Valioliiga: West Ham - Liverpool ke 29.1.2020 kello 21:45

Valioliigassa pelataan keskiviikkona vain yksi ottelu kun West Ham isännöi London Stadiumilla vahvasti kohti mestaruutta puksuttavaa Liverpoolia. Katso kertoimet ja lyö vetoa ottelusta!
Valioliiga: West Ham - Liverpool
tammikuu 29,2020
22:00

Valioliiga: West Ham – Liverpool, punaiset eivät vieläkään häviä?

Lähtökohdat otteluun ovat selvät, Liverpoolin odotetaan voittavan ja seuran uskomattoman tappiottomien pelien putken uskotaan jatkuvan. Liverpoolin on vieraillut nyt kolme kertaa peräkkäin West Hamin luona ilman tappioita ja kokonaisuudessaan Pool ei ole kärsinyt yhtään tappiota edelliseen yhdeksäntoista vieraspelin aikana.

Pakottaako West Ham tiukassa paikassa Liverpoolin taas tasuriin?

Joukkueiden edellinen kohtaaminen Lontoossa päättyi viime huhtikuussa 1 – 1 kun molemmat joukkueet olivat onnistuneet maalinteossa kertaalleen ennen puolentunnin peliä. West Hamilla on ottelussa isot panokset, sillä joukkueen selkä on jo putoamisviivalla. Voitto Liverpolista olisi jymy-yllätys mutta sen verran taistelu ilmettä Hammersilta pitää löytyä vaikeassa tilanteessa, että kotijoukkue ei jää ottelussa nollille kuten se teki muutama päivä sitten FA Cupissa West Bromwichia vastaan, vaikka joukkue pääsi pelaamaan lähes 20 minuuttia yhden miehen ylivoimalla…

Liverpool ei analyyseja kaipaa

Liverpool pelasi niin ikään FA Cupissa viikonloppuna, jossa se jäi yllättäen 2 – 2 tasapeliin Shewsburyn kanssa. Jürgen Klopp lepuutti ottelussa tähtiään mutta toi aivan loppuhetkillä Salahin sekä Firminon kentälle koska saksalainen ei todellakaan olisi halunnut yhtä ylimääräistä ottelua uusinnan muodossa. Liverpool on ollut tällä kaudella pykälän tehokkaampi kuin viime kaudella. Joukkue on tehnyt vierasotteluissa keskimäärin 2.09 maalia, yleisempien lopputulosten ollessa 2-1, 1-0 sekä 3-0. Eniten vieraissa on viihtynyt Roberto Firmino joka on tehnyt jo kahdeksan vierasosumaa kun Sadio Mane on onnistunut vain neljästi ja Mo Salah kahdesti. Egyptiläinen ei ole osunut Lontoossa edelliseen yhdeksään vierailuunsa, joten mieluummin Firmino kuin Salah maalintekijäveikkaukseen?

Veikkaus: West Ham – Liverpool

Keskiviikon otteluun seuraavat pelivalinnat 888Sportsilta:

  • West Ham voittaa (alkutilanne 2-0)  – 1.90
  • Bobby Firmino tekee ottelussa maalin – 2.60
  • Bobby Firmino tekee maalin ja Liverpool voittaa – 2.95

Firmino, voittomaaleja viime hetkillä…

West Ham- Liverpool

Liverpoolin juna se vain puksuttaa! Lyö vetoa!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja