Valioliiga: Wolverhampton - Liverpool to 23.1.2020 kello 22:00

Valioliigassa pelataan torstaina vain yksi ottelu kun Wolves isännöi Molineux Stadiumilla vahvasti kohti mestaruutta puksuttavaa Liverpoolia. Katso kertoimet ja lyö vetoa ottelusta!
Valioliiga: Wolves - Liverpool
tammikuu 23,2020
22:00

Valioliiga: Wolves – Liverpool, jatkuuko punaisten tappioton putki? 

Torstai-illan ainoan kamppailun kotijoukkue löytyy sarjataulukosta tällä hetkellä sijalta kuusi. Joukkueen otteet ovat ailahdelleet ja kokoonpanossa on ollut paikoitellen näkyvissä väsymystä materiaalin kapeudesta johtuen. Joulun jälkeiset Manchester City sekä Liverpool kamppailut kuitenkin osoittivat että Wolves on todella hyvä joukkue silloin susilauma saa hengen päälle. Wolves kaatoi ensin 27.12 kotikentällään Cityn huimalla loppukirillä ja ja 29.12 oli enemmän kuin lähellä ettei manageri Nunon ryhmä napannut tasapelipistettä Anfieldiltä.

Wolves tulee tosissaan haastamaan Liverpoolin

Kahden kärkijoukkueen kohtaamisen jälkeen Wolves on pelannut Valioliigassa kolme kamppailua, jotka ovat tuottaneet tappion Watfordille, tasapelin Newcastlen kanssa sekä vierasvoiton Southamptonista. Käyrä on nousujohtoinen jälleen ja kuntopuntarissa todella kova vireisen Southamptonin kaataminen kolmella toisen puoliajan maalilla on varmasti antanut lisää itseluottamusta ennen sarjakärjen kohtaamista Molineux Stadiumilla.

BONUS: Valittavana joko 150€ tai 50€
Pelaa nyt

Liverpool ei analyyseja kaipaa

Liverpool on ollut tällä kaudella täysin pitelemätön, siitä osoituksena jo 39 ottelun mittainen tappioton putki! Joukkue jahtaakin Arsenalin 49 tappiottoman putken ennätystä ja erityisesti sitä Valioliiganmestaruutta ensimmäistä kertaa 30 vuoteen. Liverpoolin otteita on turha sen enempää analysoida. Wolves laittaa kaiken likoon mutta me uskomme, että Liverpool tekee vähintään yhden maalin ja pelaa vähintään tasapelin.

Veikkaus: Wolverhampton – Liverpool, vieraiden nollaputki poikki?

Liverpool on pelannut seitsemän peräkkäistä ilman yhtään takaiskua. Tämän ajanjakson aikana Wolves on hätyytellyt Alisson Beckerin noitumaa maalia ehkä eniten yhdessä Tottenhamin kanssa. Wolves ei ole jäänyt tällä kaudella Valioliigassa kotikentällä kertakaan maaleitta. Raul Jimenez ja Adama Traore ovat kuumia ja edellisen ottelun lennokkaasta lopusta on tullut lisää virtaa pohkesiin.  Jos vielä muistelee edellistä kohtaamista vuoden vaihteessa niin Wolvesilla oli Anfieldillä yhtä monta maalintekoyritystä kuin Liverpoolilla, vain yksi laukaus vähemmän kohti maalia, enemmän vapaa potkuja, enemmän kulmia ja vähemmän rikkeitä… Uskomme että kamppailusta tulee tiukka. Nostamme esiin seuraavat Coolbetin kertoimet:

  • Wolves/tasapeli – 2.35
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin – 1.85
  • Wolves +1 – 1.78

Nunon halauksissa on jotain kovin tuttua…

Wolves - Liverpool

Kokeeko Pool pistemenetyksen vai tuleeko vyölle jälleen rutiinivoitto? Kai Wolves edes yhden tekee.... Lyö vetoa!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä