Valioliiga viikonloppu 3.-4.10.2020 – hyödynnä 888sportin tehostetut kertoimet!

Valioliigassa jälleen mainio pelikierros lauantain ja sunnuntain aikana. Katso 888sportin tehostetut kertoimet ja nappaa parhaat kohteet omalle kupongille.
Valioliiga viikonloppu
Lokakuu 03,2020
14:00

Valioliiga viikonloppu 3.-4.10.2020 – hyödynnä 888sportin tehostetut kertoimet!

Valioliigassa pelataan nyt jo neljäs ottelukierros. Seuraava viikonloppu meneekin maaotteluiden parissa, joten nyt kannattaa hyödyntää tarjolla olevat tehostetut kertoimet.

888sport tarjoilee mukavia joukkuekohtaisia komboja Valioliigan ja Championshipin peleihin, lisäksi tehostettuja kertoimia löytyy Valioliigajoukkueen voittoon ja tietyn pelaajan maaliin samaisessa ottelussa.

Lauantaille on luvassa yksi Valioliiga kombo ja pari komboa Championshipiin. Mitkä näistä päätyy omalle vetokupongille? Sunnuntaina tarjolla myös muutamat mielenkiintoiset kombot Valioliigaan.

Joukkueen voitto + pelaaja tekee maalin -vedot

Lauantaille ja sunnuntaille on luvassa mukavasti tehostettuja kertoimia joukkueen voitto ja pelaajan maali komboon. Mitkä näistä pääsevät sinun vedonlyöntilapulle? Pienenä vinkkinä, viimeistä kohdetta ei kannata laittaa kupongille sillä Sadio Manella on todettu Koronavirus ja ei pelaa sunnuntaina Liverpoolin väreissä.

Lyö vetoa tästä kohteesta!

Negatiivinen positiivinen uutinen

Valioliigassa ennakkosuosikit pitävät?

Pitääkö ennakkosuosikit Valioliigassa ja tekevätko maalitykit maaleja näissä peleissä? Katso kertoimet peleihin ja lyö vetoa! 888sport tarjoaa tehostetut kertoimet!

Aseta vetosi