Valioliiga: Seuraava potkut saava manageri kaudella 2020/21?

Minkä Valioliigajoukkueen manageri saa ensimmäisenä potkut? Ole Gunnar vai sittenkin Fulhamin Scott Parker? Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!

Valioliigan ensimmäiset valmentajapotkut lähenevät

Englannin Valioliigaa on tämän kauden osalta takana vain reilut kaksi kuukautta ja kahdeksan ottelukierrosta. Tästä huolimatta marraskuun maaottelutauolle siirryttiin siinä tilanteessa, että yhdelle jos useammalla managerille povataan heikon menestyksen vuoksi potkuja. Vedonlyöntisivut ovat myös niin sanotusti haistaneet veren ja useampikin veikkaussivu tarjoaa tällä hetkellä kertoimia kauden ensimmäisille manageripotkuille. Viime kaudelle kauden ensimmäisen potkut annettiin vain neljän kierroksen jälkeen, kun Watford katsoi ettei se tarvitsen enää Javi Gracian palveluksia. Tällä hetkellä valmentajan palli keikkuu kertoimien valossa pahiten Manchester Unitedin harmaahapsella Ole Gunnarilla ja West Bromin tulisieluisella Slaven Bilicillä.

Valioliiga: Seuraava lähtevä päävalmentaja/manageri – TOP 5 kertoimet

Ole Gunnar Solskjaer, Potkut @2.50

Norjalainen Ole Gunnar Solskjaer on ollut koko Manchester United pestinsä ajan jatkuvasti potkuhuhujen alaisena. Ja jos puhutaan ihan suoraan niin miestä ei olisi palkattu United-valmentajaksi ilman Red Devils historiaa. Solskjaer otti Old Traffordin vakanssin vastaan David Moyesin, Louis van Gaalin ja Jose Mourinhon jalanjäljissä. Yksikään kolmesta edellä mainitusta ei säilyttänyt työtään kahta kautta pidempää. Ole Gunnarin kaksivuotispäivä Unitedin peräsimessä lähestyy ja samaan aikaan joukkue Valioliigassa sijalla 14. ja hieno UCL-voitto PSG:stä tahriintui edellisessä Euro-pelissä Basaksehir tappiolla…

Entinen Tottenham-valmentaja Mauricio Pochettino on yhdistetty useaan otteeseen ManU:n ja mikäli joukkueen peli maaottelutauon jälkeen parane niin ajatus norjalaisen vaihtumisesta argentiinalaiseen on helposti ostettavissa.

Scott Parker, potkut @5.00

Kuten todettua vedonlyöntikertoimien valossa OGS:n kanssa ”kilpailua” ensimmäisistä potkuista käy West Bromin Slaven Bilic. Me nostamme kuitenkin suurimmaksi ennakkosuosikiksi tähän vetokohteeseen Fulhamin manageri Scott Parkerin.

Fulham nousi yhden välivuoden jälkeen täksi kaudeksi takaisin Valioliigaan mutta kausi ei ole alkanut odotusten mukaisesti. Mökkiläisillä on kasassa kahdeksan kierroksen jälkeen yksi voitto ja yksi tasapeli. Joukkue on pisteen turvin putoamisviivan päällä mutta tilanne on huono Parkerin kannalta huono.

Parker on nuori 40-vuotias valmentaja, joka on toiminut valmentajan vasta toukokuusta 2019 alkaen. Fulhamin Mestaruussarjasta Valioliigaan nostaneelle miehellä on varmasti edessään pitkä ura valmentajana mutta Fulhamin omistajan Shanid Khanin alaisuudessa matka ei todennäköisesti ole pitkä. Saudi liikemies on hallinnut joukkuetta vuodesta 2013 alkaen ja hän on siinä ajassa antanut kuudet valmentajapotkut, joista suurimman osan heti alkukaudesta, kun homma ei ole lähtenyt rullaamaan miljardöörin haluamalla tavalla. Näistä lähtökohdista pidämmme Parkerin potkujen betsaamista 5.00 kertoimella hyvänä vaihtoehtona.

Kuka lähtee ekana kortistoon?

Ole Gunnarille on huhuttu potkuja jo ennen kuin hänestä tehtiin edes pitkäaikaista päävalmentajaa, Fulhamissa ei taas riitä johdolla maltti. Näistä seuroista ekat potku-uutiset vai sittenkin yllättys Sheffieldistä tai Burnleystä? Betsaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä