Valko-Venäjän jalkapalloliiga: Dinamo Brest - BATE Borisov 20.05.2020 Klo 19.00 - Vihje ja Kertoimet

Valko-Venäjän jalkapalloliigassa pelataan keskiviikkona 20.05.2020 yksi ottelu. Meidän vihjeessä ruoditaan ottelu Dinamo Brest - BATE Borisov. Lue vihje ja lyö vetoa!
Valko-Venäjän jalkapalloliiga: Brest - BATE
May 20,2020
19:00

Valko-Venäjän jalkapalloliiga: Dinamo Brest – BATE Borisov

Regional Sport Complex Brestskiy (Brest)

Pitkävetokertoimet (Betsson) 3.10 – 3.50 – 2.19

TV/Stream: Unibet TV 

Keskiviikkona 20.05.2020 pelataan Valko-Venäjällä mielenkiintoinen ottelu Dinamo Brestin sekä BATE Borisovin välillä. Illan ottelu on ensimmäinen joukkueiden tämän viikon kahdesta kohtaamisesta. Viime kaudella mestaruuteen yllättäen marssinut Dinamo Brest isännöi BATEa Regional Sport Complex Brestskiylla keskiviikkona pääsarjaottelun merkeissä, sunnuntaina nämä joukkueet kohtaavat uudelleen Valko-Venäjän CUP finaalissa, joka pelataan neutraalilla kentällä Minskissä.

BATE Borisov hurjassa lennossa

BATE aloitti tämän kauden surkeasti mutta maan suurseura on herännyt pikkuhiljaa talviunesta ja joukkue on nyt seitsemän ottelun tappiottomassa putkessa. Joukkue on voittanut näistä peleistä kuusi ja viidesti se on pitänyt maalinsa puhtaana. Edellisen viiden pelin maaliero on huima 15 – 4.

Dinamo Brest ei lähelläkään viime kauden vauhtia

Viime kaudella vain yhden pelin hävinnyt Dinamo Brest on aloittanut kauden keskinkertaisesti. Joukkue on pelannut yhdeksän ottelua ja hävinnyt jo peräti neljästi. Brest majailee tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 7. ja se on voittanut edellisestä viidestä pelistä vain kaksi.

Kerroinpoiminnat Dinamo Brest – BATE Borisov

Nämä joukkueet kohtasivat viime vuonna sarjassa sekä cupissa yhteensä kolmesti ja Brest voitti otteluista kaksi (molemmat vieraissa) kotipelin päättyessä tasan. BATE on juuri nyt hyvässä iskussa ja varmasti revanssihaluinen viime vuoden tappioiden sekä mestaruusputken katkeamisen vuoksi. Vieraille saa tällä hetkellä reilun 2.00 kertoimen, joka on oiva valinta peleihin!

Kerroinpoimintoja sivustolta Betssonilta: 

  • BATE voittaa – 2.09
  • BATE voittaa + yli 1.5 maalia – 2.50

Suurseura vie?

Maan isoin joukkue BATE on palannut raiteilleen, meneekö joukkue omia menojaan? Betsaa Valko-Venäjän jalkapalloliigaa Betssonilla!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä