Valioliiga: Norwich - Burnley 18.7.2020 klo 19.30 Vihje ja kertoimet

Norwichin viimeinen kotiottelu tällä kaudella, ja varmaan viimeinen kotimatsi Valioliigassa pitkään aikaan. Joskohan Teemu Pukkikin pelaisi, kuten syksymmällä? Viimeksi Pukki on tehnyt liigamaalin tammikuussa.
Norwich - Burnley
Heinäkuu 18,2020
19:30

Valioliiga: Norwich – Burnley

Carrow Road, Norwich, Englanti

Pitkävetokertoimet (Unibet) 9.50 – 5.60 – 1.32

Norwich on jo pudonnut ja Pukki istuu vaihtopenkillä, mitäpä sitä enää Kanarianlintuja seuraamaan. Nyt joukkueelle on kuitenkin vielä matsi kotikentällä Burnleytä vastaan. Tämä on tällä erää Norwichin viimeinen kotiottelu Valioliigassa, ja saattaa mennä aikaa ennen kuin se palaa pääsarjaan.

Burnleyllä oli vielä muutama kierros sitten jonkinlaiset mahdollisuudet nousta ensi kauden Eurooppa-liigaan, mutta viime ottelun tasuri Wolvesia vastaan pudotti joukkueen sen verran alemmas, että ei taida euromatsit nyt onnistua.

Eli tässä on kaksi joukkuetta, jotka jo etupäässä odottelevat kesälomien alkamista.

Vaikka Burnley ei nyt voittanutkaan Wolvesia keskiviikkona, niin sillä on silti alla kunnioitettava kuuden matsin tappioton putki. Viimeisistä 14 liigamatsista Burnley on kerännyt 27 pistettä. Alkukaudesta se oli pulassa ja näytti pahasti ajautuvan putoamistaistoihin, mutta hyvä loppukausi pelasti sen keskikastiin.

Sean Dyche saa jatkaa managerina, ei Burnley parempaan voi pystyä, kuin mitä se nyt kevätpuolella on esittänyt. Eiköhän Burnley taas ensi kaudella ole kivenä suurempien kengässä, ja aivan siinä europelipaikkojen tuntumassa.

Norwichin ankea putki

Norwichilla on alla kahdeksan liigatappion putki. Se oli aivan liian heikko Valioliigaan. Alkukaudesta otetut komeat voitot Manchester Citystä ja Leiceesteristä eivät paljon paina. Kausi on pitkä, eikä Norwich tehnyt kesällä nousun jälkeen oikein mitään merkittäviä pelaajakauppoja. Championship on selvästi heikompi sarja kuin Valioliiga, se näkyy nyt Norwichin tilanteessa.

Nyt Norwichilla ei ole kyllä mitään hävittävää. Viimeinen kotimatsi, eikä sitä voi ainakaan lähteä pakittelemaan. Alkukaudesta Norwich häikäisi hyökkäyksellään, kaipa kotiyleisö haluaisi kerran vielä nähdä jotain samaa.

Norwichin ja Burnleyn kokoonpanot

Burnley pelannee merkityksettömän ottelun ilman Jay Rodriguezia, joka nilkutti Wolves -matsissa vaihtoon. Charlie Taylor satutti matsissa polvensa, ja eiköhän hänkin ole penkin puolella.

Nyt olisi Teemu Pukin aika tulla Norwichin avaukseen ja tehdä ensimmäinen maali sitten tammikuun. Norwichin manageri Farke voisi tuoda kentälle muutaman nuorukaisenkin. Heidän kanssaan hän ensi kaudella lähtee rakentamaan uutta nousua.

Burnleyn kuuden matsin tappiottoman putken aikana se on pelannut kolmesti 1-0 ja kolmesti 1-1. Norwich on kahdeksan liigamatsin tappioputkessa tehnyt vain yhden maalin. Nyt ei ole kummallakaan syytä pakitella. Burnleyn vielä pitää voittaa, että sillä olisi enää minkäänlaisia mahdollisuuksia ensi kauden eurokentille. Yli 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimeksi 2.08, sillä mennään.

Norwichin mahdollinen avaus: Krul; Aarons, Klose, Godfrey, Lewis; Tettey, McLean; Cantwell, Steipermann, Hernandez; Pukki

Burnleyn mahdollinen avaus: Pope; Bardsley, Long, Tarkowski, Pieters; Gudmundsson, Westwood, Brownhill, McNeil; Vydra, Wood

Valioliigan vedot Unibetille

Norwich ja Burnley, ainakin kolme kassia.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä