Vedonlyönti kääntää kurssia - haaste otettu vastaan - hae uudet kohteet päivittäin

Koko globustamme uhkaava terveysuhka on saanut myös urheilumaailman sekaisin. Lukuisat urheilusarjat ovat tauolla tai kokonaan peruttu,. Tämä ei välttämättä merkitse että urheiluvedonlyönti on kuollut ja kuopattu kuten artikkelista selviää. Vedonlyonnin uusi tuleminen tässä ja nyt. Tarjolla on nyt paljon erikoisvetoja jotka kannattaa ehdottomasti huomioida omassa pelivalikoimassa.
veikkaussivut vedonlyönti 2020 kertoimet tapahtumat

Paikalliset kohteet – lyö vetoa näistä!

Muistutuksena vedonlyönnistä, jos ottelu tai tapahtuma perutaan, vedonlyöjä saa panoksen takaisin. Voit siis lyödä vetoa turvallisin mielin – turvallisilla sivustoilla.

Kotimaiset vedonlyöntikohteet ovat kieltämättä tällä hetkellä vähissä, mutta kyllä sielläkin on kohteita olemassa. Useimmat kohteet ovat ns. pidemmän ajan kohteita, eli itse vedonlyönnin kohde ja tapahtuma tulee olemaan pidemmän ajan päässä. Mutta paljon löytyy myös ajankohtaisia vedonlyöntikohteita. Lyö vetoa vaikkapa näistä:

 Suomen juhlapäivien säätilat sataako vai paistaako? Entä ne lämpötilat?

Suomen Virallinen Lista Vedonlyönti – parasta suomalaista musiikkiviihdettä veikkausjanoisille

The Voice of Finland voittaja vedonlyönti – kenen tiimissä sinä olet?

Maajussille Morsian tv-formaatti kertoimet – kuka saa eniten kirjeitä?

Suomen presidentinvaalit 2024. Tähän on aikaa, mutta mielenkiintoinen vedonlyöntikohde. Lue vedonlyöntivinkki ja lyö vetoa! Onko se nyt vihdoinkin Paavo?

Lyö vetoa Suomen ja Ruotsin lämpötiloista. Kertoimia löydät useammaltakin veikkaussivustolta.

Kansainväliset kohteet – katso näiden kertoimet!

Kansainvälisiä kohteita on sitten hieman enemmän ja todennäköisesti jossain päin maailmaa pelataan ainakin jalkapalloa. Tällä hetkellä vedonlyöntifirmoilla on listoillaan mm. seuraavia lajeja ja tapahtumia:

… ja paljon muuta. Käy katsomassa oman vedonlyöntiyhtiösi tarjontaa vedonlyöjille!

Viasat aloittaa uudet suorat urheilulähetykset. Mielenkiintoista settiä varmasti tarjolla!

Jokerit lopetti kauden – KHL ei

Urheilussa on edelleen KHL:n kohdalla vedonlyöntikohteita tarjolla. Pudotuspelisarjat jatkuvat tiistaina ja keskiviikkona, mutta nähtäväksi jää peruuko KHL nämä pelit. Vai siirtääkö esimerkiksi NHL:n tapaan ne ainakin muutamilla viikoilla eteenpäin. Jokerit ilmoitti jo jättävänsä leikin kesken. Seuraa päivitettävää Ajankohtaista -artikkeliamme ja pysyt ajan tasalla urheilutapahtumien järjestämisestä ja peruuntumisesta.

Edit. Viimeinen tieto KHL:stä on kauden pudotuspelien siirtäminen viikolla eteenpäin. Todennäköisesti lisää siirtoja on luvassa.

eSports vedonlyönti – räjähtääkö suosio käsiin?

eSports on potentiaalisesti se vedonlyöntilaji joka tulee kasvattamaan tänä vuonna suosiotaan. Toki suurimmat turnaukset ja yleisötapahtumat ovat jäissä näinä aikoina, mutta itse kisojen järjestämiselle ei pitäisi olla esteitä, pelataanhan pelit verkossa. Isommat ja pienemmät turnaukset ja pelit saavat nyt rutkasti näkyvyyttä vedonlyöntisivustoilla – käy katsomassa mitä kaikkea tällä hetkellä on tarjolla eSports vedonlyönnissä! Hyödynnä myös mainio eSports-tarjous!

Virtuaali vedonlyönti – hauskaa viihdettä!

Virtuaali vedonlyönti nousee näinä aikoina arvoon arvaamattomaan. Oletko jo tutustunut? Virtuaalilajeista vedonlyönti on varsin hauskaa puuhaa ja ehkä jopa vaikeampaa kuin tavallinen vedonlyönti. Viime aikoina peleihin on panostettu todella paljon ja kieltämättä ne näyttävät hyvälle. Esimerkiksi Nordicbetillä pääset lyömään vetoa Jalkapalloliigassa, Jalkapallon World Cupista, Tenniksestä, Koripallosta, Laukkakisoista ja Vinttikoirakisoista. Käy tutustumassa tähän vedonlyöntimuotoon!

Vedonlyönti jatkuu...

...ja mielenkiintoisia kohteita riittää. Muutaman viikon tai kuukauden ajan vedonlyöntisivustojen vetokohteet voivat olla hieman kortilla, mutta kyllä sitä vedonlyöntiä siellä on tarjolla. Nyt vaan rohkeasti selaamaan verkossa vetokohteita ja uusien haasteiden pariin. Kyllä vedonlyöjäkin tästä selviää, vedonlyönnillä tai ilman.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä