Valioliiga: Norwich - Leicester 28.02.2020 Klo 22:00

Perjantai-iltana 28.02.2020 pelataan yksi Valioliigaottelu kun Norwich City yrittää tarjota kotifaneille edes vähän iloa haastamalla Leicester Cityn! Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Valioliiga: Bournemouth - Chelsea
Helmikuu 29,2020
17:00

Valioliiga: Norwich – Leicester, kotijoukkueella ei ole kuin voitettavaa

Norwich City lähti Valioliigakauteen 2019/20 saarivaltion pääsarjan pienimmillä resursseilla ja pelaajabudjetilla. Tämä on joukkueen ja joukkueen fanien kannalta näkynyt harmittavasti myös sarjan pistetaulukossa. Norwichilla on paljon hyviä ja isoa potentiaalia omaavia pelaajia mutta pitkässä juoksussa taso ja materiaalinleveys eivät ole olleet riittäviä. Norwich palaa tämän kauden päätteeksi Mestaruussarjaan.

Leicester on tällä hetkellä Valioliigassa kolmantena ja tuon sijoituksen Brendan Rodgersin ryhmä tulee todennäköisesti pitämään kauden loppuun asti. Sarjakakkonen Manchester City on seitsemän pisteen päässä ja nelonen Chelsea kuuden pisteen päässä. Leicester ei ole missään nimessä pakkovoiton edessä ja joku pelaajista saattaa ajatella jo tulee FA Cup välierää koska Cup tarjoaa ainoat mahdollisuudet voittojuhliin tällä kaudella.

Vierasjoukkue Leicester lähtee otteluun pitkävetokertoimien valossa ennakkosuosikkina lukemin 4.50 – 4.15 – 1.75. Asetelma, jossa Norwich haluaa tarjota kotiyleisölle edes vähän iloa ja pyyhkiä viime viikon 3 – 0 pettymyksen sekä Leicesterin ”panokseton” asema sarjassa voivat kuitenkin tehdä pelistä yllättävän tasaisen.

Alex Tetteyltä suora selkäistä puhetta Norwichin edellisen pelin jälkeen: 

Mielenkiintoisia tilastofaktoja otteluun Norwich – Leicester

➡ Norwich on voittanut vain kolme kotiottelua edellisestä kolmestatoista Valioliigassa

➡ Norwich on voittanut vain yhden edellisestä viidestä kotiottelusta

➡ Norwich on tehnyt keskimäärin yhden maalin per kotiottelu kauden kolmessatoista kotipelissä

➡ Norwich on ottanut keskimäärin neljä keltaista korttia per peli

➡Leicester on voittanut seitsemän vierasottelua edellisestä kolmestatoista vierasottelusta Valioliigassa

➡ Leicester on voittanut kaksi edellisestä viidestä vierasottelusta

➡ Leicester on tehnyt keskimäärin kaksi maalia per vierasottelu kauden kolmessatoista vieraspelissä

➡ Leicester on ottanut keskimäärin kaksi keltaista korttia per peli

Yhteenveto: Norwich – Leicester

Veikkasimme viikonloppuna sekä Wolves – Norwich että Leicester – Manchester City otteluihin kohdetta ”molemmat joukkueet tekevät maalin”, kuten tiedämme sekä Norwich että Leicester jäivät nollille. Osuisiko sama veikkaus perjantaina? Norwichilla on edessä paljon parannettavaa viime viikonlopulta. Norwich on tehnyt koko kalenterivuonna 2020 vain yhden pelitilanne maalin Valioliigassa ja edelliset kolme kamppailua joukkue pelannut kokonaan maaleitta. Täytyyhän tämän taaperruksen joskus loppua ja me uskomme, että se päättyy perjantaina Teemu Pukin jalasta.

Norwichin tarjotessa (tai ainakin yrittäessä tarjota) iloista hyökkäyspeliä Carrow Roadin yleisölle se joutuu hyödyntämään laitapakkien nousuja. Tästä pallonmenetys ja Leicester iskee terävään vastahyökkäykseen pientä gorillaa jo harteillaan kantavan Jamie Vardyn johdolla. Nostetaan otteluun siis seuraavat kohteet:

Vedonlyöntisivusto LeoVegas tarjoaa otteluun edellä mainituille kohteille seuraavat kertoimet:

Molemmat joukkueet tekevät maalin – 1.60

⭐⭐ Jamie Vardy tekee maalin– 1.92

 Teemu Pukki tekee maalin – 2.48

Bonuksilla hyvä startti vedonlyöntiin!

Eri vedonlyöntisivustot tarjoavat paljon toisistaan poikkeavia loistavia vedonlyöntikohteita jalkapallo-otteluihin. Tutustu eri sivuihin, nappaat parhaat bonukset vedonlyöntiin ja lyö vetoa maailman parhaasta futiksesta!

Aseta vetosi
BONUS: 100% €100 asti
Pelaa nyt

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä