Tiistai 28.11. ja vastakkain Watford ja Manchester United

Yllättääkö kotijoukkue taas vai onko Unitedin vuoro juhlia?

Mitäs ihmettä, Valioliigaa keskellä viikkoa? Kyllä vaan ja oikein täyden kierroksen verran. Tiistaina ja keskiviikkona tarjolla on 10 ottelua ja tiistaina kehissä ovat mm. hienosti kauden aloittanut Watford ja Manchester United. Onko materiaalietu liikaa vai toistaako Watford viime kauden temput eli voittaa Unitedin?

Niin, Watford ei ole pahemmin Unitedia vastaan juhlinut, mutta viimeksi tässä ottelussa juhli ja isosti. 3-1 päättynyt peli on varmasti syöpynyt niin koti- kuin vierasjoukkueiden kannattajien muistoihin, toistaisiko historia nyt itseään? Unitedin materiaalietu on melkoinen, mutta ei näitä ennenkään ole paperilla voitettu, päinvastoin.

Unitedin treeneissä oli viileää, onko yhtä viileää paluubussissa Watfordin kotikentältä:

Watford on aloittanut kautensa todella positiivisesti, sillä on hallussaan Valioliigan sija 8. United on toki ylempänä sijalla 2., mutta ei sen vieraspelit ole mitenkään ruusuisesti sujuneet. Itse asiassa molemmilla on täysin samat tulokset koti- ja vieraspeleissä, Watfordilla 2-2-2 kotona ja Manchester Unitedilla 2-2-2. Ja silti Watfordilla kotivoittokerroin on 5.00 luokkaa. Kyllä siihen kannattaa pari napsua laittaa.

Watford – Manchester United kokoonpanoja

Unitedilla on otteluruuhkaa Mestareiden liigan takia, mutta kyllähän tuolla rosterilla pelaa vaikka useamman pelin viikossa. Kokoonpanon ulkopuolella on miehiä vaikka millä mitalla ja kun vaihdosta kehiin tulee sellaisia miehiä kuin Zlatan Ibrahimovic, niin patsaatkin kumartelevat jo tähän suuntaan.

Kotijoukkueen kokoonpano voisi olla tätä luokkaa:

Gomes – Prödl, Kabasele, Mariappa – Zeegelaar, Pereyra, Doucoure, Hughes, Femenia – Richarlison – Gray.

Vieraiden kokoonpano voisi puolestaan olla avauksessa tämänmoinen:

De Gea – Rojo, Smalling, Lindelöf – Blind, Pogba, Herrera, Fellaini, Darmian – Mkhitaryan, Lukaku

Basel-tappio paljasti jotain tästä joukkueesta, joten ei suljeta todellakaan pois tasapeliä tai edes Watfordin voittoa. Jos hurmio on päällä, kaatuu silloin myös Unitedin tasoiset joukkueet. Kumman voittoa betsaat vai onko tämä se tasapeli?

Nouseeko superpelaaja Richarlison tämän ottelun sankariksi?

Basel-tappio paljasti jotain tästä joukkueesta, joten ei suljeta todellakaan pois tasapeliä tai edes Watfordin voittoa. Jos hurmio on päällä, kaatuu silloin myös Unitedin tasoiset joukkueet. Kumman voittoa betsaat vai onko tämä se tasapeli? Nouseeko superpelaaja Richarlison tämän ottelun sankariksi?

Aseta vetosi