Valioliiga: Southampton - Liverpool 4.1.2021 klo 22.00

Kumpikin joukkue on viime kierroksilla pelannut hieman vaisusti ja maalit ovat jääneet tekemättä. Nyt voisi olla ottelu, jossa ketsuppipullo aukeaa.
Southampton - Liverpool
tammikuu 04,2021
22.00

Valioliiga: Southampton – Liverpool

St Mary’s Park, Southampton, UK

Kertoimet (Unibet): 5.50 – 4.50 – 1.62

Liverpool pelasi kaksi viimeistä Valioliigan otteluaan tasan, ja nyt yhtäkkiä tilanne liigan kärjessä on taas tiukka. Manchester United on hieman yllättäenkin noussut rinnalle.

Poolin tasurit olivat vielä joukkueelle paha pettymys, kun vastukset olivat sieltä heikoimmasta päästä. Ensin se jäi koti-Anfieldilla surkean West Bromwichin kanssa 1-1 -tasuriin ja perään Newcastlen kentällä matsi jäi maalittomaksi.

Yllättäen Liverpoolin hyökkäyspää on pettänyt, kun olisi pitänyt ottaa rutiinivoitot. WBA:ta vastaan Liverpool voitti laukaukset 17-5, mutta West Bromwich sai enemmän kuteja maalia kohti. Newcastlen kentällä Pool voitti pallonhallinnan 73-27, mutta peli oli etupäässä tehotonta jauhamista. Toki Newcastlen veskari Darlow teki ottelussa useammankin mahtipelastuksen.

Nyt Poolilla on sitten hieman hankalampi matsi pelattavana. Southamptonin kentällä voittaminen ei ole helppoa kenellekään. Viimeksi Soton pelasi kotonaan West Hamia vastaan, ja tulos oli maaliton. Kummatkin Manchesterin joukkueet ovat kuitenkin tällä kaudella käyneet hakemassa St Mary’s Parkilta voitot.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Puolustuksissa on aukkoja

Soton on pelannut hyvää kautta, mutta joulukuun lopussa silläkin meno hyytyi. Nyt Sotonilla on alla neljän voitottoman ottelun putki. Kolme viimeistä otteluaan Soton on pelannut tekemättä maaliakaan.

Vaikka kummankin joukkueen hyökkäys on ollut jäässä viime kierroksilla, niin nyt voisi olla ottelu, jossa ketsuppipullot taas aukeavat. Kumpikin joukkueista pelaa aktiivista ja hyökkäävää peliä, ja kummallakin on isoja poissaoloja puolustuksessa. Liverpoolin topparit Joe Gomez ja Virgil van Dijk ovat olleet sairastuvalla jo pitkään ja nyt Joel Matipkin on loukkaantunut. Poolin avauksen topparipari lienee kakkosketjun Nathaniel Phillips sekä keskikenttäpelaaja Fabinho. Sotonin puolustuksesta tärkeä Jannik Vestergaard on sivussa.

Liverpoolin topparikaksikko piti nollat Newcastlessa, mutta se oli paljolti veskari Alissonin pelastusten ansiota. Southampton on vahva erikoistilanteissa ja nämä voisivat olla Poolin toppariparille hankala paikka. Tähän mennessä Liverpool on päästänyt erikoistilanteista viisi maalia, mutta varmasti olisi mennyt paremmin, jos van Dijk olisi edelleen mukana. Tilastomiehet ovat myös laskeneet, että Liverpool on antanut yllättävän paljon vastustajien toppareiden laukoa, tai pukata, maalia kohti. Vestergaard olisi hyötynyt tästä, mutta kyllä Sotonin Bednarek on myös kova keskityspalloissa.

Betsi Ingsin avausmaalille

Liverpoolin Thiago Alcantara oli Newcastle -matsissa jo kentällä, ja nyt hän voisi olla avauksessakin. Wijnaldum huilasi Newcastlessa, nyt luultavimmin hänkin on avauksessa.

Sotonilla Vestergaardin lisäksi Redmond ja McCarthy ovat sivussa. McCarthylla on kotonatartunta.

Southamptonin mahdollinen avaus: Forster; Walker-Peters, Bednarek, Stephens, Bertrand; Armstrong, Ward-Prowse, Romeu, Walcott; Adams, Ings

Liverpoolin mahdollinen avaus: Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Fabinho, Robertson; Thiago, Henderson, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mane

Kyllähän tässä ottelussa on kaikki merkit useampaan maaliin. Salah, Mane ja Firmino Poolin avauksessa, ja Danny Ings Sotonilla. Unibetilla yli 3.5 maalia saa kertoimeksi 2.50. Sen voi pienellä betsata. Samalla voisi laittaa Ingsin ottelun ensimmäiselle maalille betsin, kerroin on Unibetilla mukana 7.50.

NORDICBET 50€ ILMAISVETO-TARJOUS

Valioliigaa Unibetille

Yli 3.5 maalia sekä Danny Ingsin avausosuma!

Aseta vetosi