Valioliiga: Southampton - Wolverhampton La 18.1.2020 kello 17:00

Valioliigan lauantain pelipäivä tarjoaa taas monta mielenkiintoista ottelua. Yksi mielenkiintoisimmista kamppailuista nähdään Southamptonin ja Wolverhamptonin välillä. Kumpi nappaa tärkeät pisteet? Katso kaikki kertoimet lyö vetoa ottelusta!
Valioliiga: Southampton - Wolverhampton
tammikuu 18,2019
17:00

Valioliiga: Southampton – Wolves, jatkuuko Soton kova vire?

Southampton, Valioliigan kymmenen ottelun kuntopuntarin kolmonen on mahtavassa iskussa. Joukkue otti syyskierroksella kotikentällään todella rumasti 0 – 9 pataan Leicesteriltä ja joukkue tuomittiin jo yhdeksi tämän kauden putoajista. Niin vain tuon ottelun jälkeen on alkanut uusi aikakausi ja joukkue on kerännyt kymmenessä edellisessä ottelussa 20 pistettä. Tästä iso kiitos konkari hyökkääjä Danny Ingsille, joka on painanut kauden aikana jo 14 häkkiä. Southampton onkin noussut vedonlyöntiyhtiöiden papereissa viimeistään edellisen kierroksen Leicester- revanssin jälkeen voittajasuosikiksi otteluun Wolverhamptonia vastaan. Esimeriksi Coolbet tarjoaa otteluun kertoimen 2.48 – 3.35 – 3.15

Watford, kolmas päävalmentaja toden sanoo?

Sotolla kulkee, Wolvesilla ei. Sudet eivät ole voittaneet kaikki kilpailut huomioiden yhtään kamppailua edellisestä viidestä. OK, mukana on kaksi kohtaamista Manchester Unitedin kanssa mutta onko se enää nykyään mikään mittari? Wolves on kuitenkin hävinnyt myös Watfordille sekä pelannut tasan Newcastlen kanssa. Nämä ottelut nimenomaan olisi pitänyt voittaa, jos joukkue tosissaan haluaa saavuttaa paikkoja Euro-kentille.

Veikkaus: Southampton – Wolverhampton tarjovat tasaisen taistelun?

Edellinen ottelu tässä parissa päättyi lokakuussa 1 – 1. Sitä ennen 4/5 keskinäistä päättyi aina kotijoukkueen hyväksi. Southamptonilla on ottelussa lepoetu koska Wolves pelasi FA Cupissa viikolla ManU:a vastaan uusintaottelussa. Kotietu, lepo, momentum, Danny Ings. Kallistumme siihen, että Wolverhampton ei voita ottelua vaan pisteet joko tasataan tai ne jää kotijoukkueelle. Ottelussa on hyvät mahdollisuudet myös molempien joukkueiden maaliin. Southampon on pitänyt vain yhden nollapelin edellisessä kymmenessä ottelussa, Wolves sen sijaan on jäänyt maaleitta vain yhdessä vierasottelussa edellisestä kymmenestä. Näillä puheille Coolbetilta kertoimia otteluun:

  • Tasapeli – 3.35
  • Southampton, tasapeli ei vetoa – 1.73
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin – 1.78
  • Southampton/tasapeli – 1.42

Lauantaina on mökki täynnä?

Southampton - Wolverhampton

Kuten jo monesti todettu, lauantaina on luvassa tasainen ottelu. Southampton on kuitenkin hyvässä iskussa... Mitä sinä veikkaat otteluun?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja