioliiga: Norwich – Bournemouth, säkenöivä Jumbofinaali!

Valioliigassa nähdään lauantaina jumbofinaali, jossa kohtaavat Teemu Pukin Norwich ja surkeasti koko kauden suorittanut Bournemouth. Kertoimien mukaan tässä ottelussa Norwich on suosikki, (2.25 – 3.60 – 3.30) mutta nähtäväksi jää nyhjätäänkö tässä sitten tasapeli ja menetetään tuiki tärkeä piste taivaan tuuliin?

Bournemouthilla on ruuti todella märkää tällä hetkellä ja joukkue kaipaa Joshua Kingiä takaisin Callum Wilsonin aisapariksi. Tässä ottelussa sitä ei vielä tule tapahtumaan, joten riittääkö vierailla intoa tehdä maalia? Tai oikeastaan taitoa? Tässä on edellisten pelien kokoonpanot, Norwich hävisi Manchester Unitedille peräti 4-0 ja Bournemouth otti kuokkaan kotona Watfordilta 0-3. Molemmilla olisi siis melkoisesti parannettavaa.

Norwich (4-2-3-1)

Krul – Byram, Hanley, Zimmermann, Aarons – Vranjic, Tettey – Cantwell, McLean, Buendia – Idah

Bournemouth (4-4-2)

Travers – Ake, Cook, Francis, Smith – Fraser, Lerma, Gosling, Wilson – Solanke, Wilson

Veikkaus: Pukki tekee maalin jos pelaa?

Kyseessä siis puhdas jumbofinaali, tosin eroa näiden joukkueiden välillä on jo kuusi pistettä. Jos Norwich tämänkin häviää, eroa Bournemouthiin on sitten jo se 9 pistettä ja Aston Villaan se nykyinen 7 pinnaa tai jopa enemmän. Alkaa näyttämään tämän tappion jälkeen todella heikolle sarjataulukon suhteen. Edellinen voitto Valioliigasta on viime vuoden marraskuun lopusta, joten kylmää on ollut kyyti.

Bournemouthilla ei ole ihan niin paljoa aikaa edellisestä voitosta, mutta ei niitä 10 viime peliin mahdu kuin yksi. Kaksi tämän hetken surkeinta Valioliiga-jengiä kohtaavat.

Mikäli Teemu Pukki on pelikunnossa ja selvinnyt paikan päälle Vuoden Urheilija – tittelijuhlista, Pukin maalilla saa kivan tuplauksen aikaiseksi panokseksi. Kertoimet löytyvät myös kahdelle, kolmelle ja neljälle maalille. Montako Pukki tekee lauantaina? Katso kertoimet ja lyö vetoa!

Pukkia pulloon!

Valioliigan upea... Jumbofinaali!

Tuleeko ottelussa Norwichille lopullinen kuolinisku divariin? Vielähän on kautta jäljellä, mutta jos tässäkin tulee nokkaan kanarialinnuille niin se on moro nääs!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä