Valioliiga: West Ham putoaa sarjasta 8.2.2020, Hammersilla edessä huiman kova ohjelma

West Ham on kehnossa kunnossa, ja sen seuraavan parin kuukauden ohjelma Valioliigassa on huiman kova. Manageri Moyes ei ole velho, joka saisi alisuorittavan joukkueen voittamaan Liverpoolin, Manchester Cityn tai edes Lontoon kärkijoukkueet.
Valioliiga - putoaja West Ham
Helmikuu 08,2020
14:30

Englannin Valioliigassa saa Betssonilta kertoimen 2.35 sille, että West Ham putoaa Championshipiin. Joukkueet ovat talvitauolla, ja kun katsoo Hammersin kuntokäyrää sekä tulevaa otteluohjelmaa, niin betsi kannattaa hyvinkin ottaa.

West Ham aloitti kauden managerina chileläinen veteraani Manuel Pellegrini. Joulukuun loppupuolella Hammers oli Valioliigassa sijalla 17, vain pisteen karsintarajan päällä.

Joukkueesta odotettiin paljon enemmän, melkein jopa haastamaan paikasta ensi kauden Eurooppa-liigaan. Pettymys oli sen verran paha Hammersissa, että managerin hommaan hälytettiin David Moyes, joka oli jo pari kautta aikaisemminkin käynyt pelastamassa West Hamin kuiville putoamistaistoista.

Moyes ei ole häävi manageri, tai ei ole ainakaan ollut pitkään aikaan. Evertonissa hän oli erinomainen, mutta tästä on jo vuosia. Evertonin jälkeen hänet palkattiin paikkaamaan Sir Alex Fergusonin jättämää pestiä Manchester Unitediin. Pieleen meni, ja samaten menivät pieleen Moyesin keikat Real Sociedadissa ja Sunderlandissa.

Moyes ei ole mestarismies

Ensimmäisellä Hammers -komennuksellaan Moyes hoiti joukkueen kuiville, ja tällä jälkimmäiselläkin kerralla pesti alkoi hyvin. Moyesin ensimmäisessä ottelussa tammikuun ensimmäisenä Hammers voitti Bournemouthin 4-0.

Sittemmin kaikki on mennyt pieleen. Bournemouth -voiton jälkeen West Ham on pelannut viisi liigamatsia voittamatta yhtään. Viimeksi se pelasi kotikentällään Brightonin kanssa tasapelin 3-3. West Ham on nyt putoamisrajan alla, pisteen rajan päällä olevaa Aston Villaa perässä.

Hammersin otteluohjelma seuraavat viikot on julman kova. Sen seitsemän seuraavan liigapelin aikana vastassa ovat Liverpool, Manchester City, Arsenal, Wolves, Spurs ja Chelsea. Hieman helpompi vastus on Southampton helmikuun lopussa. Ei olisi ihme, jos Hammers pelaisi vielä seitsemänkin matsia ilman voiton voittoa. Jos näin kävisi, niin joukkue olisi syvällä putoamiskurimuksessa, ja vetomarkkinoiden kertoimet joukkueen putoamisesta olisivat lähempänä 1.50 -lukemia.

Arsenalin seuralegenda, nykyinen televisiopersoona Paul Merson on samaa mieltä West Hamin kurjasta kohtalosta:

West Ham putoaa Valioliigasta. Eipä olisi uskonut kauden alla, mutta nyt Betssonin kerroin 2.35 tuntuu mainiolta vedolta.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä