Valioliigan SuperTripla –korotetut kertoimet Valioliigan päätöskierrokselle

888sport tarjoaa Valioliigan päätöskierrokselle makoisan korotetun kertoimen. Mikäli Manchester City, Manchester United ja Chelsea voittavat sunnuntaina ottelunsa, rohkeat palkitaan hienolla kertoimella 5.00!
Valioliigan päätöksen triplat
Heinäkuu 26,2020
18:00

Korotetut kertoimet sunnuntai 26.7.2020
• Live Stream: Viaplay ja ilmaiset lähetykset vedonlyöntisivustoilla
• 888sport jalkapallo triplaveto korotetulla kertoimella Valioliigaan

Valioliigan viimeisen kierroksen huipennus  triplavedot ja korotetut kertoimet

888 vedonlyöntisivusto tarjoaa korotetut kertoimet Valioliigan huimalle viimeiselle kierrokselle. Vaikka Red Devils jo kuittasi sarjan mestaruuden pari viikkoa sitten, viimeiselle kierrokselle riittää järkälemäisesti panosta.  sillä molemmat taistelevat paikasta auringossa, eli pääsystä Mestarien liigaan ja samalla antoisille raha-apajille

Tiistai 28.7.2020 Tuplat ja Korotetut Kertoimet

Man City – Norwich

Manchester City kohtaa kotonaan Norwichin ja tässä ottelussa tuskin voittajasta on pienintäkään epäilystä. Citizensin kausi on ollut pettymys, mutta odotuksetkin ovat joka sesongilla taivaissa. Pep Guardiola ei pelaajiltaan ohipelejä katsele, joten viimeisessä kotimatsissa nähdään varmasti syttynyt City.
Norwich puolestaan putoaa takaisin Championshipiin. Sympaattinen tarina saa sitten lopulta melko laimean lopun, Canaries on ollut tauon jälkeen lähinnä luokaton. Teemu Pukin ura saattaa jatkua jossain muualla ja muitakin avainmiehiä hyvästellään tämän matsin jälkeen. Tasoero ei Valioliigassa tämän suuremmaksi repeä.

Leicester – Man Utd

Kovien panosten matsissa King Powerilla valtit ovat Man Unitedilla. Leicesterin on pakko hakea repaleisella kokoonpanolla voittoa, mikä avaa väkisinkin paljon paikkoja myös vieraille. United on tauon jälkeen ollut yksi Valioliigan parhaita joukkueita ja paikka Mestarien liigassa on viittä vaille varma.
Unitedista hyvän peli-idean tekee juuri Leicesterin pakkovoitto. Ketut ovat kehnossa vireessä ja ManU pääsee hyödyntämään tilannetta maksimaalisesti. Vieraiden kuuma kärkikolmikko Martial – Greenwood – Rashford iskenee tarvittavat osumat myös sunnuntaina. Paul Pogba huolehtii sitten lopusta.

Chelsea – Wolves

Chelsea tarvitsee viimeistä ottelustaan voiton, jotta paikka Mestarien liigassa aukeaa. Tasurikin voi riittää, jos Leicester ei voita, mutta ei Blues siihen voi luottaa. Frank Lampardilla on lähes terve miehistö käytössään, mikä helpottaa isäntien tehtävää.
Wolvesinkin on lähdettävä hakemaan täyttä pottia, sillä tasurikaan ei riitä europeleihin mikäli Tottenham voittaa oman matsinsa. Tämä sataa taitavamman Chelsean laariin, Wolves on pelannut vieraissa parhaat matsinsa juuri tiukan puolustamisen kautta. Ei Wolves huono ole, mutta eiköhän Stamford Bridgellä päätetä kausi UCL-juhliin.

 

 

Akkumulaattori vedot UKK

Yhdistelmäveto tai akkumulaattoriveto on veto, jossa vedonlyöjä lyö vetoa yhdestä tai useammasta lopputuloksesta samassa vetokupongissa. Yhdistelmäveto voittaa vain silloin kun vetokupongin kaikki kohteet menevät oikein.

Akkumulaattorivedon kerroin saadaan kertomalla yhteen kaikkien yksittäisvetojen kertoimet. Kahden kohteen yhdistelmäveto on nimeltään Tupla ja kolmen kohteen yhdistelmäveto on Tripla.

Yhdistelmävedossa eli akkumulaattorissa on riskinä koko vedon kariutuminen yhdenkin valitun vedon mennessä väärin. Mitä useampi kohde yhdistelmävedossa, sitä korkeampi kerroin vedolla on ja sitä epätodennäköisempää sen toteutuminen on.

Yhdistelmävedon pelaaminen on helppoa.

Valitse ensin omat pelikohteet vetolapullesi joista aiot lyödä vetoa. Valitse sen jälkeen vetolapustasi Yhdistelmäveto, mikäli se ei ole jo valittu. Aseta panos ja jännitä. Mikäli kaikki kohteet osuvat, saat pelikupongin mukaisen panos x kokonaiskerroin voiton.
Yhdistelmäveto houkuttelee pelaajia isojen kertoimien osalta. Yhdistelmävetoja kannattaa kuitenkin pelata harkiten, sillä kuten muussakin vedonlyönnissä, mitä isompi kerroin, sitä epätodennäköisempää kohteen toteutuminen on.

Triplavedoilla ja parannelluilla kertoimilla lisäjännitystä!

Triplakertoimet ja korotetut kertoimet tuovat lisäjännitystä ja parhaimmillaan paremmat voitot vedonlyöjille. 888 Tehostettu Tripla nyt Man City, Man Utd sekä Chelsea voittoon – 5.00 (oli 4,06) @ 888sport

Aseta vetosi