Valioliiga: Southampton - Arsenal 25.6.2020 Klo 20:00 - Vihje ja Kertoimet

Valioliigassa pelataan taas ja torstaina 25. kesäkuuta on Arsenalilla tosi kyseessä.
Valioliiga: Southampton - Arsenal
Kesäkuu 25,2020
16:00

Serie A: Southampton – Arsenal

St. Mary`s Stadium, Southampton, Englanti

Pitkävetokertoimet (888sport) 2.63 – 3.50 – 2.80

Arsenalilla todella tuskaista

Englannin Valioliigan suurseuroihin lukeutuva Arsenal on tukalassa tilanteessa. Lontoolaiset ovat pelanneet koronatauon jälkeen kaksi ottelua ja ottaneet näissä kahdesti pataansa. Ensin Gunners sai kylmää kyytiä Man Cityltä vieraissa lukemin 3 – 0 eikä toisesta vierasottelusta Brightonia vastaan jäänyt suuhun sen parempi maku, kun lokit voittivat ottelun ajassa 90+5 syntyneellä Neil Maupayn osumalla.

Posin kautta? 

Arsenal on jäänyt edellisen kerran Valioliigan TOP 6:n ulkopuolelle peräti 25 vuotta sitten. Tällä hetkellä joukkueen sijoitus on 11:sta ja olisi suoranainen ihme, mikäli joukkue vielä nousi ensi kauden Euro-peleihin oikeuttaville paikoille. Arsenal pelasi ennen koronataukoa Mikel Artetan mukaan tulon jälkeen mukiinmenevästi, kun joukkue oli kahdeksan ottelun tappiottomassa putkessa Valioliigassa (4 voittoa ja 4 tasapeliä). Ilman tätä suonenvetoa joukkue löytyisi sarjataulukosta reippaasti keskikastin alapuolelta.

Southampton haistaa tilaisuutensa

Southampton löytyy juuri nyt sarjataulukosta sijalta 14. Joukkue on vain kolmen pisteen päässä Arsenalista ja voitto keskinäisestä kamppailusta nostaisi pyhimykset jo lontoolaisten edelle. Southampton pelasi vielä vuoden vaihteen tienoilla hyvin mutta sitten joukkueen vire katosi. Paluu koronatauolta oli kuitenkin väkevä ja Southampton kuritti putoamistaistelua käyvää Norwichia vieraissa 0-3 lukemin ikonihyökkääjä Danny Ingsin johdolla.

Mielenkiintoisena tilastofaktana otteluun on vielä nostettava, että Southampton on aloittanut tässä otteluparissa 4/5 edellisestä kamppailusta maalinteon. Isommassa kuvassa Soto on voittanut 83% niistä kotipeleistään, joita se on johtanut jossain vaiheessa peliaikaa lukemin 1-0.

Yhteenveto Southampton – Arsenal

Me lähdemme hakeman tästä ottelusta kotivoittoa. Southamptonin itseluottamus on kohdillaan ja kokoonpano parhaassa mahdollisessa kuosissa. Arsenal ui syvissä vesissä ja kokoonpanosta puuttuu yhdeksän avauksessakin esiintynyttä pelaaja, maalivahti Bernd Lenon johdolla.

Kertoimet tarjoaa 888:

  • Southampton voittaa – 2.60
  • Southampton voittaa, tasapelissä ei vetoa – 1.87
  • Danny Ings tekee maalin – 2.07

Southampton - Arsenal kertoimia

Last Updated: 20/01/2021
Desimaali
Murtoluku
Amerikkalainen
1
X
2

Kotivoitto kiikarissa!

Southampton on kertoimien valossa jopa ennakkosuosikki, koska näin käynyt viimeksi Arsenalia vastaan?. Miten illan ottelussa käy? Betsaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä