NHL: Vegas Golden Knights - Dallas Stars klo 04:00 10.12.2018

Vegas on yksi NHL:n kuumimpia kotijoukkueita kuuden ottelun kuntopuntarin mukaan, yllättääkö Dallas vedonlyöntikaupungin ylpeyden? Lue vinkkimme otteluun ja tee oma päätös tämän ottelun suhteen!
nhl vihje logo
NHL: Vegas Golden Knights - Dallas Stars
Joulukuu 10,2018
04:00

NHL: Vegas Golden Knights – Dallas Stars otteluennakko ja vihje

Vegas Golden Knights saa vieraakseen suomalaisjoukkue Dallas Starsin. Puskeeko Miro Heiskanen ja Esa Lindell tästä pisteet tuliaiseksi vai jääkö pisteet Jenkkien kasinopääkaupunkiin? Unibet kertoimet peliin (2.15 – 4.12 – 3.00) kertovat että Vegas on vahvoilla.

VIAPLAY: Katso matsi 10.12. klo 04:00  

Dallasin kivenkova ykköskenttä tarvitsisi apua myös muilta kentällisiltä. Roope Hintz on saanut alkukauden aikana todella niukasti peliaikaa ja mitä ilmeisimmin ei pelaa tässäkään ottelussa. Samoin Julius Honka ei ole merkittynä oletuskokoonpanoon. Esa Lindell ja Miro Heiskanen sen sijaan löytyvät Dallas kokoonpanon ykköspakkiparista ja kakkosylivoimasta.

Jamie Benn – Tyler Seguin – Alexander Radulov kolmikko on kaikki tehneet tällä kaudella 21-26 pistettä, joten oletettavissa on että joku herroista tehoilee myös tässä pelissä. Joukkue kaipaa edelleen John Klingbergiä puolustukseen, mutta ihan heti ruotsalaispakki ei ole tulossa takaisin. Puolustus kaipaa myös Marc Methotia, mutta näillä on mentävä mitä on terveenä.

Las Vegasin jengi on kärsinyt jonkinmoisesta alkukauden krapulasta erinomaisen tulokaskauden jälkeen. Iso osa tätä kuoppaa ovat olleet Erik Haulan ja Winnipegistä hankitun Paul Stastnyn isot loukkaantumiset, mutta yllättäen Vegas on saanut nyt pikku hiljaa otteesta kiinni ja viime pelit ovat menneet jo ihan mukavasti. William Karlsson, Jonathan Marschessault ja Ryan Smith sekä Alex Tuch ovat 20 pinnaa jo puhkaisseet, joten valoa on tunnelin päässä.

Vegasissa tehdään myös hyväntekeväisyyttä, mutta pisteet todennäköisesti jäävät Vegasiin?

Tasoitusvedolla isompaa kerrointa?

Las Vegasin voitosta voi tasoitusvedon avulla tehdä tuottoisempaa. 0-1 Alkutilanne antaa Unibetillä kertoimen 2.88 Vegasille, tuo tarkoittaa vähintään parin maalin voittoa kotijoukkueelle. Katso muut tasoitusvedon kertoimet ja betsaa!

Aseta vetosi