Valioliiga-tupla: Tottenham - West Ham sekä Leicester - Aston Villa 18.10.2020 klo 18.30, yhteiskerroin 2.56

Tottenhamin Tottenham Hotspur Stadiumilla ja Leicesterin King Power Stadiumilla tehdään tänään maaleja. Kane, Son, Grealish, Watkins ja Vardy hoitavat homman.
Tottenham - West Ham sekä Leicester - Aston Villa
Lokakuu 18,2020
18:30

Valioliiga: Tottenham – West Ham sekä Leicester – Aston Villa

Tottenham Hotspur Stadium, Lontoo sekä King Power Stadium, Leicester, UK

Tottenham ja West Ham, kaksi lontoolaisjoukkuetta, joiden kaudet lähtivät käyntiin alavireessä, mutta viime kierroksilla kumpikin on saanut homman toimimaan.

Varsinkin Tottenhamin viime ottelut ovat olleet aikamoisia. Ennen maaottelutaukoa se voitti Manchester Unitedin tämän Old Traffordilla 6-1. Jose Mourinho oli varmasti mielissään, kun hänelle potkut antanut United sai kylmää kyytiä.

Ennen United -voittoa Tottenham oli voittanut israelilaisen Maccabi Haifan Eurooppa-liigan karsinnoissa 7-2.

West Ham on voittanut kaksi viimeistä Valioliigan otteluaan komealla maalierolla 7-0. Ensin meni nurin Wolverhampton Lontoossa 4-0 ja perään umpihullulla liigakierroksella kova Leicester vieraissa 3-0. Hammersin manageri David Moyes manageroi kaksi suurvoittoa kotoaan koronakaranteenissa. Siinäkö oli West Hamin voiton salaisuus? Peli sujuu, kun Moyes pysyy poissa. Jos näin on, niin otetaanko Moyesia enää ollenkaan mukaan kentän reunalle? Tänään Moyes taas on vaihtopenkin vieressä.

Viime kaudella Tottenham voitti West Hamin kaksi kertaa. Ensin vieraissa 3-2, ja sitten kesäkuussa jatketulla kaudella kotikentällä 2-0.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Tottenhamin ja West Hamin kokoonpanot

Spursin kokoonpanosta kuuluu mielenkiintoisia uutisia. Gareth Bale taitaa olla mukana pelissä. Ei toki vielä avauksessa, mutta vaihdosta mies saattaa tulla jo kentälle.

Eric Dierilla on takareisivamma, ja hän jäänee sivuun.

West Hamista Fredericks on sivussa ja Masuakun pelaaminen on epävarmaa.

Unibetin kertoimet otteluun ovat 1.63 – 4.20 – 5.75. Parhaiten vetolapulle sopii yli 2.5 maalia kertoimella 1.60. Vaikka Hammers on nyt pitänyt nollat kahdesti peräkkäin, niin ei sen puolustus ole häävi. Tottenhaminkin puolustamisessa on ongelmansa. Kummallakin joukkueella on kärkipäässä kuumia pelaajia. Eiköhän ottelu mene vähintään kolmeen maaliin ainakin 65 kertaa sadasta.

Tuplabetsiin avauskohteeksi Spursin matsiin yli 2.5 maalia Unibetin kertoimella 1.60.

Aston Villa on uusi Leicester?

Valioliiga-kaudella 2015-2016 Leicester voitti mestaruuden, vaikka edellisellä kaudella se melkein putosi sarjasta. Aston Villa melkein putosi viime kaudella alasarjaan, mutta nyt se n Valioliiga ainoa puhtaan pelin joukkue. Onko Aston Villa uusi Leicester? Tänään uusi Leicester kohtaa Leicesterin tämän King Power -stadionilla.

Viime kierroksella Aston Villa laittoi mestari-Liverpoolin hullunmyllyyn. Villa voitti 7-2 ja aivan hyvin se olisi voinut tehdä kymmenenkin maalia. Ottelu joko nosti Villan itseluottamuksen huippuunsa, mutta jotenkin pitäisi jokaiseen matsiin lähteä huolellisesti valmistautuneena. Pool ei sitä ollut Villa Parkilla.

Leicesterkin pelasi kolme kierrosta ilman pistemenetyksiä, mutta juuri ennen maaottelutaukoa se romahti kotonaan West Hamia vastaan ja hävisi 0-3.

Aston Villa teki ennen kautta muutaman pelaajahankinnan, jotka ovat olleet ilmeisen onnistuneita. Ollie Watkins teki Poolia vastaan hattutempun jo ensimmäisellä puoliskolla. Hän tuntuu sopivan Villan ryhmään erinomaisesti. Jack Grealishin jääminen seuraan oli kuitenkin se kovin juttu. Grealish oli Pool -ottelussa mukana viidessä maalissa.

Kotijoukkueella loukkaantumisia

Leicesterilla on paljon loukkaantumisongelmia. Ndidi ja Pereira ovat varmasti sivussa. Evansin, Maddisonin, Soyuncun ja Amarteyn pelaaminen on epävarmaa.

Villalta ainoat varmasti sivussa olevat ovat pitkäaikaisloukkaantuneet Wesley ja Heaton.

Unibetin kertoimet otteluun ovat 2.02 – 3.75 – 3.75. Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi 1.66, ja otetaan tästäkin tämä veto lapulle. Villan hyökkäyksen kunto on jo todistettu. Leicesterilla puolustuksessa on poissaoloja, mutta kun Jamie Vardy on kunnossa, niin joukkueen hyökkäys on kunnossa. Kyllä tässäkin tehdään ainakin kolme kassia useammin kuin 65 kertaa sadasta.

Spursin matsi ja Villan matsi, kumpaankin yli 2.5 maalia, yhteiskerroin on 2.65.

Valioliigan vedot Unibetille

Tottenham vastaan West Ham yli 2.5 maalia, kerroin 1.60. Leicester vastaan Aston Villa yli 2.5 maalia, kerroin 1.66. Nämä yhteensä 2.65.

Aseta vetosi