NHL: Vancouver Canucks- Florida Panthers - Granlund vastaan Barkov

Viikko on hyvä aloittaa NHL:n parissa. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Markus Granlundin Vancouver Canucks saa vieraakseen Alexander Barkovin Florida Panthersin. Aiotko katsoa ottelun vai turvaudutko legendaariseen #235?
NHL: Vancouver Canucks - Florida Panthers
tammikuu 14,2019
02:00

NHL: Vancouver Canucks vs. Florida Panthers otteluennakko ja vihje

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä NHL:ssä pelataan viiden ottelun kierros, josta tarkempaan syyniin otamme nyt Vancouver Canucksin ja Florida Panthersin välisen kamppailun. Alexander Barkovin tähdittämä Florida pääsee vierasotteluun kahden päivän levon jälkeen, mutta neljän ottelun tappioputki painaa varmasti pelaajien mielessä. Markus Granlundin edustaman Vancouver Canucksin viime peleistä ei myöskään voi kauheasti hyvää etsiä, sillä hekin ovat kolmen ottelun orastavassa tappioputkessa. Vedonlyöntiyhtiö Nordicbet kertoimineen (2.30-4.10-2.75)  uskoo hienoiseen kotietuun. Kumpi on saanut muutaman lepopäivän aikana pelikirjan kuntoon ja klaaraa tästä voiton?

Viasat ja Viaplay: Katso matsi kello 02.00 alkaen

Vancouver Canucksin kotisaldo ei imartele

Canucksit ovat onnistuneet voittamaan viimeisestä kymmenestä kotipelistään neljä, joka ei sinäänsä kerro koko totuutta. Koko kauden kotisaldo on kuitenkin surullista katsottavaa, sillä seura on napsinut vieraiskaukaloista saman verran pisteitä kuin otteluitakin on ollut: 20 kappaletta. Tämä sisältää seitsemän voittoa, 2 jatkoaikavoittoa, kaksi jatkoaikatappiota sekä yhdeksän suoraa tappiota. Vain Arizona Coyotes ja Philadelphia Flyers ovat tuonkin pistemäärän alapuolella parin pisteen erolla Canuckseista. Maaliero vieraissa on 61:60.

Sanottakoon heti alkuun, että Canucksin maali- ja pistepörssin johtaja sentteri Elias Pettersson on edelleen loukkaantuneena jättäen suuren loven rosteriin. Ykköskenttä Bo Horvart laidoillaan Brock Boeser ja Nikolay Goldobin on pelannut maaleitta viisi vastaan viisi pelissä viimeiset viisi ottelua.Ylivoimaosumia Horvartin lavasta on tullut viisi kappaletta. Baertschi, Gaudette ja Virtanen ovat sen sijaan yrittäneet kannatella joukkuetta viiden maalin voimin, mutta sekään ei kovin pitkälle kanna.  Maalivahtitandem Jacob Markstromin ja Thatcher Demkon päästettyjen maalejen keskiarvo pyörii 3.5 ja 4 välillä, kun torjuntaprosentitkin ovat aika lähellä toisiaan 87% luokassa.

Barkov ja Huberdeau panttereiden pistenikkarit

Tilatojen valossa pantterit viihtyvät yhtä hyvin vieraissa kuin kotona, sillä he ovat keränneet molemmista tasamäärän pisteitä, mutta maaleja on syntynyt vieraskaukalossa enemmän. Maaliero on silti reilusti pakkasella lukemin 73:94.

Floridan suomalaiskapteenina toimiva ykköskentän sentteri Alexander Barkov on tehnyt joulukuun alun jälkeen 19. otteluun varsin maittavat 8+14 tehot. Huberdeaun vastaavat viiteen otteluun näyttävät 2+1, mutta mikä huomionarvoista, niin ykköskenttä laukoo erittäin hanakasti, sillä viidessä ottelussa heidän lavasta on lähtenyt 38 laukausta. CorsicaHockeyn tilastolaskurin mukaan Floridan ykkönen on yhdeksänneksi paras tämän hetken kentällisistä. Hoffman ja Vatrano säestää muiden ketjujen menoa.

Vieraiden kerroin houkuttaa

Kun otamme huomioon tämän hetken kentällisten tehokkuus erot,, maalivahtipelin hienoisen edun Floridalle, sekä Canucksin surullisen kotisaldon, niin vieraille tarjottava kerroin 2.75 kuulostaa erittäin houkuttelevalta.

Aseta vetosi