Valioliiga: Sheffield U - Wolves klo 20:00 - Jimenez maalaa ja Wolves voittaa?

Maanantain ensimmäinen Valioliigapeli on mielenkiintoinen Sheffield United - Wolves. Tekeekö Raul Jimenez heti maalin ja käykö vieraat ryöstöretkellä? Katso kaikki kertoimet ja lyö vetoa!
Valioliiga: Sheffield U - Wolves
Syyskuu 14,2020
20:00

Valioliiga: Sheffield U – Wolves

  • Pitkävetokertoimet (Unibet) 3.35 – 3.10 – 2.48
    TV:  Vsport ja Viaplay live stream!

Valioliigan ensimmäinen kierros ja maanantaina pari peliä. Ensimmäinen näistä on Sheffield United – Wolves, tämän jälkeen pääsee vielä jännittämään peliä Brighton – Chelsea! Nyt on hyvä napata lapulle myös jotain vedonlyöntijännitystä, jälleen on paljon erinomaisia betsivaihtoehtoja tarjolla!

Valioliiga: Sheffield U – Wolves

Todennäköisesti ottelussa ainakin yksi maali tehdään ja kulmiakin syntyy. 1-1 tuloksella ja 8 kulmapotkulla molemmat kaksi ensimmäistä Komboa osuisi kohdilleen. Muutkin tämän osaston kombot ovat toki toteutumiskelpoisia.

Lyö vetoa tästä kohteesta!

Raul Jimenez on potentiaalisin maalintekijä vieraille, mutta onnistuuko hän? Tuleeko vaikkapa rankkari josta Jimenez pääsee tälläämään? Näitä valmiita Komboja Unibet ehdottaa vedonlyöjille, käy poimimassa parhaat!

Markkinoilta löytyy mukavia kertoimia otteluun ja kierrokselle:

Valioliiga: Sheffield U – Wolves aikaisemmat pelit

Valioliigassa joukkueet eivät kovin montaa kertaa ole 2000 luvulla kohdanneet, viime kaudella pelattiin ensin 1-1 tasapeli Wolvesin kotona ja sen jälkeen heinäkuun 2020 alussa 1-0 Sheffield oli parempi. Olisiko tuossa jopa tähän matsiin ennustetta? Molemmat osaa tarvittaessa puolustaa mainiosti, mutta Wolvesin hyökkäyskalusto on parhaimmillaan todella tehokas. Onko se sitä jo ensimmäisessä pelissä?

Valioliiga: Sheffield U – Wolves kokoonpanot

Kierroksen aikaisemmissa peleissä nähtiin melkoisia yllätystuloksia ja joissain peleissä jopa paljon maaleja. Miten mahtaa olla kuviot tässä pelissä? Kotijoukkueelta pelikunnon kanssa on tiettävästi ongelmia nelikolla McGaldrick, Berge, Mousset ja Moore, avauskokoonpanosta kaavaillaan kutakuinkin tämänlaista:

Ramsdale – Basham, Egan, O’Connell – Stevens, Fleck, Lundstram, Norwood, Baldock – McGoldrick, McBurnie

Vieraiden kokoonpanosta Jonny on pois, samoin Adama Traorella on vielä pelikunnon kanssa tekemistä, toki voi olla jo avauksessa.

Patricio – Boly, Coady, Saiss – Vinagre, Neves, Moutinho, Dendoncker, Traore – Jota, Jimenez

 

Sieltä kauden alkutahdit talteen!

Jimeneziltä odotetaan maalia

Raul Jimenez on monen kombovedoissa se isoin täky - tulisiko sieltä se maali ja Wolvesin voitto? Luotetaan siihen.

Aseta vetosi