Valioliiga: Norwich – West Ham la 11.07.2020 klo 14:30

Teemu Pukin Norwich on putoamisen partaalla ja vain oikeastaan ihme voi pelastaa kanarialinnut lahtaukselta. Missä Teemu Pukki pelaa ensi kaudella? Tässä varmasti yksi mielenkiintoisimmista suomalaiskysymyksistä, kun tämän kauden Valioliiga saadaan neljän kierroksen päästä päätökseen.
Norwich – West Ham
Heinäkuu 11,2020
14:30

Valioliiga: Norwich – West Ham la 11.07.2020 klo 14:30

Pitkävetokertoimet (Unibet) 3.70 – 3.65 – 2.02
TV:  V-sport ja Viaplay livestream

Norwich – West Ham

Norwichin tilanne on tukala. Peli ei edes näytä hyvältä saatikka sitten tehokkaalta j aeroa putoamisviivan yläpuolelle on jo 10 pistettä. Norwichin pitäisi voittaa neljä viimeistä peliä ja apuja pitäisi tulla rutkasti muilta.

West Ham ei sekään ole vielä kuivilla, sillä käytännössä kolmen putoajan paikka ratkotaan juuri West Hamin, Watfordin, Bournemouthin, Aston Villan ja Norwichin kesken.

Norwich on kauden 17:a kotiottelusta voittanut vain neljä ja kolmesti on pelattu tasan. Maalierokon on ikävästi pakkasella 12 maalin verran (19-31). West Hamin vierassaldo (3-4-10) on melko samanlainen ihan maalieroja myöten (14-28), joten onko tässä tasapeli tulossa?

Vedonlyöntisivusto Unibet tarjoaa otteluun mielenkiintoisia kertoimia. Tsekkaa kaikki kertoimet otteluun ja lyö vetoa Valioliigasta! Me suosittelemme mm. näitä betsejä!

Teemu Pukki tekee ottelussa maalin – kerroin 2.55

Tasapeli maaleilla – 4.40

Teemu Pukki antaa maaliin johtavan syötön – kerroin 6.50

Sunnuntain otteluun herkkukertoimia tarjolla!

Norwich – West Ham aikaisemmat ottelut

Norwichin koronataukoa ennen napattu 1-0 tappio Sheffieldistä on saanut jatkoa koronatauon jälkeen karmealla tavalla. Takana on jo kuusi tappiollista peliä, näissä mukana myös jatkoajalla Manchester Unitedille hävitty FA Cupin peli. Koronatauon jälkeen Norwich on kuudessa pelissä tehnyt vain neljä maalia, joten ei sen maaliodottama ole kovin korkea tässä pelissä.

West Hamilla tilanne on hieman parempi, koronatauon jälkeen viidessä pelissä on tullut kolme tappiota (Wolves, Spurs ja Burnley), yksi voitto (Chelsea) ja yksi tasapeli (Newcastle).

2010-luvulla joukkueet ovat Valioliigassa kohdanneet kolmesti Norwichin kentällä ja näissä on pelattu 0-0 ja 2-2 tasapelit ja kerran on Norwich ottanut voiton 3-1. Olisiko tässä West Hamilla mahdollisuus napata voitto uuden vuosikymmenen kunniaksi?

Norwich – West Ham kokoonpanot

Norwichin kokoonpano oli Watfordia vastaan tässä mallissa:

Krul – Lewis, Klose, Godfrey, Aarons – Tettey, Vranic – Hernandez, Stiepermann, Buendia – Pukki

West Hamin avauskokoonpano oli seuraavanlainen tappiollisessa Burnley -pelissä:

Fabianski – Cresswell, Ogbonna, Diop, Fredericks – Rice, Soucek – Bowen, Fornals, Yarmolenko – Antonio

Liity Veikkaussivut.com Telegram kanavalle!

Oletko jo Veikkaussivut.com Telegram -kanavan tilaaja? Tilaa kanava kännykkääsi tai desktop appiin ja pysyt kärryillä kuumimmista vihjeistä ja pian alkavista, vain jäsenille tarkoitetuista kilpailuista. Telegram kanavan löydät tästä: Veikkaussivut.com Telegram.

Nopeimmille osallistujille mahdollisuus osallistua erilaisten tuotepalkintojen arvontoihin!

Herääkö Pukki horroksesta?

Teemu Pukki on ollut viime peleissä sanalla sanoen aika lapanen, mutta mietityttääkö jo ensi kausi ja paikka jossain muussa seurassa? Olisiko se seura esimerkiksi Leeds?

Aseta vetosi