Valioliiga: Tottenham - Arsenal lauantaina 2.3.2019 klo 14:30

Tottenham - Arsenal Valioliigan avauspelinä tänä viikonloppuna. Spurs on suosikki, mutta peli on viime aikoina pätkinyt pahasti. Saako Arsenal ison vaihteen päälle myös tässä paikallispelissä?
Valioliiga: Tottenham - Arsenal
Maaliskuu 02,2019
14:30

Valioliiga: Tottenham – Arsenal, kuuma paikallistaisto

Valioliigaviikonloppu aloitetaan huippupelillä Tottenham – Arsenal. Pitkävetokertoimet 1.91 – 3.80  – 3.75 paljastavat Spursin olevan suosikki ja onhan se totta että Arsenal ei ole täällä kauheammin viihtynyt kun kyse on Lontoon paikallispelistä. Itse asiassa Arsenal on viimeksi napannut Tottenhamilta täydet pisteet Spursin isännöidessä peliä melkein tasan viisi vuotta sitten. Joten melkoinen apinaorkesteri alkaa Arsenalin harteilla ainakin kuvainnollisesti olemaan juuri tässä otteluparissa.

Viimeksihän joukkueet kohtasivat Englannin liigacupissa, tuossa ottelussa vieraillut Tottenham oli vahvempi lukemin 0-2. Sitä ennen kohdattiin joulukuun alussa ja tässä ottelussa Arsenal oli vahvempi 4-2. Viime vuoden vastaava ottelu päättyi Tottenhamille 1-0, joten onhan tähän otteluun aika paha mitään salettivetoa tulosvetoon laittaa?

Ottelun yli 2.5 maalia on saanut kertoimeksi vain 1.68, joten kolmisen maalia on ihan mahdollinen. Alle 2.5 on merkitty Unibetillä kertoimella 2.23. Alle 3.5 puolestaan 1.46.

Tottenham – Arsenal, jatkuuko Arsenalin maalimässäjäiset?

Kokoonpanot on aina hienoinen yllätys aina tuntia ennen ottelua saakka, jolloin ne virallisesti ilmoitetaan. Toki ennen sitä on jo saatavilla tietoa mahdollisista loukkaantumisista ja muista poisjäänneistä.

Tottenham (3-4-3)

Lloris – Verthongen, Sanchez, Alderweireld – Davies, Winks, Sissoko, Trippier – Eriksen – Heung-Min, Kane

Arsenal (4-2-3-1)

Leno – Kolasinac, Koscielny, Mustafi, Maitland-Niles – Xhaka, Guendouzi – Aubameyang, Ramsey, Mkhitaryan – Lacazette.

Näissä peleissä voi tapahtua melkein mitä tahansa, mutta Harry Kanen takaisin pelikuntoon saanut Tottenham on ottelun iso suosikki. Mikäli Spurs aikoo säilyttää edes teoreettiset mahdollisuudet mestaruuteen, tästä ottelusta on tultava kolme pistettä. Arsenalilla tilanne alkaa olemaan europaikan kanssa sama, pisteitä on napsittava jos ensi kaudella paikka Mestarien liigassa tai Eurooppaliigassa innostaa.

Arsenal möyhensi oman vastustajansa 5-1 viikkopelissä (Bournemouth), Tottenham puolestaan hävisi Chelsealle 2-0. Leijuuko Arsenal tässä vielä voittonsa pauloissa ja miten Spurs parantaa?

Eihän tämä nyt ihan parhaalta tilanteelta vaikuta Tottenhamin näkökulmasta:

Tottenham - Arsenal, Tykkimiehet eivät ole Spursia vastaan juhlineet

Eikä taida juhlia tässäkään pelissä. Huolimatta siitä että Arsenal nappasi komean voiton viikolla ja Tottenham otti kuokkaan, ei tässä pelissä ole luvassa mitenkään isoa maalimäärää vieraille. Ennemminkin tasapeli 1-1 lähtökohdaksi tähän peliin.

Aseta vetosi