Valioliigan Kultainen kenkä voittaja - Veikkaus ja Kertoimet

Englannin Valioliiga palaa yli kolmen kuukauden mittaisen tauon jälkeen päiväohjelmaan keskiviikkona 17. päivä kesäkuuta. Sarjan mestaruus oli jo käytännössä varmistunut ennen kauden keskeytystä Liverpoolin hyväksi. Jännitysnäytelmää mestaruustaistelun osalta on siis turha odottaa mutta kisa parhaalle maalintekijälle ojennettavasta Kultaisesta kengästä on vielä täysin auki!

Valioliigan maalikuningas – Vedonlyöntikertoimet

Vedonlyöntisivut tarjosivat ennen kauden alkua pelaajille mahdollisuuden veikata parasta maalintekijää. Kauden alun jälkeen nämä kohteet menivät luonnollisesti kiinni mutta nyt vedonlyöntisivusto 10Bet on avannut kohteen uudestaan. Maalikuninkaan veikkaamisesta saa hyvän lisäjännityksen loppukaudelle.

Kultainen kenkä voittajakertoimet

 • Jamie Vardy – 2.85
 • Pierre-Emerick Aubameyang – 4.50
 • Sergio Aguero – 6.00
 • Mohamed Salah – 6.50
 • Sadio Mane- 15.00
 • Marcus Rashford – 17.00
 • Harry Kane – 17.00
 • Danny Ings – 19.00
BONUS: vedonlyöntiin 50€ Säännöt & Ehdot pätevät »
Pelaa nyt

Valioliigan maalipörssi 05/2020

Tällä hetkellä maalipörssin kärjessä komeilee Jamie Vardy 19 osumalla. Leicester-ikonin takana on kuitenkin monta nälkäistä pelaaja hengittämässä niskaan. Tältä näyttää maalintekijöiden TOP 7:

 • Jamie Vardy: 19 maalia
 • Pierre-Emerick Aubameyang: 17 maalia
 • Sergio Aguero: 16 maalia
 • Mohammed Salah: 16 maalia
 • Danny Ings: 15 maalia
 • Sadio Mane: 14 maalia
 • Marcus Rashford: 14 maalia

Nouseeko Salah vielä kärkitaisteluun?

Jamie Vardylle uran ensimmäinen Kultainen kenkä? 

Jamie Vardy aloitti kauden räjähtävästi. 32 – vuotias pelaaja iski 17 maalia kauden yhdeksässätoista ensimmäisessä ottelussa. Meno näytti melko vastustamattomalta. Huikeaa putkea seurasi kuitenkin miehen pisin kuiva kausi kolmeen vuoteen. Vardy osui vielä joulun jälkeen Manchester Cityä vastaan mutta tämän jälkeen Vardyn seuraavaa osumaa saatiin odottaa aina maaliskuulle asti. Vardy teki edellisessä ottelussa ennen koronataukoa kaksi maalia Aston Villaa vastaan sinetöiden nykyisen kärkipaikkansa.

Vardy on tehnyt 15 maalia 19:stä joukkueita vastaan, jotka ovat olleet sarjataulukossa puolivälin huonommalla puolella. Leicester City pelaa tauon jälkeen ottelut Watfordia, Brightonia, Crystal Palacea sekä Bournemouthia vastaan, kaikki nämä joukkueet käyvät putoamistaistelua, joten Vardyllä on hyvä sauma kasvattaa maalimääräänsä.

Sergio Aguero Valioliigan tehokkain

Jamie Vardyn tavoin jo veteraaniluokassa pelaava Sergio Aguero on vahvoilla kultainen kenkä kisassa. Miehen loistavasta henkilökohtaisesta ennätyksestä huolimatta argentiinalainen on voittanut urallaan vain yhden maalikuninkuuden. Aguero aloitti kauden lennokkaasti tekemällä kahdeksan maalia kuuteen ensimmäiseen peliin mutta syys-joulukuussa mies osui vain kerran.

Aukeaako hanat heti ekassa pelissä? 

Aguero on ehdottomasti tämän kauden tehokkain maalintekijä Valioliigassa. Hyökkääjä on pelannut yhteensä vain 1401 minuuttia ja tehnyt maalin keskimäärin 88 minuutin välein. Aguerolla kyky iskeä samaan otteluun useampi maali, josta on osoituksena miehen hattutemppu ennätys Valioliigassa. Man Cityn kuusi viimeistä peliä ovat kaikki sarjan kahdeksan huonointa jengiä vastaan, ei ole vaikea kuvitella Agueron nakuttavan vielä pari kolme useamman maalin ottelua….

Aguerolle tarjolla herkullinen kerroin!

Sergio Aguero on Valioliigan vaarallisin hyökkääjä. Mies joutuu ehkä kuluttamaan penkkiä Gabriel Jesuksen takana mutta kun argentiinalainen pääsee irti niin se tietää tulosta. 6.00 kerroin Agueron Kultaisen kengän voitolle on liian herkullinen ohitettavaksi kun ottaa huomioon Man Cityn loppukauden ohjelman.

Aseta vetosi

Jalkapallo - HP

Lisää aiheesta - vinkit tai uutiset 4