Lauantai 21.4.2018 - West Bromwich - Liverpool. Antaako vieraat almuja isännille?

West Brom on putoamisen partaalla, pystyykö se nappaamaan pinnoja kovavireiseltä Poolilta?

WBA – Liverpool klo 17:00 lauantai 21.4.2018

WBA:lla oli ”hauska” rooli tämän kauden Valioliigan mestaruuden sinetöinnissä. Kun Manchester City voitti Tottenhamin, West Bromwich yllätti itsensä Manchester Unitedin vieraissa lukemin 0-1. Tämä tiesi sitä, että Manchester City on nyt myös käytännössä Valioliigan mestari, käytännössä sinettiä tälle on haettu jo muutama kierros.

WBA:lla on kuitenkin edelleen omassa laivassa vettä vähintään polviin saakka, sillä kun viitisen kierrosta on vielä pelaamatta, se on koko Valioliigan viimeisenä. Se on kuitenkin päättänyt laittaa kaiken peliin ja yrittää vielä nousta pois jumbopaikalta ja ainakin yrittää vielä säilymistä.

Kautta on vielä jäljellä kun julkaistaan jo ensi kauden pelipaitoja…

Liverpool tarjoaa tässä pelissä jälleen mahdollisuuden napata kolme pistettä, sillä varmaa on että jollain tavalla jengi säästelee tulevan tiistain Mestarien liigan peliin Liverpool – Roma. Ei Pool niitä pisteitä hopeatarjottimella anna, mutta tuskin ihan ykkösillä pelaa.

West Bromwich – Liverpool kertoimet ja vedonlyönti

Kotijoukkueen kertoimet tähän otteluun ovat komeaa luettavaa. On totta että Liverpool on tällä kaudella ollut komeassa vireessä ja eroa sarjataulukossakin on melkoisesti, joten ennakkosuosikista ei ole epäselvyyksiä. Muutamat muuttujat tekevät tästä kuitenkin paljon tasaisemman taiston mitä kertoimet ehkä osoittavat.

WBA pelasi tällä kokoonpanolla Manchester Unitedia vastaan.

Foster – Gibbs, Hegazi, Dawson, Nyom – McGlean, Brunt, Livermore, Phillips – Rodriquez – Rondon

Liverpoolin kokoonpano viikonlopun 3-0 voitossa oli tämänmoinen. Muutamia muutoksia saattaa tähän peliin tulla tulevan Mestarien liigan pelin takia:

Karius – Robertson, Dijk, Lovren, Alexander-Arnold – Wijnaldum, Henderson, Oxlade-Chamberlain – Mane, Firmino, Salah

Matsista riittää paljon betsattavaa ja erikoisen tärkeäksi omien vetojen kohdalla tekee se, millä kokoonpanolla Liverpool otteluun lähtee ja mihin se riittää? Poolin riveissä on taatusti huomattu että ilman 100% keskittymistä ei West Bromwichiltä pinnoja oteta, joten tsekkaa ensin kokoonpano ja sen jälkeen betsiä isolla kädellä kehiin. Toki niitä kannattaa laittaa jo etukäteen, sillä kokoonpanot julkistetaan vasta tuntia ennen ottelun alkua.

Liverpool yllätettiin housut nilkoissa FA Cupissa West Bromin osalta, toistuuko tämä?

Liverpoolin kokoonpano viikonlopun 3-0 voitossa oli tämänmoinen. Muutamia muutoksia saattaa tähän peliin tulla tulevan Mestarien liigan pelin takia.

Aseta vetosi