Valioliiga: Sheffield United - Norwich 07.03.2020 – Vihje ja Kertoimet

Norwich tarvitsee voittoja, että sarjapaikan säilyttäminen vielä onnistuisi. Sheffield United on kauden kovin yllättäjä, ja sen menestys perustuu puolustukseen.
Sheffield United - Norwich
Maaliskuu 07,2020
17:00

Valioliiga: Sheffield United – Norwich

Bramall Lane (Sheffield)

Pitkävetokertoimet (Unibet) 1.68 – 3.85 – 5.80

TV/Stream: Viaplay (jälkilähetys)

Joko Pukki osuu maaliin?

Nousijajoukkueet Sheffield United ja Norwich arvioitiin kauden alla niin, että sheffieldiläiset ainakin putoaisivat takaisin Championshipiin samantein ja Norwichilla oli mahdollisuudet säilyä sarjassa.

Tilanne on nyt tyystin toinen. Norwich on sarjajumbo, matkaa putoamisrajan päälle on kuusi pistettä. Sheffield United taas, ihme kyllä, pelaa jopa ensi kauden Mestareiden liigan paikoista. Se on nyt sarjassa kahdeksantena kaksi pistettä viitospaikkaa ja viisi pistettä nelospaikkaa perässä. Tällä hetkellä on hieman epävarmaa, että kuinka Valioliigan ensi kauden Mestareiden liigan paikat jaetaan, kun Manchester Cityn saama pelikielto on vielä käsittelemättä loppuun.

Norwich on aivan viime aikoina hieman petrannut. Ensin se voitti Valioliigassa kotonaan Leicesterin 1-0 ja viikolla joukkue pudotti rankkareilla Tottenhamin FA Cupista.

Sheffield United taas pudotti FA Cupissa jatkoajalla Readingin. Valioliigassa sillä on alla kolmen tappiottoman ottelun putki.

Sheffieldillä on Norwich -matsin jälkeen ottelu Newcastlea vastaan, eli sillä on nyt hyvät mahdollisuudet ottaa top nelosta kiinni. Newcastlen jälkeen se pelaa kotonaan Tottenhamia vastaan, eikä Spurskaan ole nyt erityisen vaarallinen joukkue.

Nämä joukkueet pelasivat Norwichin Carrow Roadilla joulukuussa, ja sen Sheffield voitti 2-1.

BONUS: 100% €100 asti
Pelaa nyt

Sheffield Unitedin ja Norwichin kokoonpanot

Norwich tarvitsee kipeästi voittoja. Sarjan pohjalla joukkueet ottavat voittoja harvakseltaan, joten yksikin voitto nostaisi Norwichin taas pelaamaan säilymisen puolesta. Viikon päästä Norwich pelaa kotonaan Southamptonia vastaan, ja se on tärkeä ottelu. Näistä kahdesta Norwichin olisi hyvä aikakin yksi voitto ottaa, neljä pistettä olisi jo kova juttu.

Sheffield Unitedilla on koko ryhmä pelikunnossa, Reading -ottelussakaan ei tullut kolhuja.

Norwichilla taas on edelleen useampikin pelaaja sairastuvalla. Klose, Byram, Zimmermann ja Hernandez ovat kaikki sivussa. Buendialla on kolhuja, mutta hän lienee avauksen kunnossa.

Teemu Pukki on huilannut cup-matsit, niin myös Tottenhamia vastaan. Nyt hän on itseoikeutetusti avauksessa. Pukki on tämän vuoden puolella tehnyt kaksi liigamaalia, kummatkin rankkarista. Vauhti on siis hiljentynyt huimasta syksykaudesta. Jos Norwich meinaa vielä pelata sarjapaikan puolesta, niin Pukin juoksuja puolustuslinjan taakse ja varmaa viimeistelyä kaivataan. Ehkä yksi syy Pukin tilanteeseen on se, että nyt vastustajat ottavat miehen tarkemmin. Syksyllä kukaan ei varmaankaan osannut varoa Pukkia, ja hän sai pelata vapaammin.

Sheffield Unitedin mahdollinen avaus: Henderson; Basham, Egan, O’Connell; Stevens, Fleck, Norwood, Berge, Baldock; McBurnie, McGoldrick

Norwichin mahdollinen avaus:
Krul; Aarons, Hanley, Godfrey, Lewis; McLean, Tettey; Cantwell, Duda, Buendia; Pukki

Betsi kotijoukkueen kovalle puolustukselle!

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 1.68 – 3.85 – 5.80. Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi 1.76. Siihen pieni panos. Sheffield Unitedin menestys pohjaa vahvasti puolustukseen. Se on päästänyt Valioliigan toiseksi vähiten maaleja. Norwich on tehnyt viidessä viime liigamatsissa vain kaksi maalia.

Aseta vetosi

Jalkapallo - HP

Lisää aiheesta - vinkit tai uutiset 4