Valioliiga: Sheffield United - Arsenal maanantaina 21.10.2019 kello 22.00

Arsenalin olisi pikkuinen pakko jo voittaa vieraissa, edellinen vierasvoitto on Valioliigan avauskierrokselta. Sheffield sen sijaan on voittanut kotonaan viimeksi elokuussa. Kumman karmeat tilastot kaunistuvat vai pelataanko tasan?
Valioliiga: Sheffield United - Arsenal
Lokakuu 21,2019
22:00

Valioliiga: Sheffield United vs. Arsenal, kotijoukkue jää taas ilman voittoa Bramall Lanella?

Valioliigan sarjanousija Sheffield United isännöi maanantaina valioliigan yhdeksännen ottelukierroksen viimeisessä ottelussa lontoolaisseura Arsenalia. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa viimeksi vuonna 2008. Tuolloin Sheffield sai Arsenalilta melkoisen pöllytyksen 6 – 0 lukemin. Tänään ei kuitenkaan todennäköisesti nähdä taululla yhtä tylyjä lukemia?

Sheffield on taistellut tällä kaudella Valioliigassa kelvollisesti mutta silti joukkueen pistepussi ei ole lihonut vasta kuin yhdeksällä pisteellä. Erityisen hankalaa bladesilla on ollut kotikentällään Bramall Lanella. Joukkue on hävinnyt viidestä edellisestä kotiottelustaan neljä, kolme näistä otteluista ovat päättyneet samaan 0 – 1 vierasvoittoon. Itseasiassa Sheffieldin edellinen kotivoitto on elokuulta, kun se voitti lukemin 2 – 1 Blackburnin englannin liigacupissa. Sheffieldillä on nyt allaan kolme maalitonta ja voitotonta ottelua, joten on aivan perustelua, että Arsenal on vedonlyöntiyhtiöiden papereissa perustelu ennakkosuosikki kertoimin 3.90 – 3.75 – 1.90 (Mr Green). Toisaalta Sheffield on pistänyt parastaan aina altavastaajan asemassa, Liverpool sai tehdä hartiavoimin töitä 1 – 0 voiton eteen ja Chelsea joutui tyytymään vieraissa 2 -2 tasapeliin. Ennakkosuosikin asemasta huolimatta Arsenalilla ei ole luvassa helppo maanantai-ilta.

Uudet sivut

Veikkaus: Pierre-Emerick Aubameyang pelastaa Arsenalin jälleen

Arsenal on kerännyt kahdeksan ottelun jälkeen 15 pistettä. Gunners on voittanut 4 peliä, pelannut 3 tasapeliä ja hävinnyt yhden. Joukkueen otteet ovat kuitenkin jättäneet parantamisen varaa ja ilman tulikuumaa Pierre-Emerick Aubameyangia joukkueen tilastot voisivat olla hyvin eri näköiset. Arsenal on tehnyt tällä kaudella Valioliigassa 13 maalia, maaleista 7 on merkitty Aubameyangille joten mies on tehnyt yksin ylipuolet lontoolaisten maaleista. Mr Greenin tarjoama 2.00 kerroin Auban maalille onkin hyvä vedonlyöntikohde tähän otteluun. Arsenal tarvitsee illan ottelusta kipeästi voiton sillä tykkimiehet eivät ole voittaneet Valioliigassa vieraissa ottelua sitten Valioliigan avauskierroksen Newcastlea vastaan.

Vähämaalin taistelu?

Sheffield ja Arsenal ovat pelanneet tällä kaudella vähämaalisia otteluita ja tästä saattaa tulla yksi lisää. Alle 2.5 ottelulle on tarjolla kerroin 2.10, 1 - 1 tasurille 7.10 ja jo mainitulle Aubameyangin häkille 2.00. Mitä sinä betsaat?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja