Valioliiga ja Serie A 21.7.2020 - moniveto ja kertoimet

Valioliigasta otetaan tälle illalle kaksi ottelua ja Serie A:sta yksi ottelu. Näistä tulee komea kolmen kohteen moniveto, jolla on kerrointa muhkeasti 833.00.
Valioliiga ja Serie A moniveto
Heinäkuu 21,2020
20:00

Watford – Man City / Aston Villa – Arsenal / Sassuolo – AC Milan

Vicarage Road, Watford, Englanti / Villa Park, Birminghan, Englanti / Mapei Stadium – Città del Tricolore (Reggio Emilia), Italia

Serie A stream: Unibet

Tiistai-illan futiskentillä pelataan kaksi ottelua Valioliigaa ja kaksi ottelu Italian Serie A:ta. Valioliigan peleistä Watford – Man City ja Aston Villa Arsenal sekä Serie A:n iltaottelusta Sassuolo vastaan AC Milan voisi rakentaa komean monivedon, tulosvetotriplan, jossa pikkurahallakin voi saada kunnon tilin.

Manchester City tulee olemaan Valioliigan kakkonen. Watford joutuu vielä pelaamaan sarjapaikastaan, mutta se on nyt viivan alla olevaa Aston Villaa kolme pistettä edellä.

Haetaan vetovalinnalle perusteet tilastoista.

FA Cupin välierän City hävisi Arsenalille 0-2, mutta koronabreikin jälkeisistä Valioliigan peleistä City on voittanut seitsemän, häviöt sille tuli Chelsean ja Southamptonin kentällä.

Kotonaan Etihadilla City on rautaa, mutta tauon jälkeen se on siis hävinnyt Valioliigan vierasmatseista puolet.

Brightonin ja Newcastlen kentällä City otti kaksi voittoa yhteismaalein 7-0. Watford on suurin piirtein saman tasoinen ryhmä kahden edellä mainitun kanssa. Cityn puolelta maaliodottama tähän otteluun olisi noin 0-3.5.

Watfordin saldo koronatauon jälkeen on ollut 2-1-4. Kotikentällä Watford voitti ennen taukoa itsensä Liverpoolinkin, mutta sittemmin meno on hieman hidastunut. Tauon jälkeen se pelasi omalla stadionillaan ensin Leicesterin kanssa 1-1, sitten hävisi Sotonille 1-3, mutta voitti perään Norwichin ja Newcastlen kummatkin 2-1.

kaikki Watfordin tauon jälkeen kotonaan kohtaamat ovat selvästi Manchester Cityä heikompia. Watford vastaan Man City -otteluun tulosvedoon Cityn tilastojen perusteella 0-3.

Arsenalilla alla komea FA Cup -matsi

Arsenal on Valioliigan keskikastissa, mutta komea voitto FA Cupin välierässä nostaa sen leirissä tunnelmat kattoon. Joukkue pelasi loistavasti ja FA Cupin voitosta saisi vielä paikan ensi kauden Eurooppa-liigaan. Tärkein tekijä Man City -voitossa on varmaan se, että sen jälkeen seurassa on uskoa uuteen nousuun manageri Artetan kanssa.

Aston Villa pelaa sarjapaikkansa puolesta. Vielä on pienet mahdollisuudet. Voitto olisi valtaisa juttu, ja tappio jo melkein lopullinen isku.

Katsotaan taas numeroita, mutta pidetään mielessä, että Arsenalin leirissä saattaa olla lataus matalalla komean Wembleyn ottelun jälkeen.

Kotijoukkue Villa aloitti tauon jälkeen kotonaan pelaamalla maalittoman Sheffield Unitedin kanssa. Tähän perään tuli kolma tappiota koville Chelsealle, Wolvesille ja Man Unitedille. Viime kotikierroksella Villa voitti Crystal Palacen 2-0.

Arsenal ei tällä hetkellä ole yhtä hyvä, ainakaan motivaation puolesta, kuin vaikkapa Chelsea ja Man United. Näille Villa hävisi yhteismaalein 1-5. Wolvesille Villa hävisi 0-1. Aston Villan puolesta voisi tuloksiin laittaa tasurin 1-1. Se on kuitenkin se joukkue, jolla on motivaatio puolellaan.

Arsenalin vierasottelut koronatauon jälkeen ovat menneet 3-0-3. Kovin joukkue listassa oli Man City ja heikon Brighton. Yhteismaalit näistä kuudesta ovat 8-8. Tasaista siis on, ja kun Villa on motivaatiojoukkue ja Arsenal ei, niin Arsenalinkin puolesta 1-1 kelpaa lapulle.

Italiassa paljon maaleja

Sassuolo ja AC Milan ovat Serie A:n sarjataulukossa peräkkäin sijoilla 7 ja 8, AC Milan tosin jo kahdeksan pistettä edellä. Milanolaisilla on vielä mahdollisuudet nousta Eurooppa-liigaan, Sassuolo vain pelailee.

Viime matsissaan AC Milan jyräsi Bolognan kotikentällään 5-1. Sassuolo taas pelasi vieraissa 1-1 -tasurin Cagliarin kanssa. Kumpikaan joukkueista ei ole hävinnyt aikoihin. Sassuolo viimeksi yhdeksän ottelua sitten ja AC Milan joskus ennen koronataukoa,

Ja mitä kertovat numerot tulosvedosta?

