Valko-Venäjän jalkapalloliiga: Neman Grodno - Torpedo Zhodino 21.05.2020 Klo 19.00 - Vihje ja Kertoimet

Valko-Venäjän liigassa pelataan torstaina 21.05.2020 yksi ottelu. Meidän vihjeessä ruoditaan ottelu Neman Grodno - Torpedo Zhodino . Lue vihje ja lyö vetoa!
Valko-Venäjän jalkapalloliiga: Neman - Torpedo
May 21,2020
19:00

Valko-Venäjän jalkapalloliiga: Neman Grodno – Torpedo Zhodino

Stadion Neman (Grodno)

Pitkävetokertoimet (Betsson) 3.50 – 3.20 – 2.14

TV/Stream: Unibet TV 

Neman Grodno on kovan paikan edessä kotiluolassaan Stadion Nemanilla torstaina 21.05.2020. Joukkueen olisi pakko saada revittyä pisteitä, mikäli se ei halua jumiutua pidemmäksi aikaa putoamisviivan alapuolelle. Vierasjoukkue Torpedo Zhodino sen sijaan metsästää pisteitä hullun kiilto silmissään sillä joukkue on ennen tätä ottelukierrosta vain pisteen päässä sarjakärki BATE Borisovista.

Neman matkalla kohti jumbosijaa

Neman on aloittanut kauden vaisusti ja muutaman viikon takainen upea 3 – 0 voitto Energetik-BGU:sta antoi lupauksia uudesta heräämisestä. Näin ei kuitenkaan tapahtunut vaan tätä ottelua seurasi kaksi peräkkäistä tappiota maalierolla 3-7. Neman on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 14., kun joukkueen selän takaa löytyy täksi kaudeksi pääsarjaan nousseet Smolevichi ja Belshina.

Torpedo aloittanut kauden todella vahvasti

Torpedo on tavoitellut jo muutamia vuosia Valko-Venäjän pääsarjan TOP 4 sijoja mutta edellisen kerran tämä temppu on onnistunut vuonna 2014. Tämä kausi voisi kuitenkin olla käänteentekevä sillä joukkue ei ole hävinnyt kuin yhden ottelun kauden yhdeksästä ensimmäisestä ja se on aivan BATE:n iholla. Keskinäinen kohtaaminen sarjakärjen kanssa päättyi huhtikuussa 0 – 0. Torpedon ase on vahva puolustus, eikä vain viisi maalia sarjassa päästäneen joukkueen pitäisi joutua ongelmiin vaisun Nemanin kanssa.

Kerroinpoiminnat Neman Grodno – Torpedo Zhodino

Torpedo on selkeä ennakkosuosikki ja hyvässä vireessä. Vedonlyöntisivu Bet365 tarjoaa vierasvoitolle peräti 2.20 kertoimen ja se on meidän mielestämme aivan liian suuri  sivuutettavaksi! Variaatiolle vierasvoitto – tasapelissä panos takaisin, saa kertoimen 1.53 ja se on varovaiselle pelaajalle sopiva valinta.

Torpedo vie?

Torpedo haluaa voittaa sarjan häntäpään joukkueen ja pysyä BATE:n iholla. Vierasvoittoa lapulle? Betsaa Valko-Venäjän jalkapalloliigaa!

Aseta vetosi