Valioliiga: Wolverhampton - Leicester pe 14.02.2020 kello 22:00

Valioliigassa pelataan perjantaina 14.02.2020 vain yksi ottelu. Molineuxilla on luvassa mielenkiintoinen kamppailu Wolvesin ja Leicesterin välillä. Katso kertoimet ja lyö vetoa ottelusta!
Valioliiga: Wolves - Leicester
Helmikuu 14,2020
22:00

Valioliiga: Wolves – Leicester, tämä ottelu ei tule olemaan tylsä!

Jos sinä ja puolisosi pidätte jalkapallosta niin ystävänpäivä 14.02.2020 tarjoaa teille hienon mahdollisuuden laatuaikaan huippufutiksen parissa. Englannin Valioliigassa pelataan ”Valentine`s Day kierroksella” vain yksi ottelu, Midlands derby, kun Wolverhampton Wanderers isännöi Molineux Stadiumilla Leicester Cityä. Perjantai-illan kuumassa ottelussa on mukavan kokoiset panokset pöydällä. Pitkävetokertoimet otteluun ovat todella tasaiset 2.50 – 3.25 – 3.00

Wolves jahtaa paikkaa Eurooppa-liigassa

Wolves ja Nuno Espirito Santos miehistöineen hakee ottelussa ensimmäistä kotivoittoa tällä vuosikymmenellä. Vuoden kolmesta ensimmäisestä kotiottelusta on irronnut kaksi tasapeliä sekä 1 – 2 tappio Liverpoolille. Samalla Wolves on jämähtänyt sarjassa Euro-pelien ulkopuolelle. Tilanne ei kuitenkaan ole missään nimessä katastrofaalinen sillä viidenteen sijaan ja jo tällä kaudella tutuiksi tulleisiin Eurooppa-liigan peleihin on matkaa neljä pistettä.

Tälläistä viime kaudella, muistuttaa etäisesti eräänkin J. Vardyn maaleja…

Lunasta 100€ bonus!
Pelaa nyt

Palaako Jamie Vardy maalien makuun?

Leicesterillä on sen sijaan mahdollisuus nousta voitolla sarja kakkoseksi vähintään hetkellisesti ohi Manchester Cityn. Syyskaudella näytti jo hetken siltä, että Brendan Rodgersin joukot haastaisivat tosissaan Liverpoolin mestaruustaistelussa mutta joulukuun lopussa meno alkoi hyytyä. Ketut ovat voittaneet edellisestä viidestä Valioliigapelistä vain yhden, kun muun muassa Aston Villa, Southampton sekä Burnley ovat kaikki nitistäneet Leicesterin 2-1. Leicester-ikoni Jamie Vardy sai joulun ja uudenvuoden aikaan perheenlisäystä, jonka jälkeen miehen kuti on ollut löysä. Vardy-Partyjä kaivattaisiin, mikäli ketut aikovat nitistää sudet. Vardyn edellinen maali näki päivänvalonsa 21.12.2019.

Veikkaus: Wolves – Leicester

Tämä ottelu on äärimmäisen mielenkiintoinen. Molemmat joukkueet pystyvät nopeisiin hyökkäyksiin ja molemmissa päissä kenttää on hyviä maalintekijöitä sekä loistavat maalivahdit. Uskomme ottelusta tulevan tasaisen ja että edellisen keskinäisen 0 – 0 ottelusta poiketen Ystävänpäivänä ei jäädä maaleitta. Mielenkiintoisena tilastofaktana todettakoon että 70% Wolvesin 20 kotipelistä ja 70% Leicesterin 20 vieraspelistä on päättynyt tilanteeseen, jossa molemmat joukkueet ovat onnistuneet maalinteossa. Wolves on tehnyt tällä kaudella kotona keskimäärin 1.7 maalia ja Leicester vieraissa keskimäärin 2.1 maalia. Pelivalintamme otteluun on ”molemmat joukkueet tekevät maalin”. Alla vedonlyöntisivustojen parhaat keroimet kohteelle:

 

Isojen pisteiden ottelu!

Tarjoaako molemmmille jengeille tärkeä ottelu viihdyttävän taistelun vai asemasodan? Eiköhän maaliverkot veny molemmissa päissä! Lyö vetoa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä