Valioliiga: Sheffield United - Bournemouth su 09.02.2020 kello 16:00

Valioliigassa pelataan sunnuntaina vain kaksi ottelua. Bramall Lanella on luvassa mielenkiintoinen kamppailu Sheffield Unitedin ja Bournemouthin välillä. Katso kertoimet ja lyö vetoa ottelusta!
Valioliiga: Sheffield United - Bournemouth
Helmikuu 09,2020
16:00

Valioliiga: Sheffield United – Bournemouth, luvassa vähämaalinen vääntö?

Sunnuntaina 09.02.2020 klo 16.00 alkaen pelataan mielenkiintoinen Valioliigaottelu kun kauden yllättäjäjoukkue Sheffield United isännöi Bramall Lanella tämän kauden yhtä suurinta pettymystä Bournemouthia. Sheffield tavoittelee tällä hetkellä parhaimmillaan jopa paikkaa ensi kauden Mestarien liigassa, Cherries sen sijaan on vain kahden pisteen päässä putoamisesta Mestaruussarjaan. Pitkävetokertoimet ovat ottelussa kotijoukkueen puolella selvin sävelin 1.80 – 3.65 – 5.70.

Sheffield Unitedilla rautainen puolustus

Sheffield United on menestynyt tällä kaudella erityisesti rautaisen puolustuksensa ansiosta. Blades on päästänyt vain 23 takaiskumaalia joka on Valioliigan toiseksi paras tulos Liverpoolin jälkeen. Sheffield on pitänyt kauden aikana yhteensä yhdeksän nollapeliä, edelliseen viiteen kotipeliin nollapelejä on kaksi eikä esim. Man City saanut kuin kerran pallon pömpeliin Bramall Lanella.

Bournemouthin hyökkäys ei toimi

Bournemouth tuskailee maalinteon kanssa. Eddie Howen ryhmä teki viime kaudella 56 maalia, saldo oli TOP 6 joukkueiden takana kaikista paras. Joukkueelta odotettiin tällä kaudella samanlaista iloista hyökkäyspeliä mutta toisin on käynyt. 25 ottelua ja 25 tehtyä maalia kertovat karua kieltä tehottomuudesta. Bournemouth on jäänyt peräti neljästi edellisestä viidestä vieraspelistä nollista.

Veikkaus: Sheffield United – Bournemouth

Iltapäivän ottelussa kohtaavat siis rautainen puolustus ja tehoton hyökkäys. Ottelusta on lupa odottaa vähämaalista koitosta ja kotivoittoa.Hyviä vetokohteita otteluun ovat esimerkiksi seuraavat 888Sportsin tarjoamat kohteet kertoimineen:

  • Sheffield voittaa   – 1.80
  • Bournemouth alle 0.5 maalia  – 2.05
  • Ottelussa alle 2.5 maalia – 1.60

Isojen pisteiden ottelu!

Tarjoaako molemmmille jengeille tärkeä ottelu viihdyttävän taistelun vai asemasodan? Sheffield Unitedilla avaimet voittoon. Lyö vetoa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä