Valioliiga: Wolverhampton – Manchester City 21.9.2020 kello 22:15

Maanantaina makoisa Valioliigakarkki tarjolla kun Wolves isännöi Manchester Cityä. Toiveissa on tapahtumarikas peli, miten käy?
Valioliiga: Wolverhampton – Manchester City
Syyskuu 21,2020
22:15

Valioliiga: Wolverhampton – Manchester City

  • Pitkävetokertoimet (Unibet) 6.50 – 4.45 – 1.52
  • TV:  Vsport ja Viaplay!

Wolverhampton – Manchester City

Wolves lähtee selkeänä altavastaajana tähän matsiin, mutta kyllähän tässä on yllätyksenkin mahdollisuus. Wolvesin ensimmäinen peli oli jälleen hyvä ja Manchester City avaa tässä nyt kautensa.

Head-to-Head statseissa 9/10 ottelussa on jaettu alle 4.5 korttia ja tuo on todennäköinen myös tässä ottelussa. Wolves ei ole viime aikoina maaleilla mässäillyt 6/6 matsia on päättynyt alle 2.5 maalin ja se on tehnyt 5/7 pelissä ensimmäisen maalin. Manchester City puolestaan on tehnyt yli 2.5 maalia 7/8 ottelussa. Saataisiinko tähän jälleen yksi matsi lisää?

Wolves pelasi oman Liigacupin ottelunsa torstaina, miten tämä vaikuttaa tähän peliin? Kannattaa tsekata tuon ottelun kokoonpanot ja mahdolliset loukkaantumiset.

Lyö vetoa tästä kohteesta!

Wolves – Manchester City kertoimet

 Unibet tarjoaa tuttuun tapaan jälkeen valmiita kombo-vetoja otteluun. Unibet antaa myös pelaajalle mahdollisuuden yhdistää saman ottelun eri kohteita. Nappaa tästä tai käy kokoamassa oma Kombo!

Markkinoilta löytyy mukavia kertoimia otteluun ja kierrokselle:

Wolverhampton – Manchester City aikaisemmat pelit

Ensimmäinen peli näiden joukkueiden kesken nähtiin 1899, tuon jälkeen on pelattu reilusti yli 100 peliä. Voitot ovat kutakuinkin tasan, mutta se mielenkiintoisin tilasto on tässä. Manchester City ei ole voittanut viidessä viimeisessä kohtaamisessa Wolvesia kuin kerran ja Wolves on voittanut viimeiset kolme peliä. Nämä ottelut käsittävät kaksi Valioliigan peliä ja yhden Asia Trophyn ottelun.

Wolverhampton – Manchester City kokoonpanot

Wolvesin joukkue tulee olemaan mainio myös tällä kaudella ja moni tykkää siitä miten joukkue on rakennettu. Mainio maalivahti, oiva puolustus, liikkuva keskikenttä ja nälkäiset hyökkääjät. Eihän tuo useampia loukkaantumisia kestä, mutta potentiaalia on. Olisiko tässä avaus tähän otteluun?

Rui Patricio – Boly, Coady, Saiss – Traore, Dendoncer, Moutinho, Ruben Neves, Marcal – Raul Jimenez, Diogo Jota

Pep Guardiola ei saa edelleenkään Sergio Agüeroa kentälle ja kun se Messikin jäi saamatta, niin olisiko avaus tässä?

Ederson – Walker, Garcia, Laporte, Mendy – De Bruyne, Rodri, Foden – Mahrez, Jesus, Sterling

  

City aloittaa kautensa nyt

Kenet Pep Guardiola laittaa kentälle? Onko Agüero pelikunnossa? Monta kysymystä ennen ottelua ja mielenkiintoinen peli luvassa.

Aseta vetosi