Sassuolon kotimatsit ovat olleet koronatauon jälkeen todella suurinumeroisia, kaksi 3-3 -tasapeliä ja 4-2 -voitto Leccestä. Viimeisin kotimatsi oli tasuri Juventuksen kanssa, eli Sassuolon kentällä kovatkin jengit pääsevät aikamoiseen kyytiin.

Sassuolon tilastojen valossa tämä ottelu voisi hyvin päättyä ainakin viiteen maaliin.

Ja kyllä AC Milaninkin tulokset uumoilevat todella runsasmaalista matsia. Se on koronatauon jälkeen vieraskentillä voittanut kaksi ja pelannut kaksi tasan, maaliero näistä neljästä on huima 5-11.

AC Milan on paremmalla motivaatiolla, Sassuolo pelaa vapautuneesti. Laitetaan kupongille vieraille 2-3, se osuu sopivasti kummankin joukkueen tulostrendeihin.

Numeroiden perusteella tulosvetotriplaan siis Watford – Manchester City 0-3 Unibetin kertoimella 8.50, Aston Villa – Arsenal 1-1 kertoimella 7.00 ja Sassuolo – AC Milan 2-3 kertoimella 14.00.

Monivedot UKK

Moniveto on Suomen Veikkauksen pelimuoto, jossa samassa pelissä on useampi ottelu, joista kaikista arvuutellaan lopputuloksen maalilukemia. Veikkauksen peli on niin sanottu totalisaattoripeli, jossa voittosumma määräytyy sen mukaan, että paljonko pelaajat ovat yhteensä peliin panostaneet ja kuinka moni on saanut tulokset oikein. Jos pelaajat ovat panostaneet niin, että pelinjärjestäjä jakaa voittoina 100 000, ja vain yhdellä pelaajalla on kupongissa oikea rivi, niin hän vie kaiken. Suurin osa maailman vedonvälittäjistä ei tarjoa samanlaista monivetoa kuin Veikkaus, vaan niille pelataan kiinteillä kertoimilla tulosvedoista yhdistelmäveto. Kerroin pysyy samana riippumatta siitä miten moni on kohteita pelannut tai kuinka monella on oikea voittorivi. Vedonvälittäjä tosin saattaa jossain vaiheessa muutella kertoimiaan sen mukaan, kuinka paljon kohteen eri tuloksia on pelattu. Tällä tavalla vetofirma minimoi omaa riskiään. Joka tapauksessa se kerroin, joka vedonlyöjän kupongissa vedonlyöntihetkellä on, se pitää ja sen mukaan maksetaan voitot.
Riski on se, että voittaminen on melko harvinaista. Ja etu on sitten se, että kun voitto osuu kohdalle, niin voittopotti on usein muhkea. Esimerkiksi 16.7. Englannin Valioliigassa pelattiin neljä ottelua. Everton – Aston Villa päättyi 1-1, Leicester – Sheffield United 2-0, Crystal Palace – Man Utd 0-2 ja Southampton – Brighton 1-1. Tulosten kertoimet olivat Unibetilla 7.00, 11.00, 7.50 ja 7.00. Jos vedonlyöjä osasi lyödä näistä tuloksista yhdistelmän vaikka 20 eurolla, niin voiton lunastus olisi ollut komeat 80 850 euroa!
Veikkauksella on monivetoon omat kuponkinsa, mutta muilla vedonvälittäjillä lyödään tulosvedoista yhdistelmä aivan samalla tavalla kuin 1x2 -vedoistakin. Valitse vetofirman sivuilta veikkaamasi tulos, jolloin se ilmestyy useimmiten sivun reunassa olevaan vetokuponkiin. Lisää haluamasi määrä tulosvetoja samaan kuponkiin, valitse pelimuodoksi yhdistelmä, englanniksi accumulator, laita vetosummasi oikeaan laatikkoon ja lähetä veto eteenpäin. Muista tarkistaa, että vetofirma on hyväksynyt vedon. Mikään ei syö pelaajaa niin paljon kuin osunut betsi, jota ei koskaan hyväksytty vedoksi.
Tulosvetoyhdistelmien, eli monivetojen kohdalla pätee samat säännöt kuin muussakin vedonlyönnissä. Älä pelaa alikertoimisia rivejä. Älä pelaa sellaisia vetoja, joissa kerroin on vähemmän kuin ottamasi riski. Jos olet sitä mieltä, että HJK – TPS -ottelu päättyy HJK:lle 2-0 kerran kuudesta, niin vetoa ei kannata tehdä, jos vedonvälittäjä antaa tälle kertoimeksi vain 4.00. Jos taas veto, joka mielestäsi osuu 20 prosentin todennäköisyydellä saa kertoimeksi 8.00, niin se on jo komea ylikerroin.

Monivedot ja muut tulosvedot Unibetille!

0-3, 1-1 sekä 2-3. Yhteiskerroin on komeat 833.00. Eli 20 panoksella 16 660 euron voitto.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä