Valioliiga: Sheffield United - Manchester City ti 21.1.2020 kello 21.30

Valioliigassa pelataan jälleen! Nyt vuorossa hieno tiistain ottelukierros. Bramall Lanella kohtaavat Sheffield United sekä Manchester City. Kumpi nappaa tärkeät pisteet? Katso kaikki kertoimet ja lyö vetoa ottelusta!
Valioliiga: Sheffield United - Manchester City
tammikuu 21,2019
21:30

Valioliiga: Sheffield United – Manchester City, palaako City voittojen tielle?

Tehostetut kertoimet Valioliigan otteluun- Koodi ODDS888

Tiistai ja Valioliigakierros. Kauden yksi suurimmista valopilkuista on ollut ehdottomasti sarjanousija Sheffield United. Sarjanousija on hienosti seitsemäntenä vain pisteen päässä Eurooppa-liiga paikasta. Sheffieldin vahvuus on ollut erityisen kova puolustus. Joukkue on päästänyt Valioliigassa vain 22 maalia joka on sarjan toiseksi paras tulos ja joukkue onkin pitänyt jo kahdeksan nollapeliä.

Edelliset viisi Valioliiga-ottelua ovat tuottaneet Bladesille vain yhden voiton (0-1 vierasvoiton Brightonissa)  mutta tilastot eivät kerro totuutta. Otannassa on 1-1 tasapelit Arsenalia sekä kovavireistä Watfordia vastaan ja 2-0 tappiot Liverpoolille ja illan vastustajalle Manchester Citylle. 
 
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Osuuko Sergio  Aguero jälleen?

Man City on Valioliigassa toisena jo 16 pistettä Liverpoolin perässä. City on viiden ottelun tappiottomassa mutta joukkue jäi edellisessä ottelussa viikonloppuna Crystal Palacea vastaan 2-2 tasuriin. Tämä oli iso pettymys Pep Guardiolan ryhmälle. Cityä on paikoitellen kiusannut tällä kaudella tehottomuus. Joukkue dominoi pallonhallintaa mutta maaleja ei synny samaan tapaan kuin esim. viime kaudella. Edellisessä Sheffield kamppailussa City hallitsi palloa 72%:sti ja loi 16 maalintekoyritystä mutta sai tästä huolimatta vain neljä laukausta kohti maalia.
Argentiinalainen ihmemies Sergio Aguero on kuitenkin täydessä peli kunnossa ja Valioliigan kaikkien aikojen ulkomaalainen maalitykki on tehnyt kahteen edelliseen peräti viisi maalia. Miehen osuma tiistai-iltana ei olisi yllätys. Kerroin kohteelle on vain 1.66.
Pepin taktiikkapakista uusia kikkoja tulevaan otteluun?
 

Veikkaus: Sheffield United – Manchester City, vieraat sisuustuneet edellisestä tasapelistä

Povaamme ottelusta Cityn voittoa. Vaikka Sheffield on osoittautunut kuuluvansa ehdottomasti Valioliigan myös ensi kaudella niin edellisissä Pool sekä City kamppailussa se on ollut selkeä altavastaaja. Maalijuhlaa ei ole luvassa vaikka City-ryhmä on varmasti sisuuntunut Palace tasspelistä. Cityn voittokerroin on vain 1.40 joka on liian pieni peleihin. Nostamme Betwayltä kuitenkin pari vaihtoehtoa peleihin:
  • City voittaa + ottelussa alle 4.5 maalia – 1.83
  • City voittaa + ottelussa alle 3.5 maalia – 2.37
  • Riyad Mahrez maalaa + City voittaa –  3.00 – 3.50 (Betway boost)

Sheffield United - Manchester City

Osuuko Aguero kolmannessa putkeen? Vähämaalinen kamppailu todennäköisesti luvassa!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja