Valko-Venäjän jalkapalloliiga: Neman - Energetik-BGU 24.04.2020 Klo 20.00 - Vihje ja Kertoimet

Valko-Venäjän jalkapalloliigassa pelataan perjantaina 24.04.2020 kaksi ottelua. Me nostamme tähän vihjeeseen otteluparin Neman - Energetik-BGU. Lue vihje ja lyö vetoa!
Valko-Venäjän jalkapalloliiga: Neman - Energetik-BGU
huhtikuu 24,2020
20:00

Valko-Venäjän jalkapalloliiga: Neman – Energetik-BGU

ZSK Neman stadium (Grodno)

Pitkävetokertoimet (888) 1.39 – 4.40 – 8.30.

TV/Stream: Unibet TV

Vähämaalinen Neman Grodno

Kotijoukkue Shakhtyor Soligorsk on voittanut vain yhden ottelun kauden neljästä ensimmäisestä pelistään. Joukkue yrittää palata voittokantaan perjantaina ottelussa FK Slutskia vastaan. Soligorsk on pelannut maali-huhtikuussa Valko-Venäjän pääsarjassa sekä CUP:ssa yhteensä kahdeksan ottelua. Jokaisessa ottelussa on tehty alle 2.5 maalia ja jokaisessa ottelussa toinen joukkueista on jäänyt nollille. Soligorsk on itse pitänyt maalinsa puhtaana edellisessä kolmessa kotipelissä kahdesti. Shaktyor on todella vähämaalinen joukkue ja koko viime kaudella se päästi vain 21 takaisku maalia.

Energetik-BGU kiikareilla kahdessa edellisessä

Minskiläisseura Enegetik-BGU aloitti kauden hyvin kolmella voitolla. Sitten suunta muuttui ja vierailla on nyt allaan kaksi peräkkäistä tappiota ilman yhtään tehtyä maalia. 4/5 Energetik-BGU:n ottelua ovat olleet alle 2.5 kamppailuita ja 4/5 ovat niin päättyneet tilanteeseen, joissa toinen joukkueista on jäänyt maaleitta.

Kerroinpoiminnat

Me uskomme, että ottelussa toteutuu kaikki edellä mainitut vallitsevat trendit ja ottelussa ei nähdä kahta maalia enempää. Hyvin todennäköisesti toinen joukkueista jää ottelussa myös kokonaan maaleitta. Neman on hävinnyt kotonaan vain kaksi ottelua edellisestä yhdestätoista ja kotijoukkue tulee puolustamaan tässä kovaa. Kerroinpoimintoja sivustolta 888Sport:

  • Ottelussa alle 2.5 maalia – 1.55
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin, ei – 1.74
  • Ottelussa alle 1.5 maalia – 2.80

 

Vähämaalinen kamppailu?

Luvassa varmasti vähämaalinen peli mutta kuinka vähämaalinen? Alle 2.5 maalia vai jopa peräti alle 1.5? Betsaa Valko-Venäjän jalkapalloliigaa 888Sportilla!

Aseta vetosi