Valioliiga: Sheffield United - Manchester United 17.12.2020 klo 22.00

Manchester United rikkoo ennätyksiä myönteisessä mielessä ja Sheffield United synkemmissä tunnelmissa. Bruno Fernandes betsataan avausmaalin tekijäksi.
Sheffield United - Manchester United
Joulukuu 17,2020
22:00

Valioliiga: Sheffield United – Manchester United

Bramall Lane, Sheffield, UK

Kertoimet (Unibet) 7.35 – 4.70 – 1.48

Torstai-illan Valioliigassa Sheffield United on isäntänä, kun Manchester United tulee kylään. Sheffield United on liigajumbo ja niin kaukana jo muiden perässä, että melko pian voisi jo julistaa joukkue sarjaputoajaksi. Sheffieldillä on 12 matsista vain yksi piste, ja putoamisviivan päällä Fulhamilla on yhdeksän pistettä.

Sheffield Unitedin tappioputki on komeasti jo seitsemän ottelun mittainen. Viime kaudella joukkue jotenkin pääsi yllättämään koko liigan. Vaikka se sarjanousijana rankattiin putoajien joukkoon, niin silti se oli sarjassa yhdeksäs. Nyt Sheffield United sitten taisi tulla tasolleen.

Manchester United on Valioliigassa nyt yhdeksäntenä, mutta viiden ottelun kuntopuntarissa se on ykkönen. Viimeksi Man United on hävinnyt liigassa marraskuun alussa, kun Arsenal pääsi yllättämään Old Traffordilla 1-0.

Valioliiga on tällä kaudella tasainen. Useampikin joukkue on vielä joulun aikaan mestaruustaistossa mukana. Man Unitedilla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna kuin sarjakärki Liverpoolilla ja eroa on kahdeksan pistettä. Nykymenolla, kun ottelumäärät tasoitetaan, United on iskuetäisyydellä.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Manchester United tekee ennätyksiä

Jostain syystä Manchester United on ollut erityisen hyvässä iskussa vieraskentillä. Jos se nyt voittaisi vierasmatsin Sheffieldissä, niin siitä tulisi neljäs joukkue Englannin pääsarjassa, joka on voittanut peräkkäin kymmenen liigapeliä vieraissa. Unitedista voisi nyt tulla myös ensimmäinen pääsarjan seura, joka tekee vähintään kaksi maalia kymmenessä liigapelissä vieraskentällä peräkkäin sitten 1960-luvun Tottenhamin.

Jos Manchester United tekee ennätyksia positiivisessa mielessä, niin Sheffield United tekee niitä negatiivisessa mielessä. Koko Englannin liigahistoriassa, kaikki neljä sarjatasoa mukaan lukien, vain kolme muuta joukkuetta tämän kauden Sheffield Unitedin lisäksi on saanut tässä vaiheessa kautta vain yhden pisteen.

Aika pudotus Sheffieldilla, joka vielä viime kautena tappeli pitkään Mestarien liigan paikoista.

Jos Sheffield United nyt häviää, niin sitten se on hävinnyt neljä kotimatsia peräkkäin ensimmäistä kertaa sitten huhtikuun 1965.

Ja lisää joukkueen surkeita ennätyksiä. Sunnuntaina Sheff United hävisi Southamptonille 0-3. Siinä ottelussa se yritti ensimmäisellä jaksolla syöttää vain 74 kertaa, ja se on vähiten Valioliigassa sitten helmikuun 2007. Lukema kertoo, että Sheffieldin peli on tosissaan heikossa kunnossa.

Sheff United ja Man United kokoonpanot

Manchesterin joukkueesta Cavani lienee sivussa, muuten ilmeisesti pelaajat ovat kunnossa. Jää nähtäväksi, että laittaako manageri Solskjaer jo nyt rotaatiota pyörimään. Edessä ovat raskaat vuoden lopun viikot.

Sheffieldilta puuttuvat ainakin Bryan ja O’Connell, McBurnien pelaaminen on epävarmaa.

Sheffield Unitedin mahdollinen avaus: Ramsdale; Basham, Egan, Stevens; Baldock, Berge, Ampadu, Fleck, Lowe; Mousset, Burke

Manchester Unitedin mahdollinen avaus: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Telles; McTominay, Fred; Mata, Fernandes, Rashford; Martial

Manchester United on luonnollisesti suursuosikki. Sen voittokerroin on Unibetilla vain 1.48. Lyödään vetoa mieluummin sen puolesta, että United todellakin tekee vähintään kaksi maalia kymmenessä Valioliigan vierasmatsissa peräjälkeen. Man United yli 1.5 maalia saa kertoimeksi 1.55. Ja betsataan vielä ensimmäiseksi maalintekijäksi rankkarit ampuvaa Bruno Fernandesia, kerroin Unibetilla on 5.00.

Valioliigaa Unibetille

Manchester United yli 1.5 maalia, kerroin 1.55. Fernandes avausmaali, kerroin 5.00.

Aseta vetosi