Valioliiga: Norwich – Southampton pe 19.06.2020 klo 20:00

Teemu Pukki päästetään irti perjantaina... missä viereessä mahtaa El Pugi olla? Maalista saa mainion 5.10 kertoimen, onko siinä juhannusaatolle mainio betsikohde? No kyllä ehdottomasti!
Valioliiga: Norwich – Southampton
Kesäkuu 20,2020
20:00

Valioliiga: Norwich – Southampton pe 19.06.2020 klo 20:00

Carrow Road, Norwich
Pitkävetokertoimet (888) 3.20 – 3.60 – 2.21
TV:  V-sport ja Viaplay livestream

Valioliiga otti jo mäkilähdön kauden loppuosaan keskiviikkona mutta tässä taatusti yksi ottelu joka suomalaisia seuraajia kiinnostaa isolla kädellä. Teemu Pukki ja Norwich saavat vieraakseen Southamptonin. Nyt jos koskaan niitä pisteitä pitäisi kotijoukkueen saada, muuten tästä tuli puhdas ranskalainen visiitti Valioliigaan. Muistathan Fanteamin huiman Fantasy-pelaajaskaban lauantaille? Ja sen että Valioliiga Fantasy-skaban deadline oli jo keskiviikkona 17.6.!

Norwich – Southampton

Uuden edessähän tässä ollaan, ilman muuta. Nähdäänkö kotijoukkueiden osalta samanlaista taaperrusta kuin esimerkiksi Bundesliigassa? Onko Teemu Pukki taas huippuiskussa? Isoja kysymyksiä ilmoilla ja paljon.

Mielenkiinnolla lähdetään tähän peliin, jossa Southamptonilla on tietenkin kokoonpanoetu, mutta myös sarjataulukossa sitä etua on 13 pinnaa. Ei S’oton voi vielä hengähtää edes putoamisen suhteen, vielä silläkin on vaara pudota, mutta loppukauden pitäisi mennä kyllä aivan kaivoon.

Vedonlyöntisivusto Nordicbet tarjoaa otteluun mielenkiintoisia kertoimia. Tsekkaa kaikki kertoimet otteluun ja lyö vetoa Valioliigasta!

Teemu Pukki tekee ottelussa maalin – 5.10

Ottelussa yli 2.5 maalia – 1.82

Tulos 30 minuutin jälkeen 4.80 – 1.71 – 3.65

Oletko jo Veikkaussivujen Telegram-kanavan tilaaja? Ota kanava sovellukseesi !

Norwich – Southampton edelliset ottelut

Joukkueet ovat kohdanneet viimeisen 16 vuoden aikana Norwichin kotikentällä 10 kertaa ja näissä Norwich on ollut peräti 5 kertaa se joka on voiton vienyt. Kolme kertaa on pelattu tasan ja kahdesti Southampton on voittanut. Viimeksi se tapahtui ykkösessä lukemin 0-2 ja reilu 10 vuotta sitten. No, näillä tilastoilla ei taida olla enää merkitystä näihin peleihin.

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Ennen Koronataukoa Norwich meni hienosti FA Cupissa jatkoon rankuilla Spursin kustannuksella, mutta viimeinen peli päättyi sitten Sheffield United tappioon 1-0. Southamptonin lopetus ennen koronataukoa oli aika synkkä, 6 viimeistä peliä tuotti viisi tappiota ja yhden voiton kotikentällä.

Southampton on koko Valioliigan surkein kotijoukkue, mutta nyt on edessä vieraspeli. Niissä se onkin onnistunut ihan kohtuullisesti, miten mahtaa käydä nyt?

Norwich – Southampton kokoonpanot

Norwichin kokoonpano oli edellisessä Valioliigapelissä tässä mallissa:

Krul – Lewis, Godfrey, Hanley, Aarons – McLean, Tettey – Cantwell, Duda, Buendia – Pukki

Southamptonin kokoonpano edellisessä pelissä ja sen avauksessa oli tämänmoinen, tästä ainakin Djenepo huilailee punaisen kortin myötä. Myös muita muutoksia saattaa olla tulossa:

McCarthy – Bertrand, Bednarek, Stephens, Valery – Djenepo, Hojbjerg, Ward-Prowse, Boufal – Ings, Long

Liity Veikkaussivut.com Telegram kanavalle!

Oletko jo Veikkaussivut.com Telegram -kanavan tilaaja? Tilaa kanava kännykkääsi tai desktop appiin ja pysyt kärryillä kuumimmista vihjeistä ja pian alkavista, vain jäsenille tarkoitetuista kilpailuista. Telegram kanavan löydät tästä: Veikkaussivut.com Telegram.

Löytyisikö se paras vinkki Valioliigaan täältä?

Valioliiga on taas täällä!

Kyllä, vihdoinkin. Harvoin sitä tulee Valioliigaa väijyttyä Juhannuksena, joten nyt ne kisastudiot kuntoon laiturin nokkaan ja terasseille, harvinaista herkkua tarjolla. Ja mitä olisi fudis ilman betsejä? Niinpä niin, tsekkaa parhaat kohteet tähän ja muihin peleihin!

Aseta vetosi