Valioliigan nousufinaali: Brentford - Fulham 4.8.2020 klo 21.45 Vihje ja kertoimet

Valioliigan nousufinaalissa Wembleyllä ovat vastakkain lontoolaisjoukkueet Brentford ja Fulham. Joukkueiden kotistadioneiden etäisyyskin on vain muutama kilometri.
Brentford - Fulham
Elokuu 04,2020
21:45

Brentford – Fulham

Kertoimet (Unibet) 2.18 – 3.30 – 3.60

Wembley, Lontoo, Englanti

Livestream: Unibet

Brentford vastaan Fulham Wembleyllä, ja panos on valtaisa, paikka ensi kauden Valioliigassa. Ottelu on aikalailla Lontoon paikallismatsi. Fulhamin kotikenttä Craven Cottage on Thamesin rannan tuntumassa lontoon metrokartan Zone 2:lla. Brentford on suur-Lontoon puolelta, linnuntietä kuutisen kilometriä Craven Cottagelta länteen.

Välierät olivat Lontoo vastaan Wales -otteluita. Brentford pudotti Swansean loppuottelusta yhteismaalein 3-2 ja Fulham toisen walesilaisen Cardiffin samoilla maalilukemilla.

Brentford oli avausottelun jälkeen 0-1 -tappiolla Swanseaa vastaan. Andre Ayew teki ottelun ainoan maalin. Toisessa osaottelussa Brentfordin Watkins, Marcondes ja Mbeumo tekivät maalin mieheen.

Finaalivoitto olisi Brenfordille kova juttu. Seura on ollut ulkona maan pääsarjasta 73 vuotta. Brenfordin viimeinen kausi Englannin Ykkösdivisioonassa päättyi sodan jälkeen keväällä 1947.

Suomalaisella jalkapallotietämyksellä on osansa Brentfordin menestyksessä. HJK:n ex-veskari Jani Viander on Brentfordin maalivahtivalmentaja.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Mitrovic on mukana taas

Fulhamin kahdeksan ottelun tappioton putki katkesi välierien toisessa osassa. 1-2 -kotitappio Cardiffille ei riittänyt pudottamaan Fulhamia Wembleyn finaalista. Avausmatsin Walesisssa Cardiffin kentällä Fulham oli voittanut 2-0.

Kauden aikaisemmissa Championshipin matseissa Brentford voitti Fulhamin kahdesti yhteismaalein 3-0.

Brentford pelannee samalla kokoonpanolla kuin viimeksi Swanseaakin vastaan. Fulham saanee Championshipin parhaan maalintekijän Aleksandar Mitrovicin mukaan peleihin.

Brentfordin mahdollinen avaus: Martin; Dalsgaard, Jansson, Pinnock, Henry; Marcondes, Norgaard, Jensen; Mbeumo, Watkins, Benrahma

Fulhamin mahdollinen avaus: Rodak; Christie, Hector, Ream, Bryan; Reed, Cairney; Knockaert, Onomah, Kebano; Mitrovic

Molemmat tekevät maalin

Brentford on ottelussa suosikki. Sen liiganousulle Unibet antaa kertoimen 1.55, Fulhamin noususta saa kertoimeksi 2.50.

Molemmat tekevät maalin, eli both teams to score, saa Unibetilta kertoimeksi 1.93. Kummatkin joukkueista osaavat tehdä maaleja. Brentford oli koko Championshipin runkosarjan ykkönen maaleissa. Se teki yhteensä 80 kassia, ja Fulhamkin teki 64 maalia. Viimeisissä neljässä matsissa Fulham on tehnyt yhdeksän maalia. Viimeisissä kymmenessä matsissa Fulham on jäänyt nollille vain kahdesti, ja nyt Mitrovic on taas mukana pelissä.

Otteluun voisi myös ottaa erikoisbetsiksi sen, että matsissa nähdään punainen kortti. Pelin erotuomarina on Martin Atkinson, ja brittilehdet ovat kirjoittaneet miehen korttiherkkyydestä. Atkinsonin kolmessa viime Valioliigan matsissa hän on antanut kuusi keltaista korttia ja yhden punaisen. Pelissä on kova panos, ja lopussa homma saattaa läikkyä yli, kun otetaan kaikki riskit. Unibet antaa kertoimen 4.80 sille, että erotuomari Atkinson kaivaa taskustaan myös punaisen kortin.

Nousufinaalin vedot Unibetille!

Molemmat tekevät maalin Unibetille kertoimella 1.93. Ottelussa punainen kortti Unibetin kertoimella 4.80.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä