Valko-Venäjän jalkapalloliiga: Dynamo Brest - Shakhter Soligorsk 25.04.2020 Klo 19.00 - Vihje ja Kertoimet

Valko-Venäjän jalkapalloliigassa pelataan lauantaina 25.04.2020 kolme ottelua. Me nostamme tähän vihjeeseen otteluparin Dynamo Brest - Shakhter Soligorsk. Lue vihje ja lyö vetoa!
Valko-Venäjän jalkapalloliiga: Dynamo Brest - Shakhter Soligorsk
huhtikuu 25,2020
19:00

Valko-Venäjän jalkapalloliiga: Dynamo Brest – Shakhter Soligorsk

Regional Sport Complex Brestskiy stadium (Brest)

Pitkävetokertoimet (888) 2.04 – 3.20 – 3.40

TV/Stream: Unibet TV

Dynamo Brest liikeellä repalaisella puolustuslinjalla

Dynamo Brest voitti viime kaudella Valko-Venäjän mestauuden huikean kauden päätteeksi. Joukkue hävisi sarjan kolmestakymmenestä ottelusta vain yhden. Tämän jälkeen joukkue vaihtoi valmentajaa ja uusi koutsi Sergey Kovalchuk näytti jatkavan siitä mihin vanha jäi, kun Brest voitti joulukuussa maan Super Cupin finaalissa nimenoman Shakhter Soligorskin lukemin 2-0.

Kauden alku ei ole kuitenkaan ollut Brestille suosiollinen sillä kuudesta ensimmäisestä pelistä joukkue on voittanut vain kolme ja tappiota on jo yksi enemmän kuin viime kaudella. Brest on päästänyt tällä kaudella jo viisi maalia mikä on suhteellisen vähämaalisessa sarjassa iso lukema. Joukkue joutuu lähtemään tähän otteluun ilman avaustoppareitaan Kiki Gabia ja Yevgen Khacheridia jotka katselivat edellisessä ottelussa punaista. Muista puolustuslinjan vakiokasvoista Dénis Duarte ja Georgios Katsikas eivät ole vielä pelanneet vammojen jälkeen, joten ainoa niin sanotusti luonnollinen pakki puolustuslinjassa lauantaina on Aleksandr Pavlovets.

Vitebsk – Brest parhaat palat

Kerroinpoiminnat

  • Dynamo Brest on hävinnyt vain yhden ottelun edellisestä yhdestätoista kotonaan
  • Shakter Soligorsk on hävinnyt vain kaksi ottelua edellisestä kahdestatoista vieraissa
  • Joukkueet ovat pelanneet kaikki kilpailut huomioiden kuusi tasapeliä edellisessä yhdeksässä
  • Joukkueet ovat pelanneet Valko-Venäjän liigassa neljä tasapeliä edellisessä viidessä

Eihän näillä askelmerkeillä voi lähteä hakemaan otteluun kuin tasapeliä? Dynamo Brestin puolustus on nyt hyvin repaleinen, joka avaa ovia vieraille. Hallitseva mestari on kuitenkin kova kotijoukkue, joka ei hevillä luovuta koko pistepottia.

Kerroinpoimintoja sivustolta 888Sport:

  • Shakter voittaa/Tasapeli – 1.74
  • Tasapali – 3.20
  • Lopputulos 1-1 – 6.40

Shakter Soligorskilla ollut epäonnea viimeistelyssä

Shakter Soligorskin kauden alku on ollut nuhainen. Joukkue on voittanut viidestä ottelusta vain yhden ja tilastot maalinsuhteen ovat 3 -3. Shakter on pelannut kaksi 0 – 0 tasapeliä ja sen olisi pitänyt voittaa molemmat otteluista. Kotiottelussa Neman Grodnoa vastaan joukkue osui kahdesti tolppaan ja vierasottelussa Smolevichia vastaan Shakter ei saanut sisään 17 yrityksestä yhtään. Joukkueen edellisessä ottelussa Slutskia vastaan hyökkääjä Darko Bodul toimitti ensin pallon maalipuihin ja sen jälkeen epäonnisuti rankkarissa. Aukeaisiko maalihanat vihdoin Brestin vieraissa?

Tasainen taistelu?

Brest on voittanut Soligorskin kahdesti putkeen 2-0 Super Cupissa ja Cupissa. Vieraiden revanssin paikka? Viime kaudella molemmat keskinäiset tasan, sama lopputulos lauantaina? Betsaa Valko-Venäjän jalkapalloliigaa 888Sportilla!

Aseta vetosi