Valioliiga: Tottenham - Everton 06.07.2020 Klo 22.00 - Vihje ja Kertoimet

Englannin Valioliigassa pelataan maananatain 06.07.2020 vain yksi ottelu Tottenham Hotspur - Everton. Lue vihje ja lyö vetoa!
Valioliiga: Tottenham - Everton
Heinäkuu 06,2020
22:00

Valioliiga: Tottenham – Everton

Tottenham Hotspur Stadium, Lontoo, Englanti

Pitkävetokertoimet (Unibet) 2.05 – 3.60 – 3.80

TV/Stream: Unibet TV 

Englannin Valioliigassa pelataan maanantaina 6. heinäkuuta vain yksi ottelu, kun Jose Mourinhon luotsaama Tottenham Hotspur isännöi tyhjällä kotistadionillaan Carlos Ancelottin luotsaamaa Evertonia. Kokeneet managerit tuntevat toisensa erittäin hyvin, kumpi vie pidemmän korren? Asetelmat otteluun ovat kutkuttuvat sillä joukkueet löytyvät ennen illan ottelua sarjataulukosta sijalta 10. ja 11., vain yhden pisteen erolla Tottenhamin hyväksi.

Tottenham on surkea

Tottenham jäi huonossa vireessä koronatauolle eikä tauko ole tehnyt mitään ihmeitä joukkueelle. Kolme tauon jälkeistä ottelua ovat tuottaneet tasapelin ManU:n kanssa, voiton West Hamista sekä viimeksi 3-1 tappion Sheffield Unitedille. Isossa kuvassa joukkue on voittanut kaikissa kilpailuissa vain yhden ottelun edellisestä yhdeksästä ja Valioliigassa joukkue on kerännyt vain viisi pistettä edellisestä kuudesta ottelusta. Ei olekaan mikään ihme, että ensi kauden Euro-ottelut ovat jäämässä kauas taivaanrantaan.

Tottenhamin peli sakkaa juuri nyt joka osa-alueella. Lucas Moura ja Heung-Min Son ovat kuin varjoja parhaista hetkistään. Dele Alli kärsii vammoista ja on poissa todennäköisesti maanantaina. Tämän kolmikon pitäisi tehdä peliä, kun Christian Eriksen on myyty ja Lo Celso on keskikentän pohjalla enemmän puolustavassa roolissa, jossa argentiinalainen ei ole onnistunut. Mourinhon paletti tuntuu olevan sekaisin ja on vaikea nähdä miten lontoolaiset saisivat enää pelastettua tätä kautta.

Everton pelannut kohtalaisesti

Everton on pelannut Carlos Ancelottin mukaan tulosta lähtien paremmin kuin alkukaudella. Joukkueen seitsemän edellistä ottelua ennen koronataukoa tuottivat vain kaksi tappiota, molemmat vierasreissuilla Lontooseen, kun Arsenal voitti Evertonin 3-2 ja pian tämän jälkeen Chelsea kuritti The Toffees ryhmää lukemin 4-0. Tauon jälkeen Everton taisteli ensin 0-0 tasapelin Merseysiden derbyssä ja tämän jälkeen joukkue on voittanut molemmat ottelunsa Norwichia sekä Leicester Cityä vastaan.

Everton on tällä hetkellä hyvässä vireessä ja erityisesti Richarlison ja Dominic Calvert-Lewin ovat olleet hyvä italialaisluotsin alaisuudessa. Brassipelaaja on maanantaina mukana, vaikka pienet vammat antoivat aihetta epäillä pelikuntoa.

Säilyykö hymy läpi maanantain? 

Kerroinpoiminnot Tottenham – Everton

Everton on voittanut viimeksi syyskuussa 2016 kaksi peräkkäistä vieraspeliä ja joukkueen edellinen vierasvoitto niin sanottuja top six joukkueita vastaan on joulukuulta 2013. Vaikka Tottenham ei juuri nyt vakuuta niin bussiparkissa saattaa tarkoittaa tasaista ottelua ja tasapeliä. Me emme usko Tottenhamin täyteen pistepottiin. Everton nappaa tästä vähintään yhden pisteen.

Kerroinpoiminnat Unibet: 

  • Tasapeli tai Evertonin voitto (X2) – 1.83
  • Tasapeli – 3.60
  • Tulosveto 1-1 – 6.50

Luvassa tasainen (ja tylsä?) kamppailu?

Mourinho tietää että tästä tarvitaan voitto tai hommat loppuvat pian Lontoossa. Joukkue puolustaa mutta se ei taida riittää voittamiseen? Lyö vetoa Valioliigasta!

Aseta vetosi