Valko-Venäjän jalkapalloliiga: Torpedo - Gorodeja 15.05.2020 Klo 18.00 - Vihje ja Kertoimet

Valko-Venäjän jalkapalloliigassa pelataan perjantaina 14.05.2020 yksi ottelu. Meidän vihjeessä ruoditaan ottelu Torpedo - Gorodeja. Lue vihje ja lyö vetoa!
Valko-Venäjän jalkapalloliiga: Torpedo Zhodino - Gorodeja
May 15,2020
18:00

Valko-Venäjän jalkapalloliiga: Torpedo Zhodino – Gorodeja

Torpedo Stadium  (Zhodino)

Pitkävetokertoimet (888) 1.65 – 3.25 – 5.20

TV/Stream: Unibet TV 

Monen jalkapallofanin katseet kääntyvät tulevana viikonloppuna Saksaan ja siellä uudelleen starttaavaan Bundesliiga kauteen. Ei pidä kuitenkaan unohtaa, että alkukevään aikana paljon huomiota saanut Valko-Venäjän pääsarja Vysshaya Liga jatkuu siitä huolimatta vaikka isot sarjat pian palaavatkin päiväjärjestykseen!  Valko-Venäjällä pelataan perjantaina 15.05.2020 yksi ottelu kun sarjakärkeä kolkutteleva Torpedo Zhodino isännöi sarjataulukon puolivälin huonommalla puolella olevaa Gorodejaa.

Torpedo Zhodino sarjakolmonen

Torpedo Zhodino jäi viime kaudella harmittavasti ulos europeleistä mutta nykyisellä tahdilla pikkuseura pääse kokemaan ensikaudella eurokarsintojen muodossa minkälaista ruoho on omien rajojen ulkopuolella. Torpedo on päästänyt kahdeksassa pelaamassaan ottelussa vain neljä maalia eikä se ole kokenut vasta kuin yhden tappion, joka on vähinten koko sarjassa. Kotikentällään Stadion Torpedolla joukkue on ehtinyt pelata tällä kaudella kolmesti. Näistä otteluista kaksi on päättynyt Torpedon voittoon ja yks tasapeliin. Takaiskumaaleja kotinurmella on tasan 0.

Gorodejan maalinteko takkuaa

Gorodejan meno alkukaudesta on ollut melkoista aaltoilua. Joukkue hävisi ensin kaksi ottelua, jonka jälkeen se voitti kolme ottelua putkeen lukemin 1-0 kaataen Belshinan, Dinamo Minskin sekä Energetik-BGU:n. Näiden voittojen perään tuli tappio BATE:lle ja tällä hetkellä joukkue on kahden ottelun 1-1 tasapeliputkessa. Mikä on suunta seuraavaksi? Valko-Venäjän liigassa ei maaleilla mässäillä ja Gorodeja on tästä hyvä esimerkki. Joukkue on tehnyt tällä kaudella vähiten maaleja koko sarjassa viiden osuman muodossa. Tästä huolimatta joukkue on hävinnyt edellisestä kuudesta vain yhden, joten pelit ovat tiukkoja ja vähämaalisia.

Kerroinpoiminnat

Torpedo lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina ja syystä. Joukkue on pelannut hyvin ja se on vahva kotona. Torpedo on pitänyt nollapelin 4/5 edellisestä ottelusta ja kotona joukkue on nollannut 5/8 edellistä vastustajaansa. Viime kaudella Torpedo nollasi kahdesti Gorodejan ja kun ottaa huomioon, että Torpedon vähäiset maalit sekä Gorodejan heikon viimeistelyn niin laitamme kotivoiton lapulle. Lisää kerrointa saa nollapeliveikkauksella.

Kerroinpoimintoja sivustolta 888Sport:

  • Torpedo voittaa – 1.65
  • Gorodeja alle 0.5 maalia – 1.86
  • Torpedo voittaa nollapelillä – 2.35

Toinen jää nollille?

Torpedo ei päästä maaleja, Gorodeja ei tee maaleja. Jäävätkö vieraat nollille? Betsaa Valko-Venäjän jalkapalloliigaa 888Sportilla!

Aseta vetosi