Valko-Venäjän CUP: Shakhter Soligorsk – Dinamo Brest & BATE Borisov – Slavia Mozyr 29.04.2020

Valko-Venäjän Cupin toiset osaottelut pelataan keskiviikkona. Nostamme samaan vihjeeseen kierroksen molemmat ottelut Shakhter Soligorsk – Dinamo Brest sekä BATE Borisov – Slavia Mozyr. Otteluista ensimmäinen alkaa kello 18.00 ja jälkimmäinen 20.00.
Valko-Venäjän CUP
huhtikuu 29,2020
18:00 & 20:00

Shakhter Soligorsk – Dinamo Brest 29.04.2020 Klo 18.00

Shakhter Soligorsk on tiukan paikan edessä kotiottelussaan, kun hallitseva Valko-Venäjän mestari vei otteluparin avausosan kotonaan lukemin 2-0. Kotijoukkue tarvitsee vähintään samanlaisen voiton, mikäli se mieli siirtää ratkaisun jatkoajalle. Soligorksilla on hyvät saumat voittoon, sillä joukkue voitti juuri 25.04.2020 Dinamo Brestin vieraissa 0-2. Tässä otteluparissa onkin pelattu edelliset kolme ottelua samoin tuloksin. Viime kauden kaksi ainutta kohtaamista päättyivät 1-1 ja 0-0.

Soligorsk on hävinnyt kotonaan vain kolme ottelu edellisestä 31 ottelusta ja kymmenestä edellisestä keskinäisestä kuusi on päättynyt tasan (V-Venäjän liigassa). Dinamo on hävinnyt pääsarjassa vain yhden edellisestä 18 vieraspelistä. Brest saa edellisessä pelissä pois olleen topparikaksikon Gabi ja Khacheridi takaisin kentälle. Me uskomme, että tästä ottelusta tulee tasainen ja alle 2.5 maalin peli. Kertoimet otteluun vedonlyöntisivusto Bethardilta. 

Kerroinpoiminnat otteluun:

  • Tasapeli ja alle 2.5 maalia – 3.60
  • Tasapeli – 3.30
  • Alle 2.5 maalia – 1.57


Lunasta 100€ bonus!
Pelaa nyt

BATE Borisov – Slavia Mozyr 29.04.2020 Klo 20.00

BATE Borisovin alkukausi on ollut surkea. Joukkue on kyntänyt sekä sarjassa että CUP:ssa jossa sillä on kotonaan tehtävänä kääntää 1-0 tappio omaksi edukseen. BATE on piristynyt viime kierroksilla eikä se ole päästänyt yhtään maalia edelliseen kolmeen otteluun, joista se on voittanut kaksi ja pelannut kerran tasan. BATE on vieraillut Slavia Mozyrin luona tällä kaudella kahdesti ja hävinnyt molemmat ottelut. Isommassa kuvassa BATE on vienyt kaksi edellistä kotipeliään Slaviaa vastaan yhteismaalein 6-0 ja kun nämä joukkueet ovat pelanneet Borisovissa niin 10/11 voittajana kentältä on poistunut BATE

BATE on perinteinen vahva kotijoukkue. Me uskomme, että BATE hoitaa toisen osaottelun nimiinsä ja etenee CUP-finaaliin. Slavia pelasi vahvasti harjoituskaudella ja ensimmäiset ottelut CUP:ssa sekä liigassa. Edelliseen kolmeen pääsarjapeliin joukkueelle ei ole kuitenkaan yhtään voittoa ja vain kaksi tehtyä maalia. BATE:n suoralle voitolle on tarjolla onneton kerroin, tasoitusveto BATE:lle tai kotijoukkueen voitto päästämättä maaliakaan houkuttelevat tähän kohteeseen.  Kertoimet otteluun vedonlyöntisivusto Bethardilta. 

Kerroinpoiminnat otteluun: 

  • BATE -1,5 – 1.95
  • BATE voittaa nollalla – 1.74
  • Slavia alle 0.5 maalia – 1.57

 

Varman päälle vai isoa kerrointa?

Valko-Venäjän CUP tarjoaa nykyisessä maailmantilanteessa harvinaisen futisvetokohteen keskiviikko-iltaan. Varman päälle singlenä vai tuplalappu? Betsaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä