Keskiviikko 9.5.2018 Tottenham - Newcastle - pisteet kelpaisivat kummallekin

Tottenham tavoittelee vielä kolmospaikkaa, Newcastle haluaa pysyä kympin sakissa.

Valioliiga Tottenham – Newcastle klo 22:00 ke 9.5.2018

Valioliigan viimeisiä kierroksia viedään. Tässä ottelussa Spurs on kertoimien mukaan selvä ennakkosuosikki, mutta täytyy nyt todeta että molempien joukkueiden peli on ollut viime pelit sellaista kuraa ettei siihen mikään kurastopparikaan olisi auttanut. Newcastle on hävinnyt kolme viimeistä peliä mainion jakson jälkeen ja Tottenhamilla on vain yksi voitto viimeisistä neljästä Valioliigapelistä. Voiko tässä pelissä siis tapahtua ihan mitä tahansa? Toki voi, mutta eiköhän tästä vedetä ykköstä lapulle, reippaan tasoituksen kera. Peruskertoimet ovat 1.19 – 8.00 – 17.00 Unibetillä, tuo antaa jo hieman lupaa käyttää tasoitusvetoa.

Harry Kane ratkaisee pelin tänään?

Kummallekin pisteet varmasti kelpaisivat, Tottenhamilla on haarukassa vielä Valioliigan kolmossija, mutta sitä varten pitäisi pisteitä ottaa Newcastlelta. Newcastle varmasti haluaisi pysyä kympin sakissa, jossa se tällä hetkellä on. Putoamisesta ei siis ole tällä kaudella enää vaaraa, siinä mielessä nousijajoukkueen pelit ovat menneet erinomaisesti.

Tottenham – Newcastle kertoimet ja vedonlyönti

Näiden joukkueiden keskinäisten pelien perusteella Spurs voisi olla pulassa. Newcastle teki pikavisiitin divariin, mutta sitä ennen se kurmootti Spursia useasti, Spursin kotikentällä. Nämä statsit tuskin häiritsevät tässä ottelussa, joten eiköhän tämä ole kotijoukkueen heiniä.

Spursin kokoonpano voisi olla tätä luokkaa:

Lloris – Davies, Verthongen, Sanchez, Trippier – Wanyama, Sissoko – Eriksen, Alli, Moura – Kane

Vierasjoukkue Newcastlen kokoonpano voisi olla:

Dubravka – Dummet, Lejeune, Lascelles, Yedlin – Kenedy, Shelvey, Diame, Richie – Perez – Gayle

Kotijoukkueella on paljon poissaoloja, mutta kaiken järjen mukaan tuolla kokoonpanolla pitäisi Newcastle kaatua komeasti. Mitä laitetaan tulosvetoon? 2-0, 3-0 ovat suosikkilukemat ja ne ovat myös kertoimissa pienimmillä kertoimilla varustettuja, joten niitä kupongille. Harry Kane taitaa jo keskittyä Englannin maajoukkuepeleihin ja maalien tekemiseen siellä, sen verran märempää on ruuti ollut Spursin peleissä. Tuleeko tänään kuitenkin maaleja?

Peruskertoimet ovat 1.19 – 8.00 – 17.00 Unibetillä, tuo antaa jo hieman lupaa käyttää tasoitusvetoa.

Aseta vetosi