Valioliiga: Southampton - Burnley 15.02.2020 kello 14:30

Valioliigassa pelataan lauantaina 15.02.2020 kaksi ottelua. St. Mary Stadiumilla on luvassa mielenkiintoinen kamppailu Southamptonin ja Burnelyn välillä. Katso kertoimet ja lyö vetoa ottelusta!
Valioliiga: Southampton - Burnley
Helmikuu 15,2020
14:30

Valioliiga: Southampton – Burnley – Iso taistelu pisteistä!

Englannin Valioliiga tarjoaa lauantaina 15.02.2020 kello 14.30 alkaen hienon ottelun, kun sarjataulukossa tasapisteissä olevat Southampton sekä Burnley ottavat toisistaan mittaa St. Mary’s Stadiumilla Southamptonissa. Vierasjoukkue Burnely löytyy ennen ottelua sarjataulukosta sijalta 11 ja Southampton sijalta 13. Molempien pistepussissa on 31 pojoa yhdessä Arsenalin ja Newcastlen kanssa, jotka kohtaavat toisensa sunnuntaina 16.02. Kaikilla edellä mainitulla neljällä joukkueella on matkaa putoamisviivaan seitsemän pistettä ja jokainen jengi haluaa aivan varmasti kasvattaa tuota eroa viikonlopun otteluissa.

Kuka samaistuu? 

Vedonlyöntiyhtiöt asettavat Southamptonin ja Burnelyn välisen ottelun ennakkosuosikiksi kotijoukkueen lukemin 1.83 – 3.75 – 4.85. Burnley haki kuitenkin vastikään 0 – 2 voiton Old Traffordilta ja Sean Dychen joukot ovat kahdessa edellisessä keskinäisessä nollaanneet Saints-miehistön. Luvassa on aivan varmasti tasaisempi ottelu kuin mitä vedonlyöntisivut antavat odottaa!

Southampton – Burnley: Tasapeli?

Tässä ottelussa tullaan näkemään perinteistä englantilaista jalkapalloa ja kovaa taistelua pisteistä. Southamptonin peleissä on nähty tällä kaudella keskimäärin 3.1 maalia, Burnleyn vastaavan keskiarvon ollessa 2.6. Emme kuitenkaan usko, että lauantaina hätyytellään vastaavia maalimääriä. Tässä otteluparissa on nähty historian saatossa eniten 1 – 1 tuloksia.  Edellisessä kahdessakymmenessä keskinäisessä ottelussa maaliero on Southamptonin hyväksi 26-25 joten tasaista on.

Veikkaus: Maaleja ja keltaisia kortteja

Southampton lähtee hakemaan kotoa voittoa ja positiivista tulosta Liverpool tappion perään. Samaan aikaan Burnley hakee jatkoa kolmen ottelun tappiottomalle putkelleen. Pisteiden jakaminen ja molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa ei yllättäisi. Yhden mielenkiintoisen pelivalinnan tarjoaa korttiveto. Kotijoukkue Southamptonin yli 1.5 kortin saldolle saa peräti 2.38 kertoimen. On totta, että Southampton on pelannut tällä kaudella siististi ja sen ottelukohtainen keltaisten korttien keskiarvo on vain 1.52 per peli. Tässä ottelussa on kuitenkin isot panokset, fyysinen vastustaja sekä tuomari Simon Hooper joka on nostanut keltaista 7 Valioliigaottelussa 22 kertaa ja punaista 2 kahdesti. Tuomarin keltaisten keskiarvo on 3.14 per peli.

Nostamme otteluun LeoVegasilta seuraavat kertoimet:

Tulosveto 1 : 1 ➡ 6.75

Kotijoukkue yli 1.5 korttia➡ 2.38

Molemmat joukkueet tekevät maalin ➡1.87

 

Paikka TOP 10:ssä haussa!

Molemmat joukkueet hakevat paikkaa TOP 10:ssä ja molemmat lähtevät hakemaan voittoa joka avaa peliä. Eiköhän molemmat joukkueet osu! Lyö vetoa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä