Sunnuntai 11.2. Southamptonilla paikka kurittaa Liverpoolia. Montako pistettä vieraille?

Southampton vastaan Liverpool. Miten Virgil van Dijk otetaan täällä vastaan?

Sunnuntaina vastakkain Valioliigan kolmonen ja sijalla 15 keinuva Southampton. Saako Southampton kolmen kotivoiton jatkeeksi lisää lukemaa sarjataulukkoon vai hoitaako Liverpool itselleen kahdeksannen vierasvoiton? Viimeksi tämä ottelu päättyi 0-0 tasapeliin, ei kai sellaista ole tässä luvassa?

Southampton kaipaa kipeästi pinnoja, sillä ennen viikonlopun kierrosta putoamisviiva on vain kahden pinnan päässä. Tosin Valioliigan sarjataulukko on sijojen 9.-19. välillä todella tasainen, kaikki mahtuvat seitsemän pinnan sisään. Jäljellä olevat 12 peliä ovatkin monelle joukkueelle todellista pudotuspeliä sanan varsinaisessa merkityksessä.

Southamptonin kausi on varmasti ollut sarjasijoituksen mukaan pettymys, mutta viime aikoina peli on sujunut ihan kohtuullisen kivasti. Edellinen tappio on 2.1. Crystal Palacelle, sen jälkeen se on voittanut FA Cupissa Fulhamin vieraissa ja Watfordin kotonaan. Valioliigassa on tullut kolme tasapeliä ja viimeisin peli päättyi hienoon 2-3 voittoon West Bromwichista. Kuusi edellistä kotipeliä 0-4-2, joten tähän matsiin myös se tasurivaroitus päälle.

Firmino jatkamassa Liverpoolissa:

Liverpoolilla oli synkkä jakso kun se hävisi ensin Swansealle 1-0 ja West Bromwichille 2-3. Sen jälkeen se peittosi 0-3 Huddersfieldin ja pelasi Tottenhamin kanssa tasan. Iso kysymys on se, miten paljon Pool lepuuttaa jo ukkojaan keskiviikon FC Portoa vastaan pelattavaan Mestarien Liigan peliin? Nämä on ennenkin kostautuneet kun huippu-ukot ovat pelanneet taskubiljardia vaihtopenkillä.

Southampton – Liverpool, tasapeli tulossa?

Ottaen huomioon Southamptonin nousukunnon ja Poolin tulevan Mestarien liigan pelin, tämä peli voi olla taas niitä tasapeliherkkiä koitoksia. Tuskin on Jürgen Klopp oppinut mitään edellisistä kompastumisista ja pisteeseen ollaan varamiehisen jengin kanssa tyytyväisiä? Oletuskokoonpano näyttää komealta, mutta hieman voi epäillä lähteekö Liverpool ihan tällä kokoonpanolla peliin?

Southampton, 4-2-3-1

McCarthy – Bertrand, Hoedt, Stephens, Soares – Lemina, Romeu – Boufal, Tadic, Ward-Prowse – Carrillo

Liverpool, 4-3-3

Karius – robertson, Dijk, Lovren, Alexander-Arnold – Can, Henderson, Wijnaldum – Mené, Firmino, Salah

Unibet lupaa otteluun pitkävetoon kertoimet 4.60 – 3.90 – 1.82. Tuntia ennen peliä saadaan tietää millä avauksella Liverpool peliin lähtee, se kertonee paljon mitä kannattaa lyödä kiinni tähän peliin. Tasapelistä lähdetään täällä liikkeelle.

Unibet lupaa otteluun pitkävetoon kertoimet 4.60 – 3.90 – 1.82. Tuntia ennen peliä saadaan tietää millä avauksella Liverpool peliin lähtee, se kertonee paljon mitä kannattaa lyödä kiinni tähän peliin. Tasapelistä lähdetään täällä liikkeelle.

Aseta vetosi