Valioliiga: Southampton - Newcastle 07.03.2020 – Vihje ja Kertoimet

Valioliigassa pelataan lauantaina seitsemän mielenkiintoista ottelua. Yksi meidän pelivalinnoistamme on peräkkäisillä sijoilla sarjataulukossa olevien Southamptonin sekä Newcastlen kohtaaminen.
Valioliiga: Southampton - Newcastle
Maaliskuu 07,2020
17:00

Valioliiga: Southampton – Newcastle

St. Mary`s Stadium (Southampton)

Pitkävetokertoimet (LeoVegas) 1.70 – 4.20 – 5.50

TV/Stream: Viaplay (jälkilähetys)

Saints nappaa isot pisteet?

Southampton (34 pistettä) sekä Newcastle (32 pistettä) ovat äärimmäisen mielenkiintoisessa tilanteessa todella tasaisessa Valioliigan keskikastissa. Molemmat joukkueet voisivat nousta unelma loppukaudella jopa TOP 6 joukkueiksi mutta samaan aikaan putoamisviivaankaan ei ole matkaa edes kymmentä pistettä. Southamptonilla oli loistava kahden kuukauden jakso marraskuun lopusta tammikuun loppuun. Joukkue pelasi tuona aikana 14 ottelua (kaikki kilpailut huomioiden) eikä kärsinyt kuin kolme tappiota. Helmikuussa on kuitenkin ollut tahmeaa ja viisi ottelua ovat tuottaneet vain yhden voiton. Nähtäisiinkö nyt pirteämpi otteita?

BONUS: 100% €100 asti
Pelaa nyt

Kerroinpoiminnat

Vedonlyöntisivut kuten LeoVegas tarjoavat Southamptonin voitolle melko matalat kertoimet. Ottelusta on tulossa todennäköisesti tasaväkinen ja vähämaalinen. Newcastle on tehnyt sarjassa vähiten maaleja, irtoaisiko kotijoukkueelle voitto ilman takaiskua?

  • Southampton voittaa – 1.68
  • Southampton voittaa puoliaika/lopputulos – 2.48
  • Southampton voittaa päästämättä maaliakaan – 2.80
  • Southampton tarkka voittomarginaali, 1 maali – 3.60
  • Ottelussa alle 2.5 maalia – 1.98
  • Vierasjoukkue alle 0.5 maalia – 2.38
  • Eniten kortteja, Newcastle – 1.79

Jääkö vierasjoukkue maaleitta?

Steve Brucen valmentama Newcastle pelaa todellista antikliimaksien täyttämää jalkapalloa. Joukkueen edelliseen kymmeneen otteluun (kaikissa kilpailuissa) on pelattu kolme kertaa 0-0 ja kahdesti ottelu on päättynyt 1-0 suuntaan tai toiseen. Vierasjoukkue ei ole tehnyt itse yhtään maalia edelliseen neljään Valioliigaotteluun ja harakoiden kahdeksan laukausta per vieraspeli on koko Valioliigan vaisuin tilasto. Tämän lisäksi Newcastle ei ole tehnyt edellisessä seitsemässä vierasottelussa keskikastin alapuolella olevia joukkueita vastaan yhtään maalia 1. puoliajalla.  Soto vastaavasti on nolannut vuonna 2020 Aston Villan, Huddersfieldin (FA Cup), Crystal Palacen sekä Tottenhamin.

Tässäkö kotijoukkueen voitonavaimet?

Newcastle jää maaleitta?

Neljä peräkkäistä Valioliigaottelua ilman maalia. Mikä lääkkeeksi Newcastlelle? Miguel Almiron osui kahdesti tiistaina FA Cupissa mutta Valioliigassa koko kauden aikana osumia on kertynyt sama kaksi. Lauantaina hakataan taas päätä seinään yhden hyökkääjän ja yhdeksän puolustajan taktiikalla?

Aseta vetosi