Maanantai 22.1. ja taas Valioliigaa. Mitäs lintulogot saa tässä pelissä aikaiseksi?

Swanseaan ei taida luottaa edes jengin oma huoltaja, mutta onhan nuo kertoimet nyt komeaa luokkaa.

Aijaijai, Valioliigaviikonloppu ulottaa lonkeronsa myös maanatain puolelle. Swansea – Liverpool ottelussa on toki omat jännitteensä, mutta kyllähän se homma on niin että Poolin tämä pitäisi voittaa ihan keposesti, vai mitä?

Molemmilla on kokoonpanossa pientä vajausta ja on hieman epäselvää millä kokoonpanoilla tähän lopulta lähdetään. Viralliset kokoonpanothan tulevat sitten n. tuntia ennen peliä, sitä ennen voidaan vaan arvailla. Swansealta poissa ovat ainakin Angel Rangel mutta Renato Sanches, Tammy Abrahma ja Mike van der Hoorn taitavat olla puolikuntoisia.

Onko Firmino kokoonpanossa ja sitä myöden vedossa?

Poolilla puolikuntoisten pelaajien lista on paljon isompi. Adam Bogdan ja Nathaniel Clyne ovat edelleen sivussa, kunnon kanssa on ilmeisesti ongelmia Mohamed Salahilla, Ragnar Klavanilla ja Jordan Hendersonillä. Pienistä kolhuista kärsivät Virgil van Dijk, Daniel Sturridge, Alberto Moreno ja Dejan Lovren. Mutta eiköhän näistäkin herroista suuri osa kentällä nähdä.

Etukäteen oletetut kokoonpanot ovat:

Swansea 4-4-2

Fabianski – Olsson, Mawson, Fernandez, Naughton – Carroll, Clucas, Sung-yueng, Dyer – Bony, Ayew.

Liverpool 4-3-3

Karius – Robertson, Dijk, Matip, Alexander-Arnold – Wijnaldum, Can, Chamberlain – Mané, Firmino, Salah

Swansealla karmea kotikerroin

Swanseaan ei pahemmin tässä pelissä luoteta. Unibet antaa kertoimeksi 10.70, tasapelistäkin saa  5.80 ja Liverpoolin kerroin on 1.32, Onhan se Liverpool kerran jos toisenkin kompastellut, mutta…

Pitää nyt kuitenkin muistaa että joukkueet ovat kohdanneet kuusi kertaa Swansean kotikentällä tässä lähihistoriassa, niissä tulokset ovat 2-2-2 ja maalierokin 7-6. Mikäli Pool lähtee ylimielisenä peliin, tässä voi taas käydä ohraisesti. Samalla sitten vedonlyöjiä palkitaan jotka ovat sinne ykköstä tai ruksia tarjonneet.

Swansea on tällä hetkellä koko joukon viimeisenä, 30 pistettä 4. olevaa Liverpoolia perässä. Täällä betsataan kyllä Poolia pienellä tasoituksella, nämä on vain pakko hoitaa.

Poolin nuorisoakatemiasta nousemassa kovaa tykkiä…

Pitää nyt kuitenkin muistaa että joukkueet ovat kohdanneet kuusi kertaa Swansean kotikentällä tässä lähihistoriassa, niissä tulokset ovat 2-2-2 ja maalierokin 7-6. Mikäli Pool lähtee ylimielisenä peliin, tässä voi taas käydä ohraisesti. Samalla sitten vedonlyöjiä palkitaan jotka ovat sinne ykköstä tai ruksia tarjonneet. Swansea on tällä hetkellä koko joukon viimeisenä, 30 pistettä 4. olevaa Liverpoolia perässä. Täällä betsataan kyllä Poolia pienellä tasoituksella, nämä on vain pakko hoitaa.

Aseta vetosi