Valko-Venäjän jalkapalloliiga: Dynamo Brest - FC Minsk 06.06.2020 Klo 20.00 - Vihje ja Kertoimet

Valko-Venäjän liigassa pelataan lauantaina 06.06.2020 neljä ottelua. Meidän vihjeessä ruoditaan ottelu Dynamo Brest - FC Minsk. Lue vihje ja lyö vetoa!
Valko-Venäjän jalkapalloliiga: Dynamo Brest - FC Minsk
Kesäkuu 06,2020
20:00

Valko-Venäjän jalkapalloliiga: Dynamo Brest – FC Minsk

Regional Sport Complex Brestskiy (Brest)

Pitkävetokertoimet (Bet365) 1.40 – 4.20 – 8.50.

TV/Stream: Unibet TV 

Vaikka suuressa osassa Eurooppaa jo pelataan jalkapalloa, niin me nostamme lauantaille 6. päivä kesäkuuta pelivihjeen kevään aikana hyvin tutuksi tulleesta Valko-Venäjän liigassa. Sarjassa pelataan lauantaina neljä ottelua ja me käännämme katseemme kierroksen viimeiseen kamppailuun Dynamo Brest – FC Minsk.

Dynamo Brest kaukana viime kauden tasosta

Viime kauden mestarijoukkue Dynamo Brest ei ole tällä kaudella ollut lähelläkään mestarijoukkueen tasoa. Joukkue löytyy 11 kierroksen jälkeen sarjataulukosta sijalta 6. ja joukkue on hävinnyt tällä kaudella jo viisi ottelua mikä on enemmän kuin viime kaudella yhteensä. Joukkue on voittanut edellisestä viidestä kamppailuista vain kaksi ja voittojen välillä Brestillä oli kolmen ottelun tappioputki.

Viime viikonloppuna hallitseva mestari voitti paikallispelissä Rukh Brestin peräti 1-4. Vetomarkkinat ovat reagoineet tähän voittoon rajusti ja asettanut kotijoukkueen otteluun aivan liian isoksi ennakkosuosikiksi. Kun katsotaan vähän syvemmälle lopputuloksen taakse, niin pallonhallinta oli melko tasaista kuten myös vaarallisten hyökkäysten määrä. Peli oli vielä 71. minuutin jälkeen 1-1 ennen kuin Sergey Kovalchukin johtaman joukkueen tuska helpotti.

FC Minsk voi nousta korkealle

FC Minsk löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta sijalta 12. Joukkue on vain kolmeen pisteen päässä Dynamo Brestistä ja minskiläisillä on oiva tilaisuus vielä nousta raketin lailla sarjataulukossa. Illan vieraat ovat nimittäin pelanneet kaksi ottelua vähemmän kuin kymmenen sen edellä olevaa joukkuetta. FC Minsk on voittanut edellisestä viidestä kaksi ja pelannut yhden tasan. Kahden siirretyn ottelun vuoksi joukkueella oli lähes kuukauden ottelutauko mutta viime viikonloppuna joukkue kaatoi breikistä huolimatta Slutskin kotonaan lukemin 1-0. FC Minsk on hävinnyt tällä kaudella neljä ottelua ja tappiosta kolme on tullut sarjan TOP 3 joukkueille. Me uskomme, että altavastaajalla on tässä ottelussa hyvät saumat pisteille.

Kerroinpoiminnat Dynamo Brest – FC Minsk

Vetomarkkinat ovat lyöneet tähän otteluun todella mustavalkoiset pitkävetokertoimet. Esimerkiksi vedonlyöntisivusto Bet365 tarjoa peliin seuraavat kertoimet: 1.40 – 4.20 – 8.50. Eihän nämä lukemat anna muuta aihetta kuin pelata vaisua Brestiä vastaan. Tässä muutama maukas kerroinpoiminto Bet365:ltä:

  • Molemmat joukkueet tekevät maalin – 1.83
  • FC Minsk +1.0, +1,5 – 1.875
  • Tasapeli/Minsk voittaa – 2.75

FC Minks taistelee vähintään pisteen?

FC Minskille tarjolla iso voitto. Taistelevatko vieraat vähintään tasurin? Betsaa Valko-Venäjän jalkapalloliigaa!

Aseta vetosi