Valioliiga: Norwich - Crystal Palace 1.1.2019, Jos VAR ei nyt hylkäisi Pukin maalia

Norwichin alkaa jo olla melkein pakko ottaa täysiä pisteitä, varsinkin kun vastassa kotikentällä ei ole aivan liigan parhaimmistoa. Tällä hetkellä Norwich on tukevasti Valioliigan sarjajumbo.
Norwich - Crystal Palace
tammikuu 01,2020
19:30

Norwich tarvitsee pika puolin kunnon kirin, jos se meinaa vielä nousta pois Valioliigan putoajien paikalta. Nyt se on sarjajumbo, matkaa viivan päällä olevaan West Hamiin on jo kuusi pistettä. Vetomarkkina on jo aikalailla varma, että Norwich lähtee keväällä alasarjaan. Unibetillakin Norwichin sarjasta putoamisen kerroin on vain 1.13.

Norwich ei ole voittanut liigapeliä aikoihin. Viimeksi se on napannut kolme pistettä reilu kuukausi sitten Evertonin kentällä. Jokusen hyvän matsin se pelaa aina silloin tällöin. Esimerkiksi viime kierroksen kotitasapeli 2-2 Tottenhamin kanssa oli hyvä ottelu. Ja olihan siinä pelissä vielä paljon puhuttanut tilanne, kun parjattu VAR vei Teemu Pukilta maalin, kun Teemu Pukin olkapää oli ollut millimetrin paitsion puolella.

Norwichin vuoden ensimmäinen vastus Crystal Palace ei ole paljonkaan paremmassa kunnossa. Se on viimeisistä viidestä ottelusta voittanut vain yhden. Viimeksi Palace pelasi Southamptonin kentällä 1-1. Tällä hetkellä Palace on sarjassa tukevasti yhdeksäntenä.

Kaiken kaikkiaan Palacella on menossa hyvä kausi, vaikka kolmen pisteen matseja ei ole viime aikoina paljon ollut. Palace on kolme pistettä Arsenaliakin edellä, ja vain kolme pistettä ManU:a perässä.

Vinkkicast JaksoSisältöFiidi
Vinkkicast 01/02/2020 Hattutemppuja ja harakoita valioliigassa Castissa #valioliiga:n otteluita 1-2. helmikuuta, 2020. Mukana Bournemouth - Aston Villa, West Ham - Brighton, Newcastle - Norwich sekä Burnley - Arsena

Putoaa Valioliigasta

Norwich ei panostanut kesällä

Norwichin ongelmat eivät ole mitenkään yllätys, vaikka vahva alkukausi saikin jo seuran fanit ja suomalaiset uskomaan, että Norwichista tulisi vähintään keskikastin Valioliigan joukkue. Norwich ei viime kauden jälkeen juurikaan hankkinut uusia pelaajia, ja se vain on tyly tosiasia, että Championshipissä hyvin pelannut joukkue ei sellaisenaan pärjää Valioliigassa. Norwichkin osoittautunut kevyeksi ryhmäksi joka puolella kenttää. Joukkueen ainoa vankka osa on Teemu Pukki. Yhdeksän maalia heikon Norwichin riveissä on merkki siitä, että Pukki on Valioliigan tasoinen pelaaja.

Norwichin kohdalla ei kovin kauaa enää ole jännitettävää sarjapaikan puolesta, ellei nyt sitten jotain ihmeellistä kiriä vielä löydy. Suomalainen futiskansa voi pikku hiljaa jo alkaa sitten spekuloida sillä, että mikä on Pukin uusi seura Norwichin putoamisen jälkeen. Tuskin Pukki haluaa uransa huipulla vajota takaisin alasarjoihin, kun ottajia varmasti olisi. Ja varmasti Norwichkin haluaisi kaupata Pukin ja käyttää rahoja joukkueen uudelleen rakentamiseen. Siinä Norwich kyllä tulee tekemään hyvät kaupat. Pukki tuli seuraan ilmaisella siirolla, ja hänen sopimuksensa ulottuu vuoteen 2022.

Norwichin ja Crystal Palacen kokoonpanot

Norwichilla on ollut kauden mittaan pahoja loukkaantumisongelmia, ja sama on tilanne nytkin. Sivussa ovat ainakin Klose, Godfreu, Drmic ja Fahrmann. Pukki ei tule saamaan huilivuoroa, sellaiseen ei manageri Farkella ole varaa.

Palacellakin on paljon väkeä sairastuvan puolella. Sen tilanne on juuri nyt itse asiassa vielä kotijoukkuetta hankalampi. Sivussa ovat ainakin Townsend, Schlupp. Cahill, Ward, Dann, Benteke ja van Aarnholt.

Norwichin mahdollinen avaus: Krul; Aarons, Zimmermann, Hanley, Lewis; Tettey, Trybull; Buendia, McLean, Cantwell; Pukki

Crystal Palacen mahdollinen avaus: Guaita; Kelly, Tomkins, Sakho, Riedewald; McArthur, Milivojevic, Kouyate; Meyer, Ayew, Zaha

Norwich on ottelussa pieni suosikki. Unibetilla kertoimet ovat 2.24 – 3.50 – 3.10. Laitetaan betsi Norwichille. Palacella on paha tilanne sairastuvalla, ja Norwichin peli Spursia vastaan oli hyvä ottelu. Jos sama jatkuu kotikentällä Carrow Roadilla, niin pitkästä aikaa voitto on lähellä.

Aseta vetosi