Valioliiga-tupla: West Bromwich - Burnley sekä Leeds - Wolves 19.10.2020 klo 19.30, yhteiskerroin 2.97

Maanantai-illan Valioliigassa kaksi nousijajoukkuetta pelaavat kotikentällä. Niiden kautta rakennetaan tupla, jossa kerroin on Unibetilla melkein kolme.
West Bromwich - Burnley sekä Leeds - Wolves
Lokakuu 19,2020
19:30

Valioliiga: West Bromwich – Burnley sekä Leeds – Wolves

The Hawthorns, West Bromwich sekä Elland Road, Leeds, UK

Maanantai-iltana Valioliigassa pelataan kaksi ottelua. Ensimmäinen on West Bromwich – Burnley ja toinen Leeds – Wolverhampton. Näistä kahdesta tehdään vetolapulle tupla maanantai-illan iloksi.

West Bromwich ja Burnley ovat heikossa jamassa. Kumpikaan ei ole vielä voittanut otteluakaan. Burnley on sarjajumbona ilman pisteitä, maaliero on 3-8. West Bromwichilla on yksi tasuripiste, maaliero 5-13.

WBA:n piste on kotimatsisa Chelseaa vastaan, peli päättyi 3-3. Viime ottelussa ennen maaottelutaukoa WBA hävisi vieraissa Southamptonille 0-2.

Burnleyn viime matsi oli 1-3 -vierastappio Newcastlen kentällä. Burnley on jo useamman kauden sinnitellyt Valioliigassa hyvälläkin menestyksellä, vaikka joukkueen resurssit ovat lähes olemattomat. Manageri Sean Dyche on varmasti hyvin turhautunut tilanteeseen, joukkueen kehittäminen on aika mahdotonta, kun varoja siirtomarkkinoille ei vain ole. Nyt joukkueella on vielä loukkaantumisongelmia, joten ryhmän kapeus vain korostuu.

Burnleyn siirtomarkkinoiden suurimmat menestykset ovat olleet niitä, kun avainpelaajat on saatu pidettyä seurassa. Puolustuksen James Tarkowskia oltiin viemässä West Hamiin, mutta hän on edelleen Burnleyn mies.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

WBA:n ja Burnleyn kokoonpanot

Burnleyn Rodriguez on ilmeisesti taas pelikunnossa nilkkavammansa jälkeen. Gudmundssonin nivunen vaivasi maajoukkueen kanssa, mutta ilmeisesti hän pystyy pelaamaan. Mee, Lowton ja Cork ovat sivussa. Topparina Tarkowskin kanssa pelannee Long, jonka silmävamma ei estä pelaamista. Kaiken kaikkiaan, aika kolhuilla Burnley on ollut, ja on edelleen.

Kotijoukkueelta puuttuvat ainakin Robson-Kanu sekä koronakaranteenissa oleva Robinson. Seura hankki Huddersfieldistä Karlan Grantin, ja hän saattaa olla heti avauksessa.

WBA:n managerilla Slaven Bilicillä on enemmän vaihtoehtoja ryhmässä kuin Burnleyn Dychellä.

West Bromwich Albionin mahdollinen avaus: Johnstone; O’Shea, Bartley, Ajayi, Gibbs; Livermore, Sawyers, Gallagher; Pereira, Grant, Diangana

Burnleyn mahdollinen avaus: Pope; Bardsley, Tarkowski, Long, Taylor; Brady, Brownhill, Westwood, McNeil; Wood, Rodriguez

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 2.48 – 3.30 – 3.15. Burnleyllä on enemmän ongelmia kuin kotijoukkueella. Mennään vieraita vastaan ainakin niin kauan kunnes joukkue näyttää jotain parempaa. WBA +0 asian handicap saa Unibetilta kertoimeksi 1.71. Se käy, tasurilla betsi peruuntuu.

Leeds on sarjassa sijalla yhdeksän

Leedsillä menee nousijaksi mukavasti, kun taas aikanaan heti nousun jälkeen hyvin menestynyt Wolves on ollut hieman alamaissa. Leedsin saldo on 2-1-1, ja kaikki varmasti muistavat avauskierroksen ottelun Liverpool – Leeds, joka päättyi 4-3. Viime kierroksella Leeds jatkoi kärkijoukkueiden kiusaamista, kun se pelasi kotonaan Manchester Cityn kanssa 1-1.

Wolvesin saldo on 2-0-2. Se hävisi kotonaan Manchester Citylle 1-3 ja vieraissa West Hamille tylysti 0-4. Voitot Wolves on ottanut heikoista Sheffield Unitedista ja Fulhamista.

Leedsin kapteenin Liam Cooperin pelaaminen on epävarmaa. Hän loukkaantui maaottelussa Skotlannin kanssa. Llorente on varmasti sivussa, hän taas loukkaantui Espanjan maajoukkueen matkassa. Lisäksi Forshaw, Berardi sekä Casilla ovat sivussa.

Wolvesin portugalilaisilla pelaajilla on ollut karanteeniuhka päällä, he kun olivat maajoukkueessa koronaviruksen saaneen Cristiano Ronaldon kanssa. Ilmeisesti portugalilaiset kuitenkin saavat pelata.

Castro on Wolvesilta sivussa.

Leedsin mahdollinen avaus: Meslier; Ayling, Cooper, Koch, Dallas; Costa, Rodrigo, Phillips, Klich, Harrison; Bamford

Wolverhamptonin mahdollinen avaus: Patricio; Boly, Coady, Kilman; Semedo, Dendoncker, Neves, Marcal; Traore, Jimenez, Podence

Sama tilanne kuin aikaisemman matsin kanssa. Kotikentällä pelaava nousijajoukkue on hivenen aliarvostettu, vierailijan ongelmat tuntuvat isommilta. Leeds +0 asian handicap saa kertoimeksi 1.74, ja se kelpaa. Jos kumpikaan kotijoukkue ei häviä ja edes toinen voittaa, niin vetolapppu tuo tulosta.

Yhteiskerroin jos molemmat kotijoukkueet voittavat on 2.97.

Valioliigan tupla Unibetille

WBA +0 sekä Leeds +0, yhteiskerroin on 2.97.

Aseta vetosi