Valioliiga: Tottenham - Arsenal su 12.07.2020 klo 18:30

Tottenham valahti jo torstain ankean tasapelin myötä sijalle 9. Europaikka taisi jo mennä siihen, mutta miten se pelaa sijalla 8. olevaa paikallisvastustaja Arsenalia vastaan? Joukkueiden pelit tällä kaudella ovat olleet iso pettymys.
Tottenham - Arsenal
Heinäkuu 12,2020
18:30

Valioliiga: Tottenham – Arsenal su 12.07.2020 klo 18:30

Pitkävetokertoimet (888) 2.60 – 3.50 – 2.75
TV:  V-sport ja Viaplay livestream

Tottenham – Arsenal

Tottenhamin pelit koronatauon jälkeen ovat olleet varsin kaksijakoisia. Viidessä pelissä se on ottanut kaksi voittoa (West Ham ja Everton), kaksi tasapeliä (Manchester United ja Bournemouth) ja yksi tappio Sheffield Unitedille.

Arsenalin pelit alkoivat koronatauon jälkeen kahdella tappiolla, sen jälkeen viisi peliä on sujunut ilman tappioita. Viimeisin 7.7. pelattu peli päättyi 1-1 tasapeliin Leicesteriä vastaan, muuten tuli mukavia voittoja.

Vedonlyöntisivusto 888 tarjoaa otteluun mielenkiintoisia kertoimia. Tsekkaa kaikki kertoimet otteluun ja lyö vetoa Valioliigasta! Me suosittelemme mm. näitä betsejä!

Harry Kane tekee ottelussa maalin – kerroin 2.45

Pierre-Emerick Aubameyang tekee ottelussa maalin – kerroin 2.20

Tulosveto otteluun 1-1 -kerroin 6.50

Sunnuntain otteluun herkkukertoimia tarjolla!

Tottenham – Arsenal aikaisemmat ottelut

Paikallisvastustajat ovat luonnollisesti kohdanneet toisensa useasti ja Tottenhamin kotikenttä on selvästi ollut Arsenalille paha paikka. 10 viimeistä kohtaamista ovat tuoneet tilastot 5-3-2 maalierolla 16-12. Näiden perusteella voisi tästä ottelusta kaavailla joko Tottenhamin voittoa 2-1 tai tasapeliä lukemin 1-1.

Arsenalin kova vire voi kuitenkin tuoda sille odotetun voiton, Valioliigassa Arsenal on viimeksi napannut Tottenhamin kotikentällä voiton vuonna 2014. Joko taas?

Tottenham – Arsenal kokoonpanot

Tottenhamilla taisi olla Bournemouthia vastaan jo Arsenal-peli mielessä, sen verran heikko esitys tuo oli kokonaisuudessaan. Kokoonpano kuitenkin tuossa pelissä oli tämä:

Lloris – Davies, Verthongen, Alderweireld, Aurier – Lo Celco, Winks, Sissoko – Bergwijn, Kane, Lamela

Arsenalin kokoonpano Leicesteriä vastaan oli tässä mallissa avauksessa:

Martinez – Kolasinac, Luiz, Mustafi – tierney, Xhaka, Ceballos, Bellerin – Aubameyang, Lacazette, Saka

Liity Veikkaussivut.com Telegram kanavalle!

Oletko jo Veikkaussivut.com Telegram -kanavan tilaaja? Tilaa kanava kännykkääsi tai desktop appiin ja pysyt kärryillä kuumimmista vihjeistä ja pian alkavista, vain jäsenille tarkoitetuista kilpailuista. Telegram kanavan löydät tästä: Veikkaussivut.com Telegram.

Nopeimmille osallistujille mahdollisuus osallistua erilaisten tuotepalkintojen arvontoihin!

Paikallisottelusta pannukakku?

Tottenham - Arsenal, paikallispeli ilman yleisöä. Tilastot huutelevat tasapeliä, mutta Arsenalin peliesitykset ovat olleet viime aikoina parempia. Vierasvoittoa lapulle? Korotetuin kertoimin?

Aseta vetosi