Valko-Venäjän jalkapalloliiga: Smolevichi - Dynamo Brest 03.07.2020 Klo 19.00 - Vihje ja Kertoimet

Valko-Venäjän liigassa pelataan perjantaina 03.07.2020 kaksi ottelua. Meidän vihjeessä ruoditaan ottelu Smolevichi - Dynamo Brest. Lue vihje ja lyö vetoa!
Valko-Venäjän jalkapalloliiga: Smolevichi - Dynamo Brest
Heinäkuu 03,2020
19:00

Valko-Venäjän jalkapalloliiga: Smolevichi – Dynamo Brest

Ozyorny Stadium (Smalyavichy )

Pitkävetokertoimet (Unibet) 5.20 – 4.00 – 1.53

TV/Stream: Unibet TV 

Vaikka kaikki suuret jalkapallokaudet ympäri Euroopan ovat jo käynnissä niin Veikkaussivut.com pitää vielä silmällä keväällä tutuksi ja tuottoisaksi tulleen Valko-Venäjän liigan pelejä. Perjantaina 3. heinäkuutta maan pääsarjassa Vysshaya Ligassa pelataan ottelu Smolevichin sekä Dynamo Brestin välillä. Meillä on tähän peliin selvä peli-idea.

FC Smolevichi taistelee sarjapaikkansa puolesta

FC Smolevichi on täksi kaudeksi Valkov-Venäjän korkeimmalle tasolle noussut pikkuseura, jonka odotettiin tippuvan jälleen kauden päätteeksi sarjaporrasta alemmas. Joukkue onkin tällä hetkellä sarjassa sijalla 15 ja matkalla kohti Valko-Venäjän toista tasoa Pershaya Ligaa. Joukkue kuitenkin nappasi viime viikonloppuna makoisan 2-1 voiton FK Slutskista eikä Aleksandr Brazevichin luotsaaman miehistön tilanne näytä enää niin pahalta. Kaiken kaikkiaan joukkue on napannut kaksi voittoa viimeiseen neljään peliin. Pystyykö Smolevichi jälleen urotekoihin perjantaina?

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Dynamo Brest haaveilee sarjan kärkipaikoista

Dynamo Brest rikkoi viime kaudella Valko-Venäjällä vallinneen BATE Borisovin dynastian nappaamalla maansa mestaruuden huippukaudella. Vuonna 2020 pelit eivät ole kuitenkaan kulkeneet samalla tavalla ja Brest on nyt sarjataulukossa vasta sijalla 6. Vysshaya Liga on kuitenkin äärimmäisen tasainen tällä kaudella eikä Brestillä ole matkaa sarjakärki BATE:en kuin viisi pistettä. Voitto selkeästä altavastaajasta olisi pakollinen mestaruus ja europaikka haaveiden kannalta.

Mikä mahtaa olla pössis tämän pelin jälkeen? 

Kerroinpoiminnat Smolevichi – Dynamo Brest

Nämä joukkueet kohtasivat toisensa viimeksi maaliskuussa Dynamo Brestin kotiareenalla Regional Sport Complex Brestskiyllä. Tuo ottelu päättyi 1-1. FC Smolevichi ei ole pystynyt pitämään kertakaan edelliseen viiteen peliin maalian puhtaana ja sen 4/5 peliä on tarjonnut molempien joukkueiden maalin.

Dynamo Brest on päästänyt ottelun avausmaalin 7/8 kertaa edellisissä peleissä ja sen 6/9 edellistä on tarjonnut molempien joukkueiden maalin. Me uskommekin että tässä pelissä molemmat joukkueet tuikkaavat vähintään yhden osuman.

Kerroinpoiminnat Unibet: 

  • Molemmat joukkueet tekevät maalin – 1.77
  • Smolevichi yli 0,5 maalia + Ottelussa alle 4.5 maalia – 1.98

Luvassa tiukkaa vääntöä?

Uskomme että luvassa on kentällä tasaisempi ottelu kuin mitä paperilla annetaan ymmärtää. Brest saatta hyvin voittaa mutta ei helpolla. Betsaa Valko-Venäjän jalkapalloliigaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